Jump to content
Kriss86

HELP:)

Recommended Posts

Olen 20as neiu 162cm pikk ja kaalun 55kg.Käin nüüd jõusaalis 5 korda nädalas peale kooli, õhtu poole.Tarbin veel 3 korda päevas C vitamini koos L-karnitiniga.(Pulbri näol)Eesmärgiks siis kaalualandamine, umbes 5kg(Vabaneda n.ö rasvapolstritest,mis on talve jooksul kogunenud)Küsimus siis selline mida täpselt, palju ja mis kella ajal peaksin sööma.Nimelt kui ma peale kooli koju jõuan siis olen valmis terve külmkappi nahka panema,hundi isu tuleb peale ;) Niimoodi on täiskõhuga mõtetu sinna ronida.A ja siis seda peaks ka mainima et koolis ma ei söö kuna seal antakse ainult rasvast toitu(Kasted, praetud asjad jne) <_< Vajan abi selle koha pealt.Oleksin väga tänulik :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõiki toiduaineid ei ole mõtet karta ju. Nagu on öeldud, pole olemas halba toit, on olemas vaid halb toitumine. Kõige lihtsam oleks portsjonid päeva peale ära jaotada 4-5 korraks. Hommikuti proovi süsivesikute rikast toitu süüa ja hommikusöök peaks kindlasti olema! Õhtul jällegi vastupidi, mitte ära näljuta ja ei söö 6 tundi enne magama minekut, nagu ma olen paljudelt kuulnud, sa magad ka vähemalt 8 tundi. See teeb 14 tundi ilma söömata? :rolleyes:

Enne jõusaali oleks vaja kindlasti süüa, mingi tund enne trenni. Ja peale jõusaali võiksid süsvesikute rikast toitu süüa, mis sisaldaks seljuhul ka valke kindlalt.

Aga las spetsid vastaksid selle koha pealt täpsemini ja selgitaksid rohkem:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×