Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Egle

Treenerid Reval-Spordis.

Recommended Posts

Kallis rahvas.

Kas on vaja ühe lolli pärast siin nii hullusti võidelda. See teema on siin olnud juba terve aasta ja mitte midagi ei ole muutunud. Nagu siin eelpool on juba mainitud,võib olla tegemist mingi onupojapoliitikaga-see Raivo on mingi pealiku tädipoeg või midagi sellist.Igal juhul kannatab sellest ainult klientuur.Mina isiklikult tulin Revalist ära just selle pärast,et puudus treener. Praegu olen uues klubis ja oh imet-seal jõuab treener küll kõigiga tegeleda.NB!Tegeleda-see tähendab asjakohaseid nõuandeid,juhendamist.

See ei ole kellegi treener.Mitu inimest on Reval-Spordi klubist just selle rumala inimese pärast ära läinud. Reval-Spordi juhtkond võiks kasvõi ajutiselt mõne asjaliku treeneri tööle võtta ja siis võrrelda tulemust-kas on vaja siis üldse enam Raivole palka maksta? Las istub mujal.Sobiks naiste sauna uksehoidjaks.

Meie küll ei tunne ühtegi Raivo nimelist treenerit Reval Spordist.

Kui oleks võimalik , siis palun täpsustage kellest käib jutt. Mõistukõnesid on raske mõista....

Kas on vaja täpsustada?Keegi võiks veel väita,et Reval-Spordis on nii korralik ja tore abivalmis treener,millist ei ole enne nähtud.Jutt käib ikka Reval-Spordi treenerist,olgu ta mis nimeline tahes.Muidugi on siin selle õige nime kohta arvamust avaldatud ja isegi suuri pildiga sünnipäevaõnnitlusi nähtud,aga hetkel ei ole selle inimese nimi oluline. Sogage vett nii palju kui tahate. Hoiame silmad hästi kinni ja usume,et meie ümber ei toimu midagi.Probleemideta.

Järelikult osutus mu oletus õigeks, lihtsalt - hoiate oma perset, ei julg inimest tema õige nime järgi sõimata, juhuks, kui läheb jamaks võid alati öelda, et mina rääkisin ju Raivost aga mitte Raidost , mis te jamate poisid....

Kas nii ?

Jättab usaldusväärst mulje küll, või mis ?

JÄTTAB VÕI EI JÄTTA usaldusväärset muljet,vahet ei ole.Hetkel tundub, et hoopis toimetus on hakanud süüdlasi otsima, kes julgeb Reval-Spordi treeneri kohta halvasti öelda.

Arnold võiks ise aeg-ajalt akna tagant seda jutuklubi ja naistelanti aknast vaadata. Tundub, et hetkel on see teema kellegi kolmanda isiku poolt toimetusele ühekülgselt ette serveeritud.

Väga võimalik, et toimetus on näinud tõesti päeval usinalt kliente treenivat Reval-Spordi treenerit. Kõige lihtsam: tehke just Reval-Spordis avalik küsitlus teemal "Kuidas olete rahul Reval-Spordi treeneri tööga ?" JÄTAB usaldusväärse mulje?

Mida näitab selline küsitlus.

Marised ja Sigridid ainult toksivad oma arvamust.

Ise nägid milline oli enne EMV küsitlusel Vend Vähjale poolehoid. Kusagil 500-600 ringis.

Pealt vaatajaid kokku võistlustel oli ka palju vähem.

Teeme parem ümarlaua. Sigridid, Marised, oma ala spetsialistid ja Revali juhtkond.

preili sigrid ja maris

mitte kedagi ei huvita ausaltöeldes teie arvamus. Ma saan aru et naistel on aeg ajalt sellised pahad päevad aga valage oma viha kellegi teise peal välja ja lõpetage see loll ajudeta bimbo jutt ära. Siin on siiski juba suured inimesed koos, kes peaksid suutma oma probleemid ka mujal kui netis vale nime all.

Chill Out Ladys

Kas siis Soa on kellegi eestlase pärisnimi?Sa Soakene oled ikka terane punn küll.Kui sul peaksid kunagi ajurakud arenema ja nende peale veel natuke juuksetuttigi kasvaks,siis oleks sa kindlasti blond...Loe see teema nüüd uuesti kommentaaride kaupa läbi ja proovi nagu uuesti asjale pihta saada. Kas need,kes sinuga,sitaratas,ühel nõul ei ole,tuleb kohe mudasse tallata?Proovi läheneda sellele probleemile mitte kui Raivo sõber,vaid kui Reval-Spordi klient.Siis saad ehk probleemi olemusele jälile.

her. jüri

ma olengi reval-spordi klient ja minul pole mingeid pretensioone. Kõik võivad ise endale valida treening saali ja kui preilidele ei meeldi treener siis nad ei ole kohustatud Revalisse tulema. Ja sina ära ürita siin mõnitada sest sa oled juba väga hatldalt läbi kukkunud. Ja sina sittaratas ära näe ültse vaeva siia uuesti kirjutamisega kuna see jutt mis sul juba siin on on nii ila et õudne.

Guest bohemianrhapsody

"Ja sina sittaratas ära näe ültse vaeva siia uuesti kirjutamisega kuna see jutt mis sul juba siin on on nii ila et õudne. "

Just sinusugused muudavadki selle teema selliseks ilaks.

kust sa välja kargasid. üle eilsest või. ja siis kommenteeritakse et mina ei tea milleas siin jutt käib. ma soovitan soojalt et selle teema võiks nüüd lõpetanuks kuulutada sest siia ei oska nagu nii keegi teist idagi tarka lisada. hojate nii oma aega kokku ja säilitate endast veel ka tarka muljet praegu aga tundub nagu oleks siin mingi puberteet sisse karanud

Guest bohemianrhapsody

"aga tundub nagu oleks siin mingi puberteet sisse karanud"

Just seda ma oma eelmise postitusega mõtlesingi ;-)

Jah just need viimased kuus kommentaari.Paadunud raidoistid on oma iidoliga ühel pulgal.Inimesed pole selgeltnägijad?Kas mitte kogu probleem ei ole selles ühes kindlas isikus?Tema näeb küll,aga valikuliselt.Tema teeb küll,aga teeb sellepärast,et peab tegema,mitte et tahab.

ei no mis teha sul on ikka kang päris mittu korda pähe kukkunud vaene poiss paarkorda veel ja siis oled päris idioot valmis

kui te selle lõputu tagarääkimise ja mula asemel trenni teeksite oleks see loll foorum olemata ja eesti parem koht.

Kui midagi kellegi kohta öelda on, siis tulge ja öelge näkku. Nii on ju hea - istud arvuti taga ja kirjutad. Saalis on kõik vait ja munevad. See foorum on ju hiiglasuur - 219 postitust, kui ma viimati lugesin.

Mis teil Raido kohta öelda on, ah? Poiss teeb tööd ja aitab, keda saab. Ma näen siin foorumis kadeduse kuma. Tehke ise midagi ära ja siis võrdleme.

ega jah,ise ei ela tln-s ei huvita sealne treener,aga kui teile ei meeldi,siis ärge vinguge siin vaid rääkige näost näkku tagajulged ja kõvad mehed koos.

Jah nüüd oleme jõudnud lõpp vaatusesse kus kõik on aru saanud ( vist ) et selle teema üles tõstmine oli mõttetu. Tahaks loota et olete kõik õppust võtnud ja oma mõttetud probleemid lahendate inimesega näost näkku rääkides mitte arvuti taga istudes nii et keegi teie LOLLe lõustasid ei näe.

TRUTH IS OUT THERE!!!

Jääb vägisi mulje,et Soa nime all on tegemist Raido endaga...See inimene ju lausa paaniliselt kaitseb Revali treenerit.Kirjapildi järgi võib küll öelda,et tegemist on vähese hariduse ja kõrge enesehinnanguga inimesega.Mina isiklikult arvan,et see probleem ei ole mõttetu(by Soa),vaid sellistest probleemidest peab just rohkem rääkima.Mul paar tuttavat tulidki just selle treeneri pärast Reval-Spordist ära.Raido ehk mäletab,mis ta eelmise aasta hiliskevadel kahele tütarlapsele ütles?Ühes asjas olen eelpoolkõnelejaga nõus-see teema on jõudnud tõesti lõpule,kuna toimetus on selle Raidoga kuidagi hingeliselt seotud ja mitte midagi ei võeta ette.Miks muidu on see ainuke amazone negatiivne tegelane pandud kõrvuti Eesti kulturismitippudega nii äraarvamismängudesse kui ka nädalanaljadesse?

kahjuks pean tunnistama et ma ei ole Raivo ja ma ka ei ole ta tuttav ega sõber aga lihtsalt see foorum on täis mõnusaid mehi kes on netis kuningad päris elus aga ei ole nad mitte keegi ja ainuke koht kus suuri sõnu teha on siin netis. Elav näide on meil siin meelis.

Guest bohemianrhapsody

Mida saab toimetus teha selle treeneriga?

Siiski, klubi juhtkond võiks ikka asja käsile ometi võtta, kui nii mitmed inimesed ja nii kaua juba siin oma mõtteid avaldavad. Ma olen kindel, et Eestis leidub ka paremaid treenereid, keda palgata.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.