joonas25 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 29, 2007 Tere...olen 19a ning treeninud ca 5a .aasta algul treenisin liialt intensiivselt rinda...kui ise ei koge siis ikka ei kujuta mida ületreening ennast kujutab, alles nüüd on aasta alguse tase jõukohaseks saanud...nii et selle suve lõpuks seatud eesmärk suuta suruda 135 kilo läks täiesti ######. Praegu olen suuteline tegema ühe korduse 118 kiloga,sama paljuks oleksin olnud suuteline märtsikuus.Ma ei ole aasstaid kasutanud püramiid seeriaid..viimasel ajal olen kasutanud kasutanud sellist raskust millega teen 4-10 kordust rinnalt surumist ja 4-5 seeriat siis veel 4 seeriat käsikute lennutamist,kaldpingil käsikud erinevate kalletega nii et üldjuhul teen 12-16 seeriat 2 korda nädalas...kuidas ma peaksin rinna pingil surudes tegema püramiidseeriaid et arendada jõudu ja kuidas arendada massi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Wire 0 Teavita postitusest Postitas August 25, 2007 (muudetud) ise pead ennast jälgima ja paika panema raskused nii et jõuaksid teha 2-3 kordust täpselt iga seeriaga vhem10 + 7 + 4 ; 8 + 6 + 4 vms.. paned lõpuks nii raskeks et jõuaks teha 4 või nii. Kui seeriaid rohkem teed siis säti püramiid enda jaoks ise sama põhimõtte järgi paika. Endal mul küll nii suur raskus veel üles ei lähe aga püramiidi seeriaid olen näiteks rinnalt surudes teinud nii: 8x60kg + 6x65kg + 4x70kgjne Muudetud August 25, 2007 kasutaja Wire poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas August 25, 2007 Võib muidugi püramiidi ka teha, aga ma ise leian, et ei ole mõtet neid esimesi pikki seeriaid teha (10 kordust umbes) - maksimumjõu arendamiseks ei ole nii pikad seeriad eriti vajalikud. Võiks näiteks teha korraliku soojenduse (paar-kolm seeriat tunde järgi) ja siis kohe alustada normaalse raskusega ning kordused alates 6-st ja lõpetades 1-2 kordusega. Võib veel lõpus vastupidises jäjekorras veel paar seeriat teha. Näiteks 6x80kg, 5x90kg, 4x100kg, 2x110kg, 4x100kg, 6x80kg. Või midagi sellises stiilis. Samas iga trenn ühte ja sama asja ei maksa ka teha - võid üks nädal teha sellist püramiidi, teine nädal teha mingi kindla raskusega 5-seid seeriaid ja kolmas nädal hoopis midagi stiilis: soojendus + 5x80, 3x90, 3x100, 2x110, 3x100, 6x80 vms. Ja 2x nädalas pole tingimata vaja teha - võib-olla selle pärast sul rind ei arenegi, et treenid üle. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides