intsu007 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2007 Tere Selline küsimus, et kas võiks teha jõusaalis ühekorraga kusagil 15 harjutust, et mitu lihasgruppi koos, kuna endal ei ole aega 4 korda jõusaalis käia, kuid ainult kaks korda nädalas võimalus käia Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2007 15 on küll paljuvõta tööriistade alt 2 päeva kava. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahha 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2007 ei ütleks et palju ... mul endal ka 1x nädalas siukene pikem päev ja treener ei ole selle kohta küll midagi halba öelnud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2007 ma teen 10 harjutust 2h....palju te oma 15 teete? poolteist tundi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
intsu007 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2007 (muudetud) 10 harjutust 2 tundi, kas kole aeglane ei ole ve, kui pikk on seeriate- ja harjutustevaheline puhkus, ma ise olen teinud 15 harjutust 1,5 tundi ja täitsa hästi läheb, ei kurda küll midagi Muudetud Aprill 23, 2007 kasutaja intsu007 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rainisk 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 25, 2007 (muudetud) Maksimumiks peaks olema 12-14 harjutust trennis, sealhulgas 10 harjutust suurtele lihasgruppidele ja 2-4 harjutust, vastavalt erivajadustele/huvidele. See on punkt, millest edasi toob lisatöö kasu asemel kahju. Muudetud Aprill 26, 2007 kasutaja rainisk poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides