Jump to content
elkur

Kergejõustiku trennid Pärnus

Recommended Posts

Tere!

Olen 15 aastane, elan Pärnus ja tahaks hakata tegelema kergejõustikuga. Soovitage mulle kergejõustiku trenne Pärnus, või kust ma ise leida neid saaksin. Proovisin netist otsida aga ei leidnud. Ma ei soovi jõusaale, aeroobikat ega midagi sellist, vaid kergeõustikut. Jooksmine, kaugushype jms.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mine uude kergejõustikuhalli ning 99-l juhul 100st leiad seal sellise pika hallipäise vanamehe nagu Ando Palginõmm. Tema on kergejõustikutreener juba ammustest aegadest. Tegemist on spordiklubiga Altius. Kunagi oli neil ka kodukas, kuid hetkel seda leida ei suutnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui sa tahad tegeleda kergejõustikuga ja oled sündinud pärnus, siis on sul tõesti väga vedanud. ando palginõmm on tõesti väga hea noorte treener. samas, kui sul on soov kergejõustikuga tegeleda vähegi tõsisemal taseme,l sa jõusaalist niikuinii ei pääse.

laias laastus moodustab kergejõustiku treeningust c.a 50% jõusaal (seda muidugi mitte c ja b klassis), sprindis võib-olla enamgi. nii, et raskejõustikuga (olümpiatõstmine + jõutõstmise harjutused) tuleb sul nähtavasti isegi rohkem pistmist, kui siinsetel kulturistidel, vähemalt olümpiatõstmisega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kergejõustikuhallis (Pärnus siis) on ka väike jõusaal. Väike ja suht lahja (tõsise jõusaalihundi jaoks) ta on, kuid Palginõmm viib aegajalt (pea iga trenn) oma õpilased ka sinna. Ja ju ta siis teab, mis neile vajalik ja mis mitte!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×