Jump to content
RixRaxPox

kõhulihaste väljatoomine

Recommended Posts

uvitav et yhe inimese abi soovist kujunes välja talle täielikult mittevajalik vaidlus.....

Kõhulihaste kohta võin öelda et treeneritelt olen kuulnud, et 2x nädalas kõhulihaseid teha on optimaalne(vbl minujaox)...loodan et leiate mingi lahenduse siitki...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõhulihased - nagu kõik teame - töötavad paljude liigutuste juures.See omakorda laseb arvata, et nad on teatud pingega harjunud ning igaühele ei piisa nädals ühest korrast nende treenimiseks.Ise treenin kõhtu igal trennipäeval...see on 4 korda nädalas...ja see mõjub hästi.Tulemused on igati head.

Mis aga puutub sellese, et teha 1 kord nädalas ja hästi korralikult, nagu mõned seltsimehed eespool väitnud, siis tekib küsimus...Kui kaua peaks teie arust see korralik kõhulihaste trenn kestma..? Kõhule piisab täiesti 15 minuti pikkusest trennist...ja kui "korralikult" sa suudad sellise aja jooksul ikka treenida...?!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõni mees ajab ikka totaalset jama suust välja. Tekkib tunne nagu siin keegi trennis ei käikski? Kamoon tehke endale kõikepealt algtõed selgeks. Esiteks ei ole mõtet vehkida nagu lasteaia laps sadu kordi üles-alla...Tuleb kõhulihas isoleerida kõhupingis aga mitte lolli mängida kaldpingis kus rakendub palju üleliikseid lihaseid. Ja kus on käed??? Muidugi kukla taga aga mitte rinnal nagu mõnel plikal. Teha tuleb 3X max(tuleb teha tõelise lõpuni aga mitte kohe lõpetada kui hakkab ebameeldiv tunne) ja kordustega mitte üle 20.30. Kasutada kettaid pea taga kui jõudu lisandub. 4 aastat endal rabatud erinevatel pinkkidel ja tõed selged.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kuule, Raiks, ehk nimetad nimeliselt mõnda meest, kes jama ajab...Muidex, kaldpink töötab kõhulihaste mõttes väga hästi...paistab, et nelja aastaga pole sa siiski kõiki tõdesid omandanud...

Ainuke viga, mis kaldpingi juures vahepeal tehakse, on see, et võetakse liiga suur nurk, millest tegelt pole mingit tolku(lihaste kasvu mõttes)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik vastajad jätsid ühe pisiasja märkamata ja nimelt, noormees v. neiu ON 180 cm pikk ja kaalub 63 kg !!! Missivõistlustel osalejatel EI OLEGI KÕHULIHASEID. Alusta sellest, et söö kõigepealt kõht täis ja siis söö see ka teist korda täis, kui nüüd on peeglist juba kõhtu näha

siis alusta treeninguid... Mida ei ole olemas seda ei saa ka treenida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

yo kui sa oled viicid kõike lugeda sisi oled mõistnud et tegu on siiski meessoost isikuga.. või on RIHO naine:P.. usu mind.. kehalises käib ta kyll poiste ruumis:D:D:. niiet kõhulihased kuluvad talle marjax ära ja pole ta mingi missssss.... ja muidex tal akkavad need vaixelt välja juba tulema.. soovin edu talle..!!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×