ebyem 0 Report post Posted May 30, 2007 Teatavasti käime kõik kas tööl või koolis. Sinna peab ka kuidagi jõudma. Millega meie spordi inimesed siin oma sihtpunktidesse liiguvad. Jala, rattaga, autoga, rulluiskudega jne.? Kui pikad on vahemaad? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted May 30, 2007 Autoga, ca 3 km läbi Pärnu linna. Share this post Link to post Share on other sites
nurmsalu 0 Report post Posted May 30, 2007 Tööle lähen bussiga...täpset vahemaad ei tea aga Lasnamäelt - Kesklinnasõidan bussiga kuskil 15min. Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted May 30, 2007 Kuigi küsimus oli suunatud Kaido Leesmannile, siis loodan et ma pole väga kohatu kui ütlen et mina lähen jala. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted May 30, 2007 trammiga sõidan jänest maksimum 3 peatust. Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted May 30, 2007 trammigaPost Scriptum! nagu väga vale koht selle teema jaoks v kuidas? Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted May 30, 2007 T88l ei k2i... Kuid liikumiseks punktist A punkti B kasutan jalgu. M6nikord, kui ilm lubab jalgratast, vahest motorollerit (me oleme Honda f2nnid). Kui on vaja midagi rohkem vedada siis tellin takso. Share this post Link to post Share on other sites
tomster 2 Report post Posted May 30, 2007 Jalgsi igale poole, kui kannatab (st. et pole aja peale minek). Muudel juhtudel autoga. Share this post Link to post Share on other sites
Liinu 1 Report post Posted May 30, 2007 koolis käin jala.. vahemaad ei tea, kuid kooli kõnnin u 20-25 minutit.Suvel hakkan tööl jalgrattaga käima. Läheks rull uiskudega, kuid teed pole terve "trassi" vältel piisavalt sõidetavad. Rattaga sõites kulub vahemaa läbimiseks mingi 20-30 mini. Ma arvan... Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 30, 2007 (edited) Omal kahel jalal sammun tööle ja tagasi - 5,5 km umbes edasi-tagasi. Trennis käin samas autoga. Edited May 30, 2007 by Vägivaldur Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted May 30, 2007 Mina lähen BMW-ga, millel on pagassis vägev suppar, suvel keeran akna alla ja hoian kätt aknast väljas. Kui keegi kõrvale sõidab, siis surun käe tihedalt vastu autot, nii paistab biits suurem. Share this post Link to post Share on other sites
Smiler 0 Report post Posted May 30, 2007 Irw to rambo vend Share this post Link to post Share on other sites
Celone 0 Report post Posted May 30, 2007 rattaga kooli ~1km. jala tööle ~100m Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted May 30, 2007 Hommikul umbes 6 kilti autoga tööle, õhtul umbes 3 kiltsa trenni ja siis pärast sama palju koju (ikka autoga). Share this post Link to post Share on other sites
ebyem 0 Report post Posted May 30, 2007 trammigaPost Scriptum! nagu väga vale koht selle teema jaoks v kuidas? Mis m6ttes vale? Kas liikumine ei ole sport? Mina eelistan jala käia igal v6imalusel. Share this post Link to post Share on other sites
dirty scorpion 0 Report post Posted May 30, 2007 enamasti jala umbes vahest ka töökaaslase autoga Share this post Link to post Share on other sites
zwen 3 Report post Posted May 30, 2007 Mis m6ttes vale? Kas liikumine ei ole sport? Mina eelistan jala käia igal v6imalusel.Point oli selles nagu ma Tank'i postitusest välja loen, et algselt oli antud teema "Küsi Kaido Leesmannillt" all. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted May 30, 2007 Muidu käisin autoga tööl, aga kuna nüüd suvi ja ilusad ilmad, lähen rattaga. Edasi tagasi veidi vähem kui 10 km. Liikuge rattaga, see on hea! Eriti hommikutundidel, mil linnulaul on kõrvus ja Päike tõuseb jõe tagant. Share this post Link to post Share on other sites
Undionu 34 Report post Posted May 30, 2007 tööle lähen jala, minna ca. 300 m. Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted May 30, 2007 Minna on tavaliselt u 5 km, mõnikord ka rohkem.Lähen kas tsikli, auto või jalgrattaga. Share this post Link to post Share on other sites
katsi 0 Report post Posted May 30, 2007 Kui ilus ilm, siis jalutan - aega läheb 15-20 minutit.Vahel harva sõidan trammiga - ühe peatusevahe, vahel kaks - vahet pole, sest kõndima peab ikka sama palju Kui sellised tatised ilmad (nagu täna), siis lunin meest, et autuga ära viskaks Endale roolimine ei meeldi! Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted May 30, 2007 (edited) Mul 5 minutit (u. 500 m) jalutada ainult. Vahel lähen autoga ka, kuid loomulikult mitte seepärast, et liiga pikk maa kõndida oleks. Edited May 30, 2007 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
tomz 0 Report post Posted May 30, 2007 liivalaiast peterburi mntTeekonna pikkus 5 km 553 molen juba mitu päeva v.a. täna rattaga käinud (hal bilm). ja kui ainult ilmas tuleb siis ikka rattaga : )saab kiiremini kui trammiga v autoga hommikustes ummikutes.ilusa ilmaga päeval käin lõunaajal piritale randa ja ttagasi ka rattaga ; ) Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted May 31, 2007 Jala, kuna autot kahjuks pole. Iga päev kesklinnast vanalinna, vanalinnast mustamäele ja mustamäelt tagasi kesklinna või kesklinnast vanalinna, sealt tagasi ja siis kesklinnast mustamäele ning tagasi. Share this post Link to post Share on other sites