roulling 0 Report post Posted January 9, 2007 sooviks teada paar harjutust ülemiste kõhulihaste tegemiseks?ettetänades vastuste eest Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted January 9, 2007 Ülemine kõhulihas saab kõige rohkem vatti treenimisel ning seega areneb kiirelt. Ülemine kõhullihas töötab enamustel harjutustel kõhtu tehes. Tüüpilisemad harjutused on keretõsted matil, kerepöörded, istesse tõus ja palju muud. Share this post Link to post Share on other sites
Hades 0 Report post Posted January 10, 2007 soovitaksin teha keretõsteid kõhupingil koos kettaga 3x u. 25 . Aga ära keha liialt alla lase sest siis kandub koormus rohkem seljale Share this post Link to post Share on other sites
V8 0 Report post Posted January 10, 2007 Ülemisi peaksid kõige paremini treenima igasugused jalatõsted, kuid eks Vähi teab paremini öelda. Share this post Link to post Share on other sites
tomster 2 Report post Posted January 10, 2007 (edited) Ülemisi peaksid kõige paremini treenima igasugused jalatõsted, kuid eks Vähi teab paremini öelda.Sa oled millestki valesti aru saanud. Jalatõsteid kasutatakse just alumistele kõhulihastele rõhu suunamiseks. Edited January 10, 2007 by tomster Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted January 15, 2007 Tere!Kusjuures ma ei tea kõhulihaste treenimisest eriti midagi. Ma lihtsalt teen erinevaid harjutusi läbisegi pärast jõusaalitreeningut ning küljelihaseid eraldi ei ole üldse treeninud, aga dieediga tulevad need ilusti nähtavale. Igasugused sellised harjutused, kus rahvas ripub kusagil lae all pea alaspidi ja võnguvad mingisuguse lisaraskuseks võetud kettaga, on minu jaoks mõistmatud harjutused. Ma saan palju parema tulemuse oluliselt mugavamate ja kergemate harjutustega! Eile tegin näiteks kõhulihase harjutust selili matil, varbad redeli alumise pulga all 60 kordust(paus 50 sekundit), 50 kordust(paus 40 sekundit), 40 kordust(paus 30 sekundit), 30 kordust(paus 20 sekundit), 25 kordust. Piisavalt lihtne ja intensiivne programm! Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted January 15, 2007 Ülemisi peaksid kõige paremini treenima igasugused jalatõsted, kuid eks Vähi teab paremini öelda.Jalatõsted?? Share this post Link to post Share on other sites