MargoL 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Õnnesoovid Otile ja Nataliale tütre sünni puhul. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 (muudetud) Palju-palju õnne ja päikest ka minu poolt!! Muudetud Juuni 13, 2007 kasutaja matti poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
argold 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Tervitused uuele ilmakodanikule, õnne-rõõmu isale- emale! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Lapsele juba nimi on ka välja mõeldud? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
trennineiu 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Palju palju õnneeee!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matu124 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 palju õnne! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
painkiller 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Palju õnne ja jaksu! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kakur007 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Suured õnnesoovid ka minu poolt. Edu ja jaksu edaspidiseks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Tänan ka siin kõiki issi,emme ja tütre nimel. Nimi on olemas Emilia Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jess13A 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 (muudetud) Tüdrukud hoiavad isasid! Kuigi suuremat vaeva nägi ema! Iga laps on teemant, mis vanemate hoolitusel lööb särama briljandina- nii ,et see perel on potensiaali nüüd saada väga rikkaks Muudetud Juuni 13, 2007 kasutaja Jess13A poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
keiko 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Palju õnne!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
theONE1 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Ilus nimi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aiky 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Palju õnne tütre sünni puhul ka minu poolt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
builder 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 ooooo Emilia ,palju önne uue FITNESS meistri puhul!!!!!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 saadame ka oma perepoolt palju onne ja jaksu Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rihostern 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2007 Õnne Õnne ja veel kord Õnne ka minu poolt ! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides