raka 0 Report post Posted July 8, 2007 kuidas saada rinnalihased ühele tasemele, vasakpoolne rinnalihas on suurem kui parempoolne ja vahe on silmaga märgatav.Andke abi Share this post Link to post Share on other sites
dirty scorpion 0 Report post Posted July 8, 2007 hantlitega surumine Share this post Link to post Share on other sites
Rain382 0 Report post Posted July 10, 2007 Mul on ka täpselt sama jama.Millest see tulla võib ? Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted July 10, 2007 see on küll puhtalt hüpoteetiline vastus aga ma arvan, et suuresti sõltub mis käeline sa oled ja kuidas on käed eraldi mingi tehnika omandanud. St kui oled paremakäeline siis teoreeriliselt peaksid sa paremini tunnetama liikumist just paremal käel. Share this post Link to post Share on other sites
ras 0 Report post Posted July 10, 2007 (edited) krdi... mina lasin trenni täpselt samamoodi edasi nagu enne. mingi aja jooksul stabiliseerus see olukord (et vasak jõudis paremale järele). ennist sai oda kõvasti tehtud ja seetõttu oli tiba suurem parem. aaaaga jah. täpsemalt ei tea =)foorumis miski arutelu ka olnud selle kohta. otsing abiks.ras. Edited July 10, 2007 by ras Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted July 10, 2007 see on küll puhtalt hüpoteetiline vastus aga ma arvan, et suuresti sõltub mis käeline sa oled ja kuidas on käed eraldi mingi tehnika omandanud. St kui oled paremakäeline siis teoreeriliselt peaksid sa paremini tunnetama liikumist just paremal käel.no ma olen paremakäeline ,tunnetus on isegi vasakuga parem kui paremaga vöiks õelda Share this post Link to post Share on other sites
eintsius 0 Report post Posted July 10, 2007 Kõikidel rinnalihaseid arendavatel harjutustel tehnika õigeks. Näiteks surumisel olgu mõlemad küünarnukid sama laiali aetud, kang olgu alalti horisontaalne jne. Share this post Link to post Share on other sites