Jump to content
Markc

Vormi hoidmine!

Recommended Posts

Tere, Ott! Olen tõsiselt kulturismiga tegelenud juba seitse kuud (jõusaalitreeningutega juba ei tea kui palju), pidasin eeskujulikult dieeti, ühesõnaga trenn ja söömine oli paigas, tahtsin Eesti Karikalgi osaleda, mõtlesin, et see oleks hea esimese kogemuse andnud, kuid kõik läks teisiti. Nimelt pakuti mulle viimasel hetkel kaheks kuuks tööd piiri taha, ei saanud sellisest pakkumisest ära öelda, kuigi valiku tegemine oli väga raske. Siit ka mure - võimalik, et ma ei saa seal üldse trenni teha, kuid ma ei tahaks ka oma vormi nii lihtsalt minetada(palju tööd on selle nimel tehtud), vähemalt tahaks nii palju oma füüsist säilitada kui oleks võimalik :rolleyes: Äkki oskate pakkuda mõnda lihast säilitavat preparaati vms ja pean arvestama ka kindlasti sellega, et tööpäevadel pole võimalik alati pikka söögiapusi teha - millisel viisil teha oma söömist sellisel juhul hõlpsamaks. Kas tarvitada mõnda aseainet?Kui, siis millist? Kindlasti on paljud selliste probleemidega kimpus olnud, kuid igal asjal on ju väikegi väljapääs ja parem midagi kui mittemidagi :D

Ette tänades!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mingi toidukorra asendaja ja tööle toit kaasa, tegelikult piisab ju söömisest 10stki minutist:)

ja ma soovitaks ikkagi tervislikult edasi toituda, tänu sellele püsib vorm paremini ja tuleb pärast ka kiiremini tagasi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah eks ta raske on kui soov on teha midagi, kuid samas ei saa öelda ära sellest millest peame end igapäevaselt elus hoidma. See mida tarbida sõltub sellest millise iseloomuga tööd teed ja kui suure osa saad sa tavatoidust kätte - milline toiduvalmistamise võimalus on kohapeal jne. Loomulikult kui on füüsiline töö ja tavatoit ei ole kättesaadav, või kui puudub võimalus seda ise valmistada, võib ka halvema ära hoidmiseks kasutada toidulisandit. Kombineerida ikka valkude ja süsivesikutega - millises mahus, see sõltub su kaalust, kulutsest. Tooted nagu Muscle+, Reco, HTR - viimane võiks olla ikka siis kui sa seal midagi trennimoodi ka teha saad. Alati on võimalik trenni teha, kui vaid tahad isegi siis kui saali ei ole käepärast. Ise olin Itaalias tööl 1998a. siis treenisime tavaliste istepinkide, kivide, lõuatõmbamise ja oma keharaskust kasutades, tegime kätekõverdusi- kaaslane turjal, vastavalt millist raskust tahtsid võtsime kas kergema 80kg või 100kg mehe turjale ja tegime 10 seeriaid surumisi. Nii et alati saab kui tahad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×