viilup 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 Tahaks siis teada, et mis ajal on kõige kasulikum proteiini võtta. Saan aru, et üks kord kindlasti kohe peale trenni, aga kuna teine sheik teha? Kas parem oleks hommikul või õhtul enne magama minekut? Ja mis aegadel tasuks puhkepäevadel võtta? Hommikul ja õhtul? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Arnold 76 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 Kui peab valima, siis soovitan võtta valku õhtul, enne magama minekut , või isegi öösel une vahepeal. Peaks muidugi hoolitsema, et saaksime vagurikast toitu päevalõikes, umbes iga kolme tunni tagant. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest Vlad Golodov Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 Mina soovitaks veel hommikul, kui alles ärkad üles, võtta proteiini, kas või pool portsiooni. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mr.muscle 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 noo proteiini tuleks võtta iga söögikorra ajal ... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
anti4 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 mul on kodus kang koos selle juurde käiva pingiga ja tahaks ennast treenida aga mul pole rohkem midagi.Ma ei tea harjutusi erinevatele lihasgruppidele ja kas piisab ainult kangi tegemisest ,sest ma ei taha et lihas valesti areneb näiteks rinnalihased arenevad rippuvateks sokkideks.Ja kaua päevas peab trenni tegema (ma ei mõtle atleete).oleks hea kui keegi aitaks mul treeningukava koostada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
andy 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 segane asi tundub... nii; selline söögiplaan: norm söök ommik kell 8, siis 12, siis 4, siis ca 2,5 h pausi ja trenn, siis valgusheik pärast trenni, a küs millal siis õhtust süüa, ei viici passida nagu 24ni üleval et nagu ''süsteemis 8, 12, 16, 20, 24 '' püsida, sööks hea meelega 21 - 22, a siis ple valguvõtmisest möödas enam kui 1h või 2h, ja ega sheik ja banaanid ei asendax 1te toidukorda ka, kõht läheb väga väga tühjaks.. siinkohal ootax kogenumate kommentaare ja isegi kellaajalist toidureziimi soovitusi, sest organism harjub ja tahab nagu bioloogilise kella süsteemis iga 3,5e - 4ja h tagant toitu.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
andy 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 piisax kui kogenumad tooks lihtsalt oma trennikellaaja ja söömiskellajad .. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
andy 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 lisaks ei saa aru mix võtta seda valku nõnna palju, kas ei lähe siis sellega valkude, süsvesikute ja rasvade tasakaal (1 : 4 : 0,7) paigast? muidugi lihas vajab jne jne, aga ... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
viilup 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 Kas muidu selline asi oleks normaale, et trenni päevadel võtaks proteiini hommikul, peale trenni ja enne magama minekut ning puhkepäevadel hommikul ja õhtul? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
viilup 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2003 ootan endiselt viimasele küsimusele vastust Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alar 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 29, 2003 Pärast trenni võetakse kohe üks sheik, siis aga minu aru saamist mööda minnakse koju ning umbes tund peale trenni süüakse korralikult (täisväärtuslikult - s.o. valgud, süsivesikud ja rasvad). Peale trenni on ju ka suures koguses süsivesikuid vaja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
M.M. 52 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 29, 2003 Pärast treeningut kui oled valgu sheigi ära joonud, soovitatakse tavatoitu süüa juba tunni aja pärast. Teine asi mis puudutab valgu sheigi joomist kas hommikul või õhtul, siin ei saa üheselt vastata. Sellega võib ju asendada lihtsalt ühte toidukorda aga arvan, et kaks valgu sheiki järjest ei ole kõige parem variant, vahepeal peaks ikka tavatoitu ka sööma. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Biits 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2003 See toitumisplaan sul tundub täitsa okei va lõpp.. Ja M.M i käest küsiks, kes need soovitajad on (mis allikad või nimed) kes ütlevad, et pärast trenni võetud valgusheigile tuleks tunni aja pärast veel lisax tavatoitu süüa? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mr.muscle 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2003 Lugesin äsja ühe professori artiklit, kes on lõpetanud 3 ülikooli ja 2 kutsekooli kehalise kasvatuse ja lihase funktsioonide anatoomilise korrapärasuse käsitluse alal. Dr. Albricht Nozamviis läbi laboratoorse uuringu ja 3a. uuringu tulemus oli hämmastav: Proteiini kui sihukese tarbimine on mõtetu ja müüt , et lihas kasvab tänu valgule, on absoluutselt vale! Asi on selles, et lihas genereerib valgu töötlust, aga lihasesse proteiin kui selline ei jõua. Kuna proteiin on suhteliselt kallis siis seda segatakse nisujahu sisse ja just nisujahu on see, mis lihase kasvama paneb. Proteiinijoogid kui sellised on lihtsalt nisujahu hinna kergitamiseks. Natuke infi teile kallid lugejad... ja teadmisi teile rohkem, nii et mõtelge selle üle enne kui sheigi segate!!!Peale dr.Nozami avastusi on selles vallas peetud rohkesti arutelusid ning tõenäoliselt aastast 2004 kantakse proteiin keelatud ainete nimekirja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
M.M. 52 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2003 See mis puudutab viimast kommentaari, siis pole ammu sellist jama kuulnud. Ei saa ju tõsiselt võtta ühe hulluks õppinud Dr. avastusi. Neid teadlasi kes iga päev nn. toitumist uurivad on kümmneid tuhandeid ja alati tuleb keegi välja oma uue avastusega, et endale tähelepanu tõmmata. Ja siis veel proteiin keelatud ainete nimekirja, mis kehaosaga sa mõtled ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Arnold 76 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2003 Selliste huvitavate teooriatega on Dr.Nozama ennegi korduvalt esinenud. Aga eks tema väideteid kinnitab, tema parima õpilase A.Oksmaa väljanägemine ja vaimne tervis. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sacatini 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2003 Kuidas sa sellist jama peale võid üldse mõelda, rääkimata selle uskumisest. Marek Morozoviga täitsa nõus. Tundub, et dr.Nozamil on samasugune tähelepanu vajadus nagu OKsmaal või Murutaril. Peab ikaa mõne uue absurtsusega välja tulema, et tähelepanu ja nn kuulsust saada..... aga anyway Edu sulle mr.muscel kui sa seda usud ja söö himmikust õhtuni kartuliputru ja ps:: et lihas kasvaks VÄLDI VALKE Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hatebreed 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2003 ma olen 16 ja jõusaalis treeninud pool aastat, olen võtnud 50%-ilist proteiini(mingi eesti toode)..nüüd ostsin mingit 62% kuigi ma ei võta seda proffide normi järgi mingi 0,8g kehakaalu kohta, siiski kas võib üldse seda võtta? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
david 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2003 see Mr Muscle jutt on huvitav... kui see t6si oleks, saaks suht odavalt l2bi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
anti4 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2003 kui söön tavaliselt ja teen trenni on sellest trennist kasu Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
david 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2003 on kyll kasu.. 2ra seda proteiiniv2rki nii t6siselt ka v6ta. lihtsalt s88 nati rohkem valgurikkamaid asju (ntx kui valida morsi ja piima vahel, siis vali viimane..) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2003 On kasu jah, kui tavaliselt sööd. Kui aga õigesti sööksid, siis oleks veelgi kasulikum. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides