Jump to content
deddy

Lihaste treenimine elektronimpulssidega ?!

Recommended Posts

Mida arvata nendest seadmetest mis lihaseid treenivad elektronimpulssidega?!?!? Kas neist kõhulihastele kasu oleks tavtreeningule lisaks? Et saaks nagu ruttem vormi või kuidas?!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hmm, vaadake jah teleturgu... need seadmed pidid sisikonna täiesti segi keerama, ei soovita üldse kasutada. kui sellist protseduuri teha, siis arsti juures. Parem mine trenni (niigi nendel seadmetel pidi õpetuses olema, et kõhulihaseid tuleb ka juurde teha). Ja üleüldse ei saa kõhu pealt rasva trenniga ära, vaid toitumisega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei aita teleturu kaubad Chuck Norrist ei aita need ka sind . Need sigakallid vidinad on sigalollidele idiootidele . Keretõsted ,jalgade tõstmine - ära proovitud värk , aga loll oled ikka ,et sellise teemaga foorumisse tuled, loodan et saad elektrilöögi ja lõpetad intensiivs koomas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kle külamees katsu natuke tagasi hoida enda. inimene küsis lihtsalt nõu, sest ta ei teadnud või kahtles. ei oleks ta küsinud, poleks ta teada saanudki ega sa siis see pärast nii ei pea nõelama kohe... kõsimusi esitataksegi seepärast, et targemaks saada ja oma silmaringi laiendada. usun, et kui ise algaja olid küsisid ka nii mõnegi lolli küsimuse, iseasi, kuidas sulle sellele vastati. igatahes on selline kommenteerimine mõttetu. otsi endale parem naine, kellega end natuke argipäeva stressist lõõgastada, ehk jahtud siis maha natuke.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×