robert27 0 Report post Posted February 16, 2007 küsimus siis selline, et kas oskad "vendv" õelda kuidas ise saab seda mõksi teha mis keha peale määritakse, on see võimalik? (oleks väga tänulik kui oskad aidata) Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted February 16, 2007 küsimus siis selline, et kas oskad "vendv" õelda kuidas ise saab seda mõksi teha mis keha peale määritakse, on see võimalik? (oleks väga tänulik kui oskad aidata) Olen kuulnud,et mõni on kasutanud tavalist õli,et pidavat ka nii läikima panema vms. Share this post Link to post Share on other sites
robert27 0 Report post Posted February 17, 2007 Olen kuulnud,et mõni on kasutanud tavalist õli,et pidavat ka nii läikima panema vms.Eks ma aretan sis sellest midagi edasi, oli palju kasu. Tänud Share this post Link to post Share on other sites
zerocool 0 Report post Posted February 17, 2007 ehk saad siit veidi targemaks http://www.discussbodybuilding.com/posing_oil/m_91577/tm.htmkõike head! Share this post Link to post Share on other sites
Kimber 5 Report post Posted February 17, 2007 Olge selle grimmi ise tegemisega väga ettevaatlikud!!! Korra juhtus nii, et mees tõmbas oma naise võistlustel pinoteksiga üle (vaatas, et ilus värv) aga naine lõpetas haiglas. Oleks äärepealt ära surnud. Kui juba võistlemiseks läheb siis peaks ikka korraliku grimmi ostma. Jõudu! Share this post Link to post Share on other sites
zerocool 0 Report post Posted February 17, 2007 Olge selle grimmi ise tegemisega väga ettevaatlikud!!! Korra juhtus nii, et mees tõmbas oma naise võistlustel pinoteksiga üle (vaatas, et ilus värv) aga naine lõpetas haiglas. Oleks äärepealt ära surnud. Kui juba võistlemiseks läheb siis peaks ikka korraliku grimmi ostma. Jõudu! :lol: pinoteksiga how dumb can a man get? Share this post Link to post Share on other sites
robert27 0 Report post Posted February 19, 2007 Pinotexi ma kohe kindlasti ei kasuta , tänud Share this post Link to post Share on other sites
Kimber 5 Report post Posted February 20, 2007 Ega ma arvanudki, et pinoteksi kasutama hakkad :-) Lihtsalt olge nende koostiosadega ettevaatlikud. Kõik peaksid olema ikka nahale sõbralikud ained. Jõudu! Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted February 20, 2007 küsimus siis selline, et kas oskad "vendv" õelda kuidas ise saab seda mõksi teha mis keha peale määritakse, on see võimalik? (oleks väga tänulik kui oskad aidata) Seda ju ei tehta ise, see on spetsiaalne selleks otsatarbeks valmis grimm, mida kasutavad enamus maailma kulturistid. Purk maksab ligi 500 eek, väiksemad ja pruunimad mehed saavad ehk kaks korda sellega läbi. Teiseks kui sa mõtled ise tehtud grimmiga võistelda siis arvan, et kohtunikud ei lase sind tänapäeval lavalegi, rääkimata sellest kui oluline on see võistlustulemuse kohapealt. Isegi vale grimmikogusega (liiga pruun või liiga hele) kaotavad mehed ja naised tiitlivõistlustel medaleid Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted February 27, 2007 Kui mina esimest korda võistlesin 1997 aastal, siis kasutasid Tartu Ülikooli spordiklubi võistlejad rauapuru õliga segatuna. See oli isegi mitte puru, vaid raua pulber, mis andis õlile ilusa pruuni värvuse, aga nüüd kasutatakse määrimiseks hoopis mugavamaid ja efektiivsemaid määrdeid. Share this post Link to post Share on other sites