fly 0 Report post Posted June 12, 2007 Kuuldavasti õige varsti hakkavad kõikide suuremate USA toidulisade tootjad hindu tõstma - seoses toorainete (vadak) kallinemisega. Ilmselt puututab ka see meid - nii, et kellel varud otsas ruttu poodi Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted June 12, 2007 Esteks on see ainult kõlakas ja teiseks puudutab ainult vadakut... nii et ma ei näe muretsemiseks põhjust. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted June 12, 2007 See ei ole kõlakas, mul mitmete USA tootjate parandatud hinnakirjad tulnud, kus ainsana on tõstetud vadaku ja piimavalgu hinda. Sealt ka Optimumi hinnatõus, see ei ole meie endi initsiatiiv. Vadak on vadak ja soovitan ka Euroopas toodetud tooteid proovida. Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted June 12, 2007 Esteks on see ainult kõlakas ja teiseks puudutab ainult vadakut... nii et ma ei näe muretsemiseks põhjust.vadak ongi see ainuke-põhiline toidulisand ju. Share this post Link to post Share on other sites
martinkallas 0 Report post Posted June 12, 2007 (edited) oppa lugesin sportlab foorumist:Loetud päevad veel jäänud ja saame pakkuda kallitele klientidele parimat valku, parima hinnaga Näiteks: OPTIMUM NUTRITION; ....Niipalju võin veel öelda, et tuleb ka müüki maailma nr.2 valk Edited June 12, 2007 by martinkallas Share this post Link to post Share on other sites
anelka 0 Report post Posted June 12, 2007 Ei tea kas Ottil oli beebi ja 1500 postitus kuidagi planeeritud samasse päeva Share this post Link to post Share on other sites