Jump to content
Marcu

uued tuuled

Recommended Posts

Müned küsimused:

1. Kas voorum peab kindlasti olema roosa :ph34r:

2. Kui te viite foorumi eraldi lehele siis avalehe külastatavus ju langeb ja seal olevad reklaamid, tähelepanekud jms ei jõua külastajateni. Paljud ju ainult foorumis käivadki.

3. Kas vanad foorumid jääad ikka kättesaadavaks (seal meeletult kasulikku inffi ju)

4. Kuna tegite eraldi foorumid Küsi ... siis võib juhtuda, et kõik küsimused just sinna esitataksegi ning selline üldine diskusioon kaob ära.

Soovi edu lehe arendamisel ja loodan et lõpptulemus saab parem kui enne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1. Kas foorum peab olema roosa..

Hmmm :ph34r: No nii ta esialgu välja kukkus. Kuna Amazon.ee on siiski mingil määral ka värvide järgi ära jaotatud, ei hakanud värviteemat eriti muutma. Vanad Foorumid olid punast värvi - seega tegime ka uue foorumi järgides seda teemat. Nii et on punane.. ja värviline. Mida rohkem värve seda ilusam :D Aga jah, momendil on see ainukene värv, ehk tulevikus saab kasutaja foorumi enda tunde järgi paika panna.

2. Me proovime ka foorumis kajastada tähtsamaid tulemusi. Tõsi on, et foorum on koht, kus juttu aetakse ja oma kysimustele vastuseid otsitakse kuid usun, et kes siiski siin lehel käib, heidab pilgu peale ka pealehele, kus on uued kuumad uudised, soodustused, pildid ja tooted.

3. Vanad foorumid JÄÄVAD kättesaadavaks. Kahjuks mitte momendil. Lähipäevil proovin kõik kasuliku jutu ümber tõsta vanadest foorumitest siia ning elukoha saavad nad teema VANAD FOORUMID alla. Nii et pisut kannatust.

4. Eks seda näitab tulevik. Kindlasti annavad nii Ott Kiivikas, Kadri Kuusik kui ka Marek Kalmus vastuseid teiste teemade all. Need foorumid on lihtsalt tehtud selleks, et tihtipeale esitatakse küsimus ÜHELE konkreetsele inimesele, kellest külastaja/kasutaja on huvitatud ning kysib just SELLE inimese söögi-, treening- või maitea-mis-veel-graafikut. Kui paistab, et kogu jutt kandub nende teemade alla üle, eks me siis vaatame mis juhtuma hakkab. Südamest siiski loodan, et küsimusi/vastuseid hakkab tulema ka teiste foorumite alla.

Kui on veel soov midagi teada - andke teada, vastan rõõmuga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×