Mysterio 0 Report post Posted February 11, 2007 Mul selline tunne, et ma olen valesti treening, sest ühes teemas lugesin ja sain aru, et peab kõik seeriad ühe korraga jutti tegema. (Nt. et rinnalt surumises teen 8 ära, siis mingi minuti puhkan ja uuesti 8 niipalju kui seeriaid kokku on) Ongi nii või sain ma valesti aru? Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted February 11, 2007 Mul selline tunne, et ma olen valesti treening, sest ühes teemas lugesin ja sain aru, et peab kõik seeriad ühe korraga jutti tegema. (Nt. et rinnalt surumises teen 8 ära, siis mingi minuti puhkan ja uuesti 8 niipalju kui seeriaid kokku on) Ongi nii või sain ma valesti aru?Jah nii ongi! Teed seeria punkad minuti ringis siis teed järgmise jne. Share this post Link to post Share on other sites
Mysterio 0 Report post Posted February 11, 2007 Hea et ma siinmuid asju lugesin muidu oleks samas vaimus jätkand. Tänud igaljuhul. Share this post Link to post Share on other sites
Mysterio 0 Report post Posted March 11, 2007 Olen u. poolteist kuud käinud jõusaalis, 3 korda nädalas. Millal tuleks trennikoormust tõsta? Kui aus olla, siis väga palju ma küll selle ajaga arenend pole. Ainult 2 kg olen rinnaltsurumisel lisanud ja ka mõnele teisele asjale paar kilo juurde pand, on see normaalne areng pooleteist kuuga või teen lihtsalt midagi valesti? Toitun küll omaarust normaalselt. Valke söön umbes 110-120 g päeva kohta, ise kaalun 60.. Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted March 11, 2007 Olen u. poolteist kuud käinud jõusaalis, 3 korda nädalas. Millal tuleks trennikoormust tõsta? Kui aus olla, siis väga palju ma küll selle ajaga arenend pole. Ainult 2 kg olen rinnaltsurumisel lisanud ja ka mõnele teisele asjale paar kilo juurde pand, on see normaalne areng pooleteist kuuga või teen lihtsalt midagi valesti? Toitun küll omaarust normaalselt. Valke söön umbes 110-120 g päeva kohta, ise kaalun 60..No raskusi lisad nii juurde kuidas ise jaksad, seal pole mingit teatud piiri kuna pead juurde lisama ja palju, enda tunde järgi kuidas jaksu on. No rinnalt peaks olema vb natukene rohkem 1,5kuuga kui 2kilo. Aga kui sa alles käima hakkasid ja nüüd said kava paremini paika eks asi läheb paremaks.Endal 1,5 kuuga ca. 5-10kg rinnalt. Share this post Link to post Share on other sites