MEE 0 Report post Posted March 14, 2007 1-2kg nädalas Share this post Link to post Share on other sites
dumonde 0 Report post Posted March 14, 2007 Nahaarst leiab kindlasti vastuse. Omal oli ka aastaid tagasi suur probleem. nahaarsti juures käik on sellest kasulik, et tõhusad akneravimid on retseptiravimid. Erinevad kreemid, mis siis välja kirjutatakse. Kasutan neid juba aastaid ja väga tõhus on. Lisaks ravimitele tuleb hoolitseda mudugi puhtuse ning näonaha niiskuse eest. St kasutada hommikuti ja õhtuti niisutuskreeme. Aga kyll arst sulle parima lahenduse leiab. Share this post Link to post Share on other sites
Gallas 0 Report post Posted March 15, 2007 Ja roaccutani peaks treenima kergemate raskustega, nii 50 % ja pikemate kordustega, sest kuur norgestab organismi. Ka oleks parem harvem dussi all kaia, sest roaccutan muudab naha kuivaks. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted March 15, 2007 Ja näonahka ei ole soovitav üldse mustade kätega katsuda ega higi pühkida. Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted March 15, 2007 Jep Jutt on samast rohust.Aga kuidas see organismi nõrgestab ? Sellest polnud voldikus sõnagi, arst ei rääkinud midagi ja tulemused on mul pigem paranenud :s Aga ma teen trenni väikeste raskustega ka loomulikult !Miks see nii on Oldman ? Et kestvusaladel peaks laskma higil silma / suhu voolata ? Share this post Link to post Share on other sites
Gallas 0 Report post Posted March 15, 2007 Mulle utlesid seda nii nahaarst kui ka Audentese spordiarst. Vahest sa ei kusinud selle kohta? Ja see kais koigi spordialade kohta, mitte ainult jousaali. Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted March 15, 2007 Et kestvusaladel peaks laskma higil silma / suhu voolata ?Dum-dum! Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted March 15, 2007 Ja näonahka ei ole soovitav üldse mustade kätega katsuda ega higi pühkida. Nahaarst rääkis mulle, et on suhtkoht levinud valearusaam, et nägu peab pidevalt puhastama jne. Mustus ei tekita aknet, seda tekitab akne bakter. Pidevalt oma nägu nühkides teed sa rohkem kahju kui kasu. See vähene mustus mis sul tavapäeva jooksul näole koguneb teeb palju vähem kahju, kui see nühkimine puhastamise ajal. Kergelt veega üle loputada või spetsiaalne puhastusvahendiga õrnalt suurem kiht maha pühkida võibolla, aga pidev puhastamine on ei ei. Muidugi ma pean silmas tavalist mustust mis näole päeva jooksul koguneb, kui kuskil ehitusel töötada vms, siis kindlasti korralikult puhastada... Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted March 15, 2007 (edited) Jep Jutt on samast rohust.Aga kuidas see organismi nõrgestab ? Sellest polnud voldikus sõnagi, arst ei rääkinud midagi ja tulemused on mul pigem paranenud :s Aga ma teen trenni väikeste raskustega ka loomulikult !Miks see nii on Oldman ? Et kestvusaladel peaks laskma higil silma / suhu voolata ?Selle jaoks on peapael või higipael või kuidas ta nimetus oligi, loodud, et higi silma ei läheks. Edited March 15, 2007 by OldMan Share this post Link to post Share on other sites
Kuup 0 Report post Posted March 15, 2007 Asi ei ole nii keeruline, pigem tuleb asi suurest higist, mis teeb näonaha rasuseks ja igast jura koguneb sinna, siis tekivad vinnid. Ei tee trenni - ei teki vinne. Ja kui massilisaja eemaldamine menüüst on löök allapoole vööd, siis oled ikka nõrk küll. Suuremad kogused tavatoitu - vot see on massilisaja. Share this post Link to post Share on other sites
rait000 0 Report post Posted March 15, 2007 mine perearsti juurde ja küsisellist rohtu nagu skinoren minu puhul aitas väga hästi pea kõik vinnid võtsid ära kui igapäev nahale määrida..seda saab ainult retseptiga..ja siis veel sääke nagu dalacin . see on üks vedelik mis aitab suuremate punnide puhul hästi..soovitan osta mõlemat..dalacini paned suuremate punnide peale paar korda päevas ja skinoreni paned rohkem kordi.väga hea rohi mis ei mõju tervisele. Share this post Link to post Share on other sites
keiko 0 Report post Posted March 15, 2007 Eks sa ise tead enda olukorda vast kõige paremini. Kuid minu soovitus oleks minna kindlasti nahaarsti juurde! Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted March 15, 2007 Ma proovin maskide ja värkidega ja korralikult nägu puhastada, nii hull see asi ei ole et arsti juurde minema peaks ja et proorid umbes oleks või põletik oleks, tean küll milline see välja näeb(klassivennal peaks asi nii kaugel olema....)Need vb lihtsalt murde eas tekkinud, vahel rohkem-vahel vähem.Aga tänud siiski Share this post Link to post Share on other sites