vend vähk 659 Report post Posted March 1, 2007 http://fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=52983Ma panin selle teema just blogidesse üles, aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles panna kuna teema peaks paljusid huvitama ning kõik huvilised blogisid ei loe. Tegemist on siis minu võistlusteks valmistumisega seotud muudatustega ning neid pilte lasen endast teha igal kolmapäeval. Minu Rootsi võistlusteni 7-dal aprillil on veel aega üle 5-e nädala ning selle aja jooksul on siis eeldatavasti tulekul veel 5 pildiseeriat ning lõpetuseks püüan panna ühed pildid üles ka sellest hetkest, kui pean võistluslavale minema ja vorm on maksimaalne. See idee on olnud mul juba mitu aastat ning selle vastu on väga paljud huvi tundnud. Igaüks saab nüüd neid pilte võrrelda ning analüüsida. Esimesel pildistamise päeval oli minu kehakaal 90 kg ja eile õhtuks oli see kaal juba 82 kg. Toredat vaatamist! Share this post Link to post Share on other sites
heli 0 Report post Posted March 1, 2007 ........aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles panna Ja, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 1, 2007 ........aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles panna Ja, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.Kasutaja Heli on korduvalt Vähivastaseid sõnavõtte teinud. Eelmisel korral läks väga haledasti, aga alati tasub proovida! Share this post Link to post Share on other sites
AA 0 Report post Posted March 1, 2007 Kule Heli, parem kui keegi on edev kui küünikust keskmine eestlane, kellel profiili järgi ei ole ei vanust ega sugu Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted March 1, 2007 ma usun et enamus noori võistluse sooviga inimesi vaatavad neid pilte huviga .. nagu et proff pakub võimalust jälgida oma võistlusteks ettevalmistumist ... väga kasulik .... Share this post Link to post Share on other sites
moniic 0 Report post Posted March 1, 2007 Isegi mina, kulturismi kauge inimesena loen huviga Vend Vähi blogisid ja elan kaasa tema tegemistele Edu ja j6udu! Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted March 1, 2007 Ka siin foorumis tuleb väga hästi väljas see lause et " Eestlase toit on teine eestlane". Mis teha kadedus vms hälve on osadel olemas. Selleasemel et kaasa elada, toetada, julgustada vms. Edu Imrele! Share this post Link to post Share on other sites
FitMan 11 Report post Posted March 1, 2007 vend vähk vist andis helile korvi Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted March 1, 2007 (edited) ma vaatan, et imre näeb ~90 kilose massiga ka hea välja huvi pärast küsin ka, et palju käe ümbermõõt on vähenenud kui oskad öelda... Edited March 1, 2007 by V.K Share this post Link to post Share on other sites
Corrosion 0 Report post Posted March 1, 2007 .Ja, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.klimaks eto net konets zizn Share this post Link to post Share on other sites
robert27 0 Report post Posted March 1, 2007 Kasutaja Heli on korduvalt Vähivastaseid sõnavõtte teinud. Eelmisel korral läks väga haledasti, aga alati tasub proovida! minu arust kah, olge inimesed Share this post Link to post Share on other sites
McNeo 0 Report post Posted March 1, 2007 Kas saab veel edevamaks minna.Kui mul sihuke keha oleks, siis ma oleks topelt edev. Hehh.. tuli nüüd maadeavastaja.. mehed on edevad.. Share this post Link to post Share on other sites
Flex250 0 Report post Posted March 1, 2007 ........aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles panna Ja, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.ma arvan kah nii Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 2, 2007 ma arvan kah niiHästi arvad siis Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 2, 2007 ........aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles panna Ja, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.Saab.Ausõna saab, Share this post Link to post Share on other sites
R.Tamm 3 Report post Posted March 2, 2007 Väga huvitav, et keegi peab enese eksponeerimist taunitavaks, eriti veel antud kontekstis. Kui inimene on hea kehaga, siis miks mitte seda teha ja tunnustust otsida. Täiesti inimlik. Rõhutaks siinkohal, et tegemist on ju kulturismiga ja keha näitamine on üks selle oluline osa. Share this post Link to post Share on other sites
sprotid õlis 0 Report post Posted March 8, 2007 Pane 1 pilt uuest naeratusest ka Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted March 8, 2007 Aga Hollywoodi naeratus ? Kus on uus naeratus ? Share this post Link to post Share on other sites
Flex250 0 Report post Posted March 8, 2007 pane jah imre! kõik tahavad näha! pane uuest Holliwoody naeratusest ja tänasepäeva hetkevormist ka kõik ju ootavad väga. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 8, 2007 Pane 1 pilt uuest naeratusest ka Moodustame lauseid. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 8, 2007 Aga Hollywoodi naeratus ? Kus on uus naeratus ?Ma usun, et seda nalja naerate te juba mitmendat päeva seal Robocopi kontoris. Teeme nii, et kui ma reedel sinna tulen, siis hoitakse ennast natukene tagasi, sest ma olen viimasel ajal natuke närviline ja kanade moodi kaagutamist väga ei kannata. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 8, 2007 pane jah imre! kõik tahavad näha! pane uuest Holliwoody naeratusest ja tänasepäeva hetkevormist ka kõik ju ootavad väga. Mitmes sa nagu Eestis ja Euroopas hetkel klassikalises kulturismis oled? Karjainstinkt ajab teiste jobudega koos kaagutama? Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted March 8, 2007 Ma usun, et seda nalja naerate te juba mitmendat päeva seal Robocopi kontoris. Teeme nii, et kui ma reedel sinna tulen, siis hoitakse ennast natukene tagasi, sest ma olen viimasel ajal natuke närviline ja kanade moodi kaagutamist väga ei kannata.Nälgimine on mõjuma hakkanud. Kas ma tunnen ähvarduse lõhna või oled natsa lõvi pasteeti maitsnud : ) Share this post Link to post Share on other sites
Flex250 0 Report post Posted March 8, 2007 Ma usun, et seda nalja naerate te juba mitmendat päeva seal Robocopi kontoris. Teeme nii, et kui ma reedel sinna tulen, siis hoitakse ennast natukene tagasi, sest ma olen viimasel ajal natuke närviline ja kanade moodi kaagutamist väga ei kannata.mai ole võistlendgi kunagi, seni vaid omale treenind 10 aastat.juhul kui võistlen kunagi siis aind raskekaalu kulturismis, väikse massi ja kaaluga ma välja ei astuks lavale...reljeefi trenni pole ma ka teind aind jõu ja massi trenn.a see ju tõsi et kõik sind tahtvat näha irmsasti ja fännavad Share this post Link to post Share on other sites