Jump to content
Vilps

Interneti jalgpall

Recommended Posts

Hommikust!

Kuna see on "offtopicu" foorum, siis mõtlesin uurida, et kas keegi Internetis online jalgpalli mäng ka mängib.

Eeskätt mõtlen neid manageri mänge, milledest parim on kindlasti www.sokker.org. Seal saab isegi 2D vahendusel oma mänge vaadata. Väga põnev ja kaasahaarav mäng :)

Parim on ikka hattrick.org. Seda sokkerit proovisin ka kunagi alguses, oli ikka jura mäng küll, lõpetasin ära. Siiamaani on leht ise ka kole, ei kutsu üldse mängima kui tobe väljanägemine. Pealegi seal on u 50 000 kasutajat, hattrickis on u 1 000 000, klassivahe on selge.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oi, see on väga lahe mäng!

Ma lisan veel juurde mõned read tutvustamiseks:

Olen ise aktiivne liige ja pean tunnistama, et kõikidest nendest teistest "sarnastest" mängudest, on too mäng kindlasti üks parimaid! Vähemalt minul on mänguvaatamisel emotsioonid laes ja kõvahäälega kirumist või kiljumist tuleb ette! ;)

Lühikirjeldus:

Sokker Manager on interneti-põhine jalgpalliteemaline strateegiamäng. Pärast registreerimist saad sa endale oma klubi, mida pead haldama; sa oled mänedžer, kes otsustab, mida treenitakse, kes otsustab, mis mängijaid tahad müüa või osta, sa lood taktikaid ja paned paika oma koosseisu mängudeks. See ei ole kerge, sest konkureerid enama kui 70'000 teise kasutajaga, kellega saad suhelda foorumis, mitte arvuti loodud robotmeeskonnaga:)

Parim ja kõige unikaalsem osa Sokker'i mängust on hämmastavalt elavalt animeeritud mängud, kus näed oma mängijaid, kas nad teevad platsil seda, mida lootsid neid tegevat ja näed, kuidas nad löövad väravaid.

Vaata mõndasid vägevaid pealelööke ja väravaid:

,

.

Punased kaardid; väravavahi apsakad, kübaratriki kangelased ja super-asendusmehed tagavad põnevuse ja emotsionaalsuse viimase sekundini.

.

Või veel mõned näited youtube'ist: http://www.youtube.com/results?search_query=Sokker

Sokker on tasuta mäng:

registreeri siin mängimaks tõelist jalgpalli :)

PS. Kui tekib probleeme või küsimusi, siis kindlasti küsige. Aitan, nii palju kui oskan.

Samuti on sokker.org'il olemas väga mõistlik Eesti kogukonnaga foorum, kus kindlasti ka kõige lollimale küsimusele vastuse saab. (Loomulikult on enne küsima hakkamast alati parem kui loeksid reeglid läbi, sest reeglitest saab palju vastuseid.)

Jõudu haldamisel!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×