rainisk 0 Report post Posted May 15, 2007 Koolis ütles ükskord üks õpetaja, et poepiim ikka üks lurr on, ei määri isegi klaasi ära, lahja nagu vesi. Viimasel ajal olen ka paraku poepiima peale pidanud üle minema . Share this post Link to post Share on other sites
ebyem 0 Report post Posted May 15, 2007 Mina arvan, et poe piim ja muud "rasvata" ja "väheserasvaga" tooted ei kõlba kuhugi. Neid on mitut moodi töödeldud ja lisaaineid sisse pandud. Olen suur ÖKO ja MAHE toodete fän. Pajumäe ja Esko talud teevad väga häid kohupiimasid ja muid piima tooteid. Piima, juust ja kodujuust. Arvan, et kõik mis mahe ja puhas, see on ka su organismile hea ja suudab ka just sellist toitu seedida. Kõik mis töödeldud, see ju jääb su organismi jaoks küsimärgi alla, satub segadusse, et mis nüüd sellise toiduga peale hakata ning igaks juhuks jätab kehasse alles, ehk läheb vaja. , Sealt siis tulevadki lisa kilod ja lisak palju, palju muid probleeme. Share this post Link to post Share on other sites
ras 0 Report post Posted May 15, 2007 . Kindlasti ei sobi piim kokku söögikorraga kus on liha.miks ei sobi ta selle söögikorraga kokku? :S Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 15, 2007 miks ei sobi ta selle söögikorraga kokku? :SPiimas sisalduv kaltsium takistab lihas sisalduva raua imendumist. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted May 15, 2007 tegelt on ikkagi parim piim 10% rõskkoor,aga seda ei saa kahjuks kunagi korraga palju juua,pole lihtsalt Share this post Link to post Share on other sites
Guest cebrax Report post Posted June 11, 2007 piim igapäevaselt mingi 1l-1,5l - see on siis poe 2,5% piimelu aeg joonud ja edasi joon ka Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted June 11, 2007 Ei joo üldse piima. Share this post Link to post Share on other sites
yoel83 0 Report post Posted June 11, 2007 ikka õige lehmapiim....oleneb päevast üle 3 l päevas vahest:P Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted June 19, 2007 Piim on hingele hää ! Share this post Link to post Share on other sites