einar 0 Report post Posted February 14, 2003 tere kõigile,mul oleks üks selline küsimus. mida tuleks teha või tegemata jätta et vältida ripprindade tekkimist? Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted February 14, 2003 Tuleb vähem steroide kasutada !Seda väärastust nimetatakse günekomastiaks, mis on tingitud hormonaaltasakaalu häiretest.Teiseks põhjuseks võib olla lihtsalt rasvumine.JA selle vastu aitab korrastatud toitumine. Share this post Link to post Share on other sites
T2S 0 Report post Posted February 14, 2003 kui treenid rinnalihaste alumist osa ka veel eraldi võib see olla üheks põhjuseks miks rinnad rippuma hakkavad soovitan treenida mõnda aega ainult rinna ülemist osa loomulikult kõik võimalike variatsioonidega et ei teeks aint üht kindlat harjutust. soovin edu Share this post Link to post Share on other sites
michelle 0 Report post Posted February 14, 2003 oletan et naistel miskid teised reeglid? kahjuks ma ei ole neist kuulnud Share this post Link to post Share on other sites
J.L 0 Report post Posted February 14, 2003 Rinnatreenimist tuleks alustaga esimesena ülarinna osa, siis on alumine enamvähem kutu ja alumine ei saagi palju vatti Share this post Link to post Share on other sites
ristos 0 Report post Posted February 15, 2003 Sooviks ka targemaks saada...st, et ehk toob keegi mõne harjutuse, mis rinna ülemist osa just treenib. Share this post Link to post Share on other sites
Guest bohemianrhapsody Report post Posted February 15, 2003 kaldpingil kangi surumine, lendamine, hantlite surumine. Mida suurem on kaldpingi kalle, seda rohkem mõjub ülesse poole. Ühesõnaga, rinnaharjutused kaldpingil mõjuvad rinna ülemisele osale. Share this post Link to post Share on other sites
Guest bohemianrhapsody Report post Posted February 15, 2003 Ja positiivne kalle loomulikult. Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted February 16, 2003 ...jah, sest kui minna selle kallakuga ikka liiga hoogu, siis leiad end askeldamast juba õlalihastega... Share this post Link to post Share on other sites
hulligan 0 Report post Posted February 17, 2003 Kangi ja hantlitega surumisel peaks kalle jääma vahemikku 45 - 60 kraadi.. Share this post Link to post Share on other sites
bears 0 Report post Posted June 11, 2008 Suurenenud mehe rindu on kirurgiliselt võimalik eemaldada.Günekomastia Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted June 12, 2008 Kangi ja hantlitega surumisel peaks kalle jääma vahemikku 45 - 60 kraadi..kas umbes 30 kraadine kalle ei peaks olema? sest mida suurem kalle pingil on põrandast seda rohkem juba mõjub õlgadele ja vähem rinna ülaosale Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted June 12, 2008 kas umbes 30 kraadine kalle ei peaks olema? sest mida suurem kalle pingil on põrandast seda rohkem juba mõjub õlgadele ja vähem rinna ülaosaleJust nii, 30kr on sobivaim. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted June 12, 2008 Vaba valik, mis puudutab nurka kaldpingil surudes. Lihtsalt järsema nurga puhul jäetakse tööst pea täielikult välja rinnalihase alumine osa, muud miskit Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted June 12, 2008 Huivtav küll, aga ma olen kuulnud vastupidist väidet, et tuleb just rinna alumist poolt treenide, mitte ülemist. Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted June 12, 2008 Huivtav küll, aga ma olen kuulnud vastupidist väidet, et tuleb just rinna alumist poolt treenide, mitte ülemist.see sõltub eesmärkidest, kumba sa tahad esile tuua rohkem või suuremaks teha Share this post Link to post Share on other sites