Acqua 2 Report post Posted April 11, 2010 Piima- ja munavalku vist ei lasta koos eriti ju? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted April 11, 2010 Piima- ja munavalku vist ei lasta koos eriti ju?Mis siis juhtub kui saan toidust korraga muna- ja piimavalku ? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 11, 2010 Piima- ja munavalku vist ei lasta koos eriti ju?Ärge ajage asja nii keeruliseks enda jaoks.Piima ja munavalku "lastakse" koos küll, ja mitte vähe. Ja muide väga hea on. Share this post Link to post Share on other sites
kristosepp 0 Report post Posted April 14, 2010 Pm k2isin vana treeneri juures,vb keegi teab,Salum2e perekonnanimi,ta treenis Rait Sagori,igatahes ta r22kis,et peale trenni kohupimia jne m6ttetu,aga ta pole 6elnud,et mida t2psemalt.Keegi saaks teada anda,mida v6tta peale trenni,mis sisaldaks valku 100g umbes ja sysikuid ka samapaljuNagu kokteilkodus teeksin valmis,mida saaks poest osta k6ik.Ma suht pikk ja peenike,oleks vaja kaalus ka juurde v6tta,niiet sellekohta ka oleks vaja teada,et mida syya,et saada kiiremalt rasva juurde,et oleks parem treenida? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted April 14, 2010 Pm k2isin vana treeneri juures,vb keegi teab,Salum2e perekonnanimi,ta treenis Rait Sagori,igatahes ta r22kis,et peale trenni kohupimia jne m6ttetu,aga ta pole 6elnud,et mida t2psemalt.Keegi saaks teada anda,mida v6tta peale trenni,mis sisaldaks valku 100g umbes ja sysikuid ka samapaljuNagu kokteilkodus teeksin valmis,mida saaks poest osta k6ik.Ma suht pikk ja peenike,oleks vaja kaalus ka juurde v6tta,niiet sellekohta ka oleks vaja teada,et mida syya,et saada kiiremalt rasva juurde,et oleks parem treenida?Milleks sulle 100g valku peale trenni ? Share this post Link to post Share on other sites
kristosepp 0 Report post Posted April 14, 2010 Lihase kasvuks?PM on vaja peale trenni igast valku,jne niiet mingit head sheiki on,milleks pole vaja pulbreid tellida? Share this post Link to post Share on other sites
Tannuu 2 Report post Posted April 14, 2010 Organism vaevalt selle 100g valku korraga ära omastab, milleks raisata? 40st grammist peaks küll piisama. Rohkem pole parem Share this post Link to post Share on other sites
kristosepp 0 Report post Posted April 14, 2010 Organism vaevalt selle 100g valku korraga ära omastab, milleks raisata? 40st grammist peaks küll piisama. Rohkem pole parem No ntx 40 siis ja sysikuid ja rasva ka,mingi hea sheik.Keegi teab,palun 6elge:P Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted April 14, 2010 No ntx 40 siis ja sysikuid ja rasva ka,mingi hea sheik.Keegi teab,palun 6elge:PSinu sama kohupiim, banaan, piima ka, et vedel oleks. Ja ongi valmis. Share this post Link to post Share on other sites
haubits 14 Report post Posted April 16, 2010 Mida teised kohalikud enne trenni endale sisse armastavad ajada?Silmas ei pea banaane või teed, vaid nö pre-workout jooki mõtlen.Ise olen proovinud Mass Pump'i, Cytospordi Monster Pump (andekad nimed, eks) ja hetkel järan AC-C'd.Tekkis mõte, et ilmselt oleks ikkagi soodne osta stiilis paar-kolm ainet omale riiulile ja nõnda mingil määral säästa rahakotti.Hetkel põhimõtteliselt resurssi oleks, et midagi soetada, mis viibki küsimuseni:Mida peavad staazikamad/kogenenumad "elementaarseks" treeningueelseks?Ennasti padulolliks ei pea, aga katsun natuke selgust majja saada.Mõtlesin millegile järgnevale: kreatiin monohüdraat, glutamiin, bcaa/hmb. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted April 17, 2010 Arginiin ja beta-alaniin on ka varjandid, mida trennieelsesse(ja võib ka järgsesse) lisada. Üks hea ja mitte sugugi kallis arginiini toode on minu arust Trec Nutrition AAKG, mida saab hardsport.ee poest. Muidu ise võtan enne trenni mugavusest valmiskompotti siiski, hetkel mul samuti MASS PUMP pooleli, suht kesine toode, kõige paremat mõju on siiamaani avaldanud NO-Xplode(samuti olemas mass.fi-s suht hea hinnaga) minul.Mitte, et ma spetsialist oleks siin, aga muljeid ikka avaldada võib Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted April 17, 2010 Mina olen viimasel ajal enne trenn tarbinud- beeta-alaniin+dekstroos Nokib küll Share this post Link to post Share on other sites
dirty scorpion 0 Report post Posted April 17, 2010 Ise nüüd seoses suve tulekuga ja sooviga rasva % veits vähemaks võtta olen hakanud tass musta kohvi enne trenni(niisama kohvi ei joo). Share this post Link to post Share on other sites
sass01 6 Report post Posted April 17, 2010 Ma t6mban ka hetkel rasva v2hemaks, t6mban 2 koffeiini tablakat ja rohelise tee sisse,teeb enesetunde m6nusalt erksaks. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted April 17, 2010 Jah, kofeiin või lihtsalt kange kohvi enne trenni ka hea , soojenduse enne kangide tõstmist saab 2x lühema teha, tõmbab keha ruttu soojaks... Share this post Link to post Share on other sites
Tigerkutsu 0 Report post Posted April 21, 2010 Ise kasutanud seda ja kiidan. Lase kellegi USAst või Afgaanist USA versioon saata.http://www.gasparinutrition.com/Home/AllPr...76/Default.aspx Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted April 21, 2010 kuldne reegel on see, et BCCA ja GLUTAMIIN peaksid igal juhul olema enne ja peale trenni, väldivad katabolismi ja parandavad sooritusvõimet.rahakoti kohapeal no-x explode, 650 eek , jagub 50x ehk üks peauk enne trenni = 13 eeki + vadakuvalk lisaks = 25 eegine pauk enne trenni, parimad ained, mis olla saavad üheskoos. Share this post Link to post Share on other sites
xerox 2 Report post Posted April 21, 2010 Mul glutamiin, beeta alaniin ja vahest AC-C Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted April 21, 2010 rahakoti kohapeal no-x explode, 650 eek , jagub 50x ehk üks peauk enne trenni = 13 eeki + vadakuvalk lisaks = 25 eegine pauk enne trenni, parimad ained, mis olla saavad üheskoos.Saladuskatte all - mass.fi'st saab odavamalt NO-Xplode Share this post Link to post Share on other sites
Censored 0 Report post Posted May 5, 2010 Selline küsimus, et olen suht algaja jõusaali alal, aga olen juba mõnda aega käinud.Pärast jõusaali on tavaliselt suht suur valu lihastes ja küsisin sõbralt mida teha, kes juba pikemat aega on käinud.Tema kasutab mingit taastajat, aga ma vaatasin, et need on päris kallid. Siis leidsin mingi massilisaja vms. mis oli vähe odavam ning mõtlesin, et kui ma tarvitaks teda ainult pärast trenni, kas see oleks mõistlik või on kellelgi mõni muu nipp kuidas taastuda ilusti Tänud! Share this post Link to post Share on other sites
Indrek18 0 Report post Posted May 5, 2010 Selline küsimus, et olen suht algaja jõusaali alal, aga olen juba mõnda aega käinud.Pärast jõusaali on tavaliselt suht suur valu lihastes ja küsisin sõbralt mida teha, kes juba pikemat aega on käinud.Tema kasutab mingit taastajat, aga ma vaatasin, et need on päris kallid. Siis leidsin mingi massilisaja vms. mis oli vähe odavam ning mõtlesin, et kui ma tarvitaks teda ainult pärast trenni, kas see oleks mõistlik või on kellelgi mõni muu nipp kuidas taastuda ilusti Tänud!Venita pärast igat trenni ning tarbi kreatiini ning valku koheselt pärast trenni. Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted May 5, 2010 ja söö kindlasti korralikult! Share this post Link to post Share on other sites
Indrek18 0 Report post Posted May 5, 2010 ja söö kindlasti korralikult!Kohe kindlasti! Pea meeles, muidu toidulisandid ei laksi kui tavatoitumine korras pole. Share this post Link to post Share on other sites
xerox 2 Report post Posted May 5, 2010 Kreatiin ei aita nüüd küll lihasvalu vastu minu teada. Algajad kipuvad tavaliselt trenniga üle pingutama st jäta trennidele ka vabasid päevi vahele. Oleneb mis valust jutt, lihasvalu norm nähtus kui pole harjunud veel sellise pingutusega. Kui liigesevalu siis juba jama. Ennem trenni soojendus, pärast venitus ja taastusjook(valik sõltub enda eesmärgitest). Share this post Link to post Share on other sites
arved 0 Report post Posted May 5, 2010 Kreatiin nüüd küll ei ole see taastaja mis lihasvalud ära võtab. Ilmselt ei ole see ikka õige trenn kui pärast lihastes suur valu. Kus sa trenni teed kas seal treenerit ei ole kohapeal kellelt nõu küsida õigete soorituste kohta? Share this post Link to post Share on other sites