vend vähk 659 Report post Posted June 14, 2007 Kuigi vastavat märget pole, usun, et ka seekord võivad kõik õnnitleda.Palju õnne ja suuri lihaseid herr Vähi.Mul on täna 30-s sünnipäev! Jah, millegipärast ei ole esilehel teadet üles pandud, aga elan üle VEELKORD TÄNUD KÕIKIDELE ÕNNITLEJATELE!vend Vähk Share this post Link to post Share on other sites
argold 0 Report post Posted June 14, 2007 TERETULEMAST 30 JA ROHKEM MEESTE SEKKA!!! KÕIKE HÄÄD SULLE JA HOIA MUSKEL KÕVA! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 14, 2007 TERETULEMAST 30 JA ROHKEM MEESTE SEKKA!!! KÕIKE HÄÄD SULLE JA HOIA MUSKEL KÕVA!Tänud!Loodetavasti sa tuled laupäeval tartusse minu juubelipeole? Ma siin jätsin sulle interneti vahendusel teate selle kohta. Tore oleks, kui tuled. Väike Ivo tuleb kohale ja ilmselt Marek Kalmus ka. Argo Ader ei ole veel vastanud, aga küll me ta võrkudega kinni püüame ja kohale toimetame Kas ma olen nüüd seniilne vanamees, või mees oma parimates aastates? Selles suhtes, et ma olen meeltesegaduses Share this post Link to post Share on other sites
argold 0 Report post Posted June 14, 2007 Tänud!Loodetavasti sa tuled laupäeval tartusse minu juubelipeole? Ma siin jätsin sulle interneti vahendusel teate selle kohta. Tore oleks, kui tuled. Väike Ivo tuleb kohale ja ilmselt Marek Kalmus ka. Argo Ader ei ole veel vastanud, aga küll me ta võrkudega kinni püüame ja kohale toimetame Kas ma olen nüüd seniilne vanamees, või mees oma parimates aastates? Selles suhtes, et ma olen meeltesegaduses Sain teate kätte ja saatsin sulle Fitness ratesse sõnumi (ei tea, kas see ka sinuni jõudis)? Valuga südames ütlen, et pean siis tööülesandeid täitma...krt! Igaljuhul oma mõtetes olen teiega. Loodetavasti saab ka su küsimus seniilsuse ja parimate aastate kohta siis vastuse ja meeltesegadus selgineb(alati võid ka minu, kui vana ja elu näinud mehe poole pöörduda, kui eksistentsiaalseid küsimusi tekib)...:-D Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted June 14, 2007 No mis siis ikka - kuigi mind pidusse ei kutsutud , siis hoolimata sellest ÕNNE! Share this post Link to post Share on other sites
Djud 1 Report post Posted June 14, 2007 Palju õnne j ajaksu edaspidiseks Share this post Link to post Share on other sites
plokk 0 Report post Posted June 14, 2007 30 korda siis lae-alla tooliga !!! PALJU PALJU ÔNNE!!! Share this post Link to post Share on other sites
Angel-liis 0 Report post Posted June 14, 2007 Palju palju õnne Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 14, 2007 Tänud!Loodetavasti sa tuled laupäeval tartusse minu juubelipeole? Ma siin jätsin sulle interneti vahendusel teate selle kohta. Tore oleks, kui tuled. Väike Ivo tuleb kohale ja ilmselt Marek Kalmus ka. Argo Ader ei ole veel vastanud, aga küll me ta võrkudega kinni püüame ja kohale toimetame Kas ma olen nüüd seniilne vanamees, või mees oma parimates aastates? Selles suhtes, et ma olen meeltesegaduses Marek Kalmus tuleb aga jääb natuke hiljaks. Kell 16.00 näitab ta ümaratele rammumeestele Vastseliinas milline võiks mees välja näha kui ta peale raskustega mängimise ka söögilaua taga natuke vaatab mida suhu pistab. Loodan, et annad mulle andeks ja teete algust ilma minuta. Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted June 14, 2007 Palju-palju õnne, lihast, tervist ja jõudu ! Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted June 14, 2007 Ole õnnelik! Share this post Link to post Share on other sites
susim 2 Report post Posted June 14, 2007 hilised onnitlused ka iirimaalt Share this post Link to post Share on other sites
rantel 0 Report post Posted June 15, 2007 Õnne... Saa siis ikka suureks ja tugevaks. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 15, 2007 Õnne... Saa siis ikka suureks ja tugevaks.Ma töötan selle projekti kallal:-)) Share this post Link to post Share on other sites
tarx7 0 Report post Posted June 14, 2008 palju õnne Share this post Link to post Share on other sites