Aimuu 0 Report post Posted October 20, 2009 pista kinni ära, 1-2 nädalat ei tohiks veel paha teha, kui lõhn ja maitse on samad siis ei tohiks probleemi olla, endal ka aegunud 1 pulber 4 päeva, lasen edasi, lõhn/maitse täiesti talutavad ja samahead nagu uuena. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted October 20, 2009 Ma olen ka paar aastat aegunud pulbrit söönud. Nagu näha:olen veel elus.Muidugi organismid on erinevad ja mõne seedimine ei peaks sellele ehk vastu. Pluss arvatavasti pole aegunud pulber enam nii efektiivne aga jah:nädalake ei tohiks midagi eluohtlikku põhjustada, kui pulbrit normaalses kohas hoidnud oled. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted October 20, 2009 Ei juhtu selle 1-2 nädalaga tõesti midagi. Tegemist on ju kuivainega! Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted October 20, 2009 Kirjas ju peaks olema PARIM ENNE, mitte KÕLBLIK KUNI ...niiet lase edasi, asi praktiliselt samasugune kui paar kuud varem Share this post Link to post Share on other sites
Alger025 0 Report post Posted October 20, 2009 kreatiiniga sama lugu ? Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted October 20, 2009 kreatiiniga sama lugu ?kardan et kreatiinile mõjub parim enne tähtaja ületamine drastilisemalt kui proteiini pulbrile. St et ei pruugi kaugeltki nii hästi mõjuda(kreatiin on üldse selline ebastabiilsem, eriti vesilahuses ) Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted October 21, 2009 kardan et kreatiinile mõjub parim enne tähtaja ületamine drastilisemalt kui proteiini pulbrile. St et ei pruugi kaugeltki nii hästi mõjuda(kreatiin on üldse selline ebastabiilsem, eriti vesilahuses )No mida. Kreatiin on igal juhul stabiilsem, nii kuivalt kui vesilahuses. Ja maohappes.http://www.labrada.com/members/week228.htm#art3 Share this post Link to post Share on other sites
Alger025 0 Report post Posted October 21, 2009 No mida. Kreatiin on igal juhul stabiilsem, nii kuivalt kui vesilahuses. Ja maohappes.http://www.labrada.com/members/week228.htm#art3Aga etüülester või mono ? mõlemad stabiilsed ? Share this post Link to post Share on other sites
NOT 0 Report post Posted December 1, 2009 (edited) Tervist, avastasin, et kapis seisab mul üsna ammusest asjas MASS 2, millel sätendas peale säilivuskuupäev 10.09.09. Kunagi sain selle kuskil tasuta, tegin isegi lahti, kuid reaalselt kasutama ei hakanud. Pakk seisis avatult, (õhk pääses ligi) kuid pesupulgaga kinni panduna.Küsimus siis järgmine, et kas seda tohiks veel kasutada või võin selle prügikasti visata? Edited December 1, 2009 by NOT Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted December 1, 2009 Tervist, avastasin, et kapis seisab mul üsna ammusest asjas MASS 2, millel sätendas peale säilivuskuupäev 10.09.09. Kunagi sain selle kuskil tasuta, tegin isegi lahti, kuid reaalselt kasutama ei hakanud. Pakk seisis avatult, (õhk pääses ligi) kuid pesupulgaga kinni panduna.Küsimus siis järgmine, et kas seda tohiks veel kasutada või võin selle prügikasti visata?Mina seda ei kasutaks, kuigi ma ise ei näe mis seisus see on ei oska ma täpselt öelda kas see on säilinud või mitte...Oleneb ka sellest kas seal on peal kõlblik kuni või parim enne! Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted December 1, 2009 Ära viska ära, anna mulle parem. Või mis tahad selle eest? Share this post Link to post Share on other sites
NOT 0 Report post Posted December 1, 2009 (edited) Lõhn on täiesti normaalne ja pulbri matise tundub ka täiesti OK olevat, kuid ootaks mõne inimese vastuse ära, kes oskab midagi täpsemalt õelda. St. oskab omast kogemusest midagi õelda.//Pakil pole kirjas kas tegu on "parim enne" või "kuni". Edited December 1, 2009 by NOT Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted December 1, 2009 (edited) Kirp vist sõi mingit kuupäeva ületanud pulbrit. Siiani elab. Eks ta räägib ise.. Edited December 1, 2009 by rinaldo Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted December 1, 2009 Mis ta ikka teeb. Kuni põhja alt ära ei löö on kõik OK. Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted December 1, 2009 ei soovitaks sul seda enam kasutada.Ise samuti ei kasutaks,kuna toode on ikkagi oma säilivusaja ületanud. Share this post Link to post Share on other sites
Stardust 0 Report post Posted December 1, 2009 Kuivainetele on märgitud "parim enne", mitte "kõlblik kuni". Omadused võivad muutuda ja väheneda, kuid aine ei muutu tervisele ohtlikuks. Mina küll sellist paar kuud üle märgitud tähtaja seisnud kuivainet ei kardaks. Kui putukaid-mutukaid sees ei ela ning niiskus pole ligi pääsenud, siis proovi ära ja tee sellest omad järeldused. Share this post Link to post Share on other sites
NOT 0 Report post Posted December 2, 2009 (edited) Täna uurisin natukene seda pakki ja oma soome keele algteadmistega avastasin, et peal on kirjas "parim enne". Proovin selle asja ära, sest kahju oleks tuulde visata ~350 krooni. Aitäh kõigile, kes leidsid aega ja mahti mulle vastata. Edited December 2, 2009 by NOT Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted April 15, 2010 Tere, ei osanud kiiruga paremat pealkirja panna. Paluti uurida, et kas Axis Labs'i SMASH'i on soovitatav kasutada kui on paar kuud (1,5) aegunud. Või tuleks purgi lõpp minema visata. Hoitud on pimedas toasoojas (kapis ühesõnaga).Tänan. Share this post Link to post Share on other sites
xerox 2 Report post Posted April 16, 2010 Ei tohiks sellega midagi juhtuda, mina tarvitaks küll lõpuni. Share this post Link to post Share on other sites
ssssssilver 0 Report post Posted April 17, 2011 Tere!Kas tasuks võtta proteiinipulbrit, mille parim enne on möödas pea 6 kuud? Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted April 17, 2011 Tere!Kas tasuks võtta proteiinipulbrit, mille parim enne on möödas pea 6 kuud?Eks sa proovi. Kui põhja alt ära ei löö vms, siis pole vast hullu. Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted April 17, 2011 Tere!Kas tasuks võtta proteiinipulbrit, mille parim enne on möödas pea 6 kuud? Oleneb mis firma oma. Kui tuntud firma siis on kindlasti netis rohkem tagasisidet. Kui tundmatu firma siis ma enamasti ei kasuta toodet üldse, kes teab, mis seal sees olla võib. Parim enne üldiselt tähendab seda, et peale mingit kuupäeva toode ei ole kas nii effektiivne või nii maitsev. Üldjoontes kahjulik olla ei tohiks. Share this post Link to post Share on other sites
nightq 9 Report post Posted April 23, 2011 Ole ettevaatlik, kui purgil on kirjas hoopis "kõlblik kuni", sest siis küll seda tarvitada ei tohiks Share this post Link to post Share on other sites
jõukakapp 0 Report post Posted September 4, 2011 Tervist , maikuus ostsin toote nimega Muscle+ , nüüd hakkasin uuesti trenniskäima ja toode on alles veel , seisis kapis , kas seda võib veel tarbida , tagumiselpoolel on kirjas best before/lot number : 02 /112Et 02 on oktoober siis vms ?Nägemist . Share this post Link to post Share on other sites
biggereveryday 73 Report post Posted September 4, 2011 vahet ei ole, lase aga heal maitsta Share this post Link to post Share on other sites