linkin 0 Report post Posted June 11, 2007 Et siis võtsin kuivpärmi ja lisasin pisut vett ja segasin, siis muutus see selliseks pruuniks möginaks. Sõin ära, jube kleepuv oli. Aga küsimus oleks selline, et kas seda on ka ohtlik süüa? Pärm ju kergitab tainast, kas ta mul kõhtu ei või lõhku lüüa? Share this post Link to post Share on other sites
linkin 0 Report post Posted June 11, 2007 (edited) Ellu jäin. Krooksusin 2 tundi pärmilõhnalist gaasi välja. Edited June 12, 2007 by linkin Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 11, 2007 Miks sa seda üldse tegid? Share this post Link to post Share on other sites
SiimN 0 Report post Posted June 11, 2007 Et siis võtsin kuivpärmi ja lisasin pisut vett ja segasin, siis muutus see selliseks pruuniks möginaks. Sõin ära, jube kleepuv oli. Aga küsimus oleks selline, et kas seda on ka ohtlik süüa? Pärm ju kergitab tainast, kas ta mul kõhtu ei või lõhku lüüa?Loomulikult ei löö see sul kõhtu lõhki ega tapa ära! Lihtsalt tekib väike ebamugavus tunne kõhus,kui oled seda liiga palju manustanud. Üldiselt ei soovita üle poole paki korraga süüa! Share this post Link to post Share on other sites
painkiller 0 Report post Posted June 11, 2007 Pärmis on palju vitamiini (B..) Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 11, 2007 Ellu jäin. Krooksusin 2 tundi pärmilõhnalist kaasi välja. Mille kaasi? Share this post Link to post Share on other sites
SiimN 0 Report post Posted June 11, 2007 Mille kaasi? Moosipurgi kaasi:D Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted June 11, 2007 pärmi juuaksegi ju nii, et segatakse vee ja suhkruga, täitsa hea on. Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted June 11, 2007 ma söin vahepeal starterit körvale juues , selline mönus maitsete kooslus tuli minu jaoks Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 11, 2007 (edited) Lihtsaim viis pärmi saamiseks on siiski ölle joomine Aga eriti saab nalja kui kummal suvepäeval visata pärmipakk mõnda kuiva peldikusse Ärge mingil juhul tehke Edited June 11, 2007 by matti Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted June 11, 2007 Ma ei saa aru, miks on vaja mingit paska näost sisse ajada, kui selle asemel näiteks võiks lihtsalt tavalist sööki süüa Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted June 12, 2007 Lihtsaim viis pärmi saamiseks on siiski ölle joomine Aga eriti saab nalja kui kummal suvepäeval visata pärmipakk mõnda kuiva peldikusse Ärge mingil juhul tehkeNo räägi mis juhtub.Vastus - mitte midagi.Järjekordne linnalegend. Võid minu juurde kuivpeldikusse seda kamaluga loopima tulla. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted June 12, 2007 No räägi mis juhtub.Vastus - mitte midagi.Järjekordne linnalegend. Võid minu juurde kuivpeldikusse seda kamaluga loopima tulla.MÜÜDIMURDJATE AEG! Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 12, 2007 No räägi mis juhtub.Vastus - mitte midagi.Järjekordne linnalegend. Võid minu juurde kuivpeldikusse seda kamaluga loopima tulla.Mina olen kuulnud,et hakkab jubedalt üle ajama.Aga jah,ise pole seda katsetanud. Share this post Link to post Share on other sites
linkin 0 Report post Posted June 12, 2007 Aga kas kasulikum on süüa tavalist pärmi või siis kuivpärmi ja seda veega segada? Ja kui tihti? 1x päevas pool pakki näiteks? Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted June 18, 2007 No Vootele leiab, et see on jama. Aga samas, kui mina ükskord apteegist B-vitamiini ostsin, siis soovitati mulle B-vitamiini, mis oli saadud pärmist. Ja kuna see olevat looduslikum, siis imenduvat sealt vitamiinid paremini. Niisiis, et B-vit. saada võib kas lihtsalt pärmi süüa, nagu juba vanasti tehti. Või ei? Share this post Link to post Share on other sites
sdmartin 0 Report post Posted June 18, 2007 (edited) lähemalt siinvist ei saanud kiirlingi tegemisega hakkama http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9745 Edited June 18, 2007 by sdmartin Share this post Link to post Share on other sites
ion 0 Report post Posted July 11, 2007 Ohtlik võib olla kui sööd paki pärmi ära ja plaanid autoga sõitma minna Huvi pärast proovisin ja sain alkomeetriga näiduks 0.16 ca 0.5h pärast söömist. Tõestage või lükake ümber, aga suts ähmane tunne oli ja sellest tekkiski idee puhuda.Ei tea mitu politseid 10st reaalses situatsioonis jääks uskuma juttu, et tegelikult oled spordipoiss ja sõid pärmi... Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted July 12, 2007 Ohtlik võib olla kui sööd paki pärmi ära ja plaanid autoga sõitma minna Huvi pärast proovisin ja sain alkomeetriga näiduks 0.16 ca 0.5h pärast söömist. Tõestage või lükake ümber, aga suts ähmane tunne oli ja sellest tekkiski idee puhuda.Ei tea mitu politseid 10st reaalses situatsioonis jääks uskuma juttu, et tegelikult oled spordipoiss ja sõid pärmi...Alati on võimalus ju vereproovi nõuda . Share this post Link to post Share on other sites
maryjane 0 Report post Posted July 12, 2007 Ohtlik võib olla kui sööd paki pärmi ära ja plaanid autoga sõitma minna Huvi pärast proovisin ja sain alkomeetriga näiduks 0.16 ca 0.5h pärast söömist. Tõestage või lükake ümber, aga suts ähmane tunne oli ja sellest tekkiski idee puhuda.Ei tea mitu politseid 10st reaalses situatsioonis jääks uskuma juttu, et tegelikult oled spordipoiss ja sõid pärmi...Politsei pärast pole selles situatsioonis ilmselt tarvis muretseda - nad kärvavad kohapeal metaanimürgitusse, kui autoakna avad... Share this post Link to post Share on other sites
Trix 0 Report post Posted July 12, 2007 (edited) Lihtsaim viis pärmi saamiseks on siiski ölle joomine Aga eriti saab nalja kui kummal suvepäeval visata pärmipakk mõnda kuiva peldikusse Ärge mingil juhul tehkeTehtud , kusjuures oli suvi ja kuivkäimla hakkas veits kobrutama, kuid üle ei tulnud sealt midagi, kui oleks tühjendamata olnud, siis vast ehk, kuid haises küll vastikult kusjuures pärmijook (pärm, vesi, suhkur - käärib ööpäev) on väga hea ka probleemsele nahale, mõnus kihisev jook suvel Edited July 12, 2007 by Trix Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted July 13, 2007 Ma olen ka pärmi söönud niisama, pärast peeretad ja krooksutad mõnnat gaasi välla Share this post Link to post Share on other sites
Kertp1111 0 Report post Posted August 14, 2009 Sõin pool pakki ehk siis 25g pärmi suhkruga ja jogurtiga segatult, hakkasin krooksuma naq oleks pudeli õlut korraga ära joonudAga olen kuulnud, et pärm pidi nahale hästi mõjuma Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted August 19, 2009 bohemianrhapshady soovitas siin tavalist sööki süüa. Mis mõttes tavalist sööki? Pärm ei ole piisavalt tavaline siis? Share this post Link to post Share on other sites