-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2007 Olex selline küsimus.Ükskord panin 450g kanafileed keema ja kui valmis sai ning ära kaalusin siis näitas kaal 375g. Tean,et toiduaineid tuleb arvestada kuivaine kaalu järgi(riis,kaerahelbed jne),et kas siis kanal on samamoodi,et võtan 100g toorest liha,mitte valmis küpsetatud? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PT London 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2007 Olex selline küsimus.Ükskord panin 450g kanafileed keema ja kui valmis sai ning ära kaalusin siis näitas kaal 375g. Tean,et toiduaineid tuleb arvestada kuivaine kaalu järgi(riis,kaerahelbed jne),et kas siis kanal on samamoodi,et võtan 100g toorest liha,mitte valmis küpsetatud? Loomulikult v6tad kypsetatud kaalu!!!!!!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2007 (muudetud) Kypsetatud liha kaal on teine, kuid ka selle valgu% on palju k6rgem.Vaba valik, millega sa arvestad. Matemaatika... Muudetud Veebruar 11, 2007 kasutaja AileKuuda poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2007 (muudetud) Lihaga on jah selline lugu, et küpsetades läheb kergemaks. Kui hakkliha teen, siis ikka arvestan toore liha kaaluga, selles mõttes, et kui kava näeb ette 200 hakkliha, siis ostan poest ja praen ära 200 g hakkliha, mitte 250 g vms. Kanaga natuke keerukam lugu, sest hakkliha küpsetatuna ei müüdagi (vist) ja seega on ainult 1 variant, aga kana müüakse nii toorelt kui küpsetatult, seega kui konkreetse kava järgi sööd, siis peaksid kava tegija käest järgi uurima, kas mõtles küpsetamata kana kaalu või küpsetatud. Muudetud Veebruar 11, 2007 kasutaja Capricorn poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2007 Lihaga on jah selline lugu, et küpsetades läheb kergemaks. Kui hakkliha teen, siis ikka arvestan toore liha kaaluga, selles mõttes, et kui kava näeb ette 200 hakkliha, siis ostan poest ja praen ära 200 g hakkliha, mitte 250 g vms. Kanaga natuke keerukam lugu, sest hakkliha küpsetatuna ei müüdagi (vist) ja seega on ainult 1 variant, aga kana müüakse nii toorelt kui küpsetatult, seega kui konkreetse kava järgi sööd, siis peaksid kava tegija käest järgi uurima, kas mõtles küpsetamata kana kaalu või küpsetatud.Aga,kui kava on enda tehtd siis ple kellegi käest küsida Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TrainingCamp 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 13, 2007 Kaua seda keeta üldse umbes? Pakil pole ja ei ole eriline kokk ka. Tänud! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 13, 2007 (muudetud) Kaua seda keeta üldse umbes? Pakil pole ja ei ole eriline kokk ka. Tänud! Ise olen kusagil 20-25 minuti ringis keetnud. Muudetud Veebruar 13, 2007 kasutaja -aron- poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PT London 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 13, 2007 Kaua seda keeta üldse umbes? Pakil pole ja ei ole eriline kokk ka. Tänud! Lõika 1cm paksused ribad, 5min keevasse vette(kyyslauku, sojat ja tyymiani) ja ongi ''maitsev'' kanafilee valmis! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TrainingCamp 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 13, 2007 Selge pilt, aitüma vastajatele! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
pacman 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 13, 2007 No-nii kanafilee keetjad ja kasutajad, rääkige nüüd, mis kanafileed kasutate, millise firma toodang on hea. Ja võiks ka enamvähem hinna ära mainida? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PT London 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 14, 2007 No-nii kanafilee keetjad ja kasutajad, rääkige nüüd, mis kanafileed kasutate, millise firma toodang on hea. Ja võiks ka enamvähem hinna ära mainida?Kasutan Mcstatfordi farmi fileed, see on parem kui M&S free range toodang ja hinnax on 370eek/kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 14, 2007 Selge pilt, aitüma vastajatele! Ise olen siiani kasutanud Rannamõisa või Tallegi toodangut. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Veebruar 14, 2007 Olex selline küsimus.Ükskord panin 450g kanafileed keema ja kui valmis sai ning ära kaalusin siis näitas kaal 375g. Tean,et toiduaineid tuleb arvestada kuivaine kaalu järgi(riis,kaerahelbed jne),et kas siis kanal on samamoodi,et võtan 100g toorest liha,mitte valmis küpsetatud? Selles on küsimus. Küpsetamise käigus liha kaal pidi jah mingi 20 % vähenema. Eks siis kui pakil on öeldud, et sajas grammis 18 grammi valku, siis küpsetatud sajas grammis on mingi 22 grammi valku või nii.Kaerahelvestel on jälle nii, et kui sa keedad mingi pudru kokku, siis sinna lisandub veel vesi ja pudru kaal suureneb. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AndresT 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 16, 2007 No üldiselt suudetakse poeliha immutada veega ja pannile visates läheb kõva kogus kaalu minema küll, seega ostke võimaluse korral korraliku liha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SanderK 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2007 Selles on küsimus. Küpsetamise käigus liha kaal pidi jah mingi 20 % vähenema. Eks siis kui pakil on öeldud, et sajas grammis 18 grammi valku, siis küpsetatud sajas grammis on mingi 22 grammi valku või nii.Kaerahelvestel on jälle nii, et kui sa keedad mingi pudru kokku, siis sinna lisandub veel vesi ja pudru kaal suureneb.Mis lihaga keetes juhtub? Valgu kogus suueneb, väheneb või jääb samaks? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2007 Mis lihaga keetes juhtub? Valgu kogus suueneb, väheneb või jääb samaks?Enda teada ei tohix sellega midagi juhtuda,et siis jääb samax. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
compu 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 18, 2007 rasv muutub keetes vedelaks ja selle kallad ju kos veega minema Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 18, 2007 Mis lihaga keetes juhtub? Valgu kogus suueneb, väheneb või jääb samaks?Liha kaal v2heneb (oh imet...) enamasti vee arvelt ja valgu % mingil m22ral suureneb. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mälvõu 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 18, 2007 selline küsimus suurele ringile, et kumb on kasulikum, kas kanafileed keeta või praadida?? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 18, 2007 Eks ta keeta parem kuna praadides tuleb rasva ikka juurde kui õli lisada jne.Aga isiklikult mulle meeldib pratud paremini! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 18, 2007 Ise ei ole kunagi keetnud. L6ikasin 6hukesteks ribadeks, kogu see kupatus peaegu, et kuiva panni peale (natuke head 6li...) M6ne hetke p2rast lisasin pannile riivitud hapumat 6una, soola pipart. Minut... ja valmis. S6in seda k6ike tugevalt kyyslauguse kastmgega (kylm kaste: 2 peeneks hakitud kyyslaugu kyynt, soola, maitsestamata jogurtit jogurtit asendasin tavaliselt AB keefiriga). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides