yamikazi 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 30, 2007 Ma olen juba 2 kuud massiperioodil ning hakkasin mõtlema et kas on mõistlik aind massi järjest teha kuigi ise seda tahaksin ? Või tasub vahepeal jõudu teha vms ? Või et kui tahan massi siis võin kasvõi aasta järjest massi teha ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jannno 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 30, 2007 (muudetud) Tasub ikka jõu-, massi- ja reljeefitsükleid vaheldumisi teha, sest siis tulemus ilmselt kõige parem. Jõutsükkel tee kindlasti, sest mida suuremad raskused seda paremad tulemused ka massiperioodil. Muudetud Aprill 30, 2007 kasutaja jannno poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
yamikazi 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2007 Ok ma siis vist teen nati jõutsükklit ja siis massi edasi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vend vähk 659 Teavita postitusest Postitas Juuni 18, 2007 Ok ma siis vist teen nati jõutsükklit ja siis massi edasi. Sa oled õigel teel!Edu! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
antol 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2007 (muudetud) Kui palju Teil keskmiselt baasharjutuste maksimaalsed jõunäitajad (raskused) massiperioodil võrreldes jõutsükliga langevad?A. Muudetud Juuni 19, 2007 kasutaja antol poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2007 Kui palju Teil keskmiselt baasharjutuste maksimaalsed jõunäitajad (raskused) massiperioodil võrreldes jõutsükliga langevad?A.No enda poolt võin tuua surumisest sellise näite, et jõuperioodil alustan u 70kg kui näiteks massiperiodil lõpetan 70kg! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
yamikazi 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 25, 2007 No enda poolt võin tuua surumisest sellise näite, et jõuperioodil alustan u 70kg kui näiteks massiperiodil lõpetan 70kg!Ja töötab hästi ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Juuni 25, 2007 Oot, maksimaalsed raskused peaksid olema ju 1x rekordkatsed. Mispärast nad peaksid massiperioodil langema? Sa ei nälgi ju massiperioodil.Või mida sa maksimaalsete raskuste all mõtled? Tööseeriate raskust? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 25, 2007 Või mida sa maksimaalsete raskuste all mõtled? Tööseeriate raskust?Mina sain küll nii aru! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Juuni 25, 2007 No siis on vaja teada, kui palju jõu- ja massiperioodil kordusi tehakse ja mis süsteemi järgi üldse treenitakse. See number, mitme kilo võrra raskus langeb, ikka midagi ei näita. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
antol 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 26, 2007 Oot, maksimaalsed raskused peaksid olema ju 1x rekordkatsed. Mispärast nad peaksid massiperioodil langema? Sa ei nälgi ju massiperioodil.Või mida sa maksimaalsete raskuste all mõtled? Tööseeriate raskust?Just rekordkatsete tulemusi pidasin silmas - minul langevad need küll massiperioodi lõpuks võrreldes jõuperioodiga...A. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides