margus1994 0 Report post Posted October 16, 2007 ma surun rinnalt ainult 40kg kuna olen 13 aastat vana. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted October 16, 2007 Surumine 145kgJõutõmme 210kgKükk 170kgKehakaal 85kgVanust 15aSeda küll ei usu. Pole võistlustel näinud 15-aastaseid selliste tulemustega. Share this post Link to post Share on other sites
mullaonu 0 Report post Posted October 16, 2007 Surumine 145kgJõutõmme 210kgKükk 170kgKehakaal 85kgVanust 15aVaatan, et eesti mingeid erilisi vägilasi täis. Me peaks küll selle alaga juba maailma tipus istuma kui kuningad siis Share this post Link to post Share on other sites
lee priest 0 Report post Posted October 16, 2007 Njah ega võistlustel ma ei käigi lihtsalt enda jaoks treenin. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted October 16, 2007 No siis keegi ei usugi Rahvas tahab näha tõendeid, niisama suuri arve kirjutada oskab igaüks. Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted October 16, 2007 Njah ega võistlustel ma ei käigi lihtsalt enda jaoks treenin.Miks siis võistlustel ei käi ,kui sul nii palju jõudu ? Mina kasutaks küll sellist jõudu niipalju kui võimalik .... Share this post Link to post Share on other sites
Andree 0 Report post Posted October 17, 2007 Ma olen ju kogu aeg rääkinud, et mul vanaisa teeb keldris pidevalt trenni ja surub 225 aga ta lihtsalt ei viitsi võistlemas käia. Ta teeb ainult enda jaoks.ok nali naljaks.Neti kaudu rekordeid võrrelda on suht mõtetu. Olen ise kogenud, et tgeleikult mõeldaks tihti erinevaid asju. Kõige segasem on just see kükki asi. Mõni väidab 100%, et ta teeb nii sügavat kükki kui võimalik aga tihti on ühe maksimum sügavus teise jaoks poolkükk, nii et väga vaieldav. Sama surumisega mõni teeb põrke ja sillaga mõni teeb pausi ja ilma sillata(mõlemad siin tegelikud õiged oma valik). Tõmbes ka mõni teeb sumo mõni teeb kitsalt. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted October 17, 2007 No tõmmet ikka saab võrrelda, see, kas keegi teeb sumo või klassikalisega, eriti tähtsust ei oma. Võistlustel on ju mõlemad tehnikad lubatud. Surumise puhul aga on selge, et põrkega võistlustel ei tohi ja ei saa tõesti võrrelda nii lihtsalt neid rekordeid. Share this post Link to post Share on other sites
Andree 0 Report post Posted October 17, 2007 No tõmmet ikka saab võrrelda, see, kas keegi teeb sumo või klassikalisega, eriti tähtsust ei oma. Võistlustel on ju mõlemad tehnikad lubatud. Surumise puhul aga on selge, et põrkega võistlustel ei tohi ja ei saa tõesti võrrelda nii lihtsalt neid rekordeid.ikka on vahe kas sumo või kitslat.. võistlustel võib jah mõlemat.. aga sumo ju selgelt kergem, õppimine võtab kõvasti aega aga lõpuks vahe ikka väga suur. endal küll kogemus selline. Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted October 17, 2007 Sügis käes ...ja nagu igal aastal voorum jälle täis 15-aastasi virtuaalseid imevägilasi, Oleks ettepanek administratsioonile:võiks teha mingi omaette teema pealkirjaga ntx Sügismuinasjutt.Ja kõik nood 15-aastaste ja 145kg suruvate imevägilaste postitused sinna kokku korjata.Oleks tore lugeda virtuaaljõukeenjuste vägitegudest netiavarustel ..., Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted October 17, 2007 ikka on vahe kas sumo või kitslat.. võistlustel võib jah mõlemat.. aga sumo ju selgelt kergem, õppimine võtab kõvasti aega aga lõpuks vahe ikka väga suur. endal küll kogemus selline.Ma ei tea, mulle tundub, et see on väga individuaalne, kuidas kellelegi kergem on. Klassikalise tehnikaga on ka piisavalt maailmarekordeid püstitatud. Ise teen sumot. Share this post Link to post Share on other sites
Andree 0 Report post Posted October 18, 2007 Ma ei tea, mulle tundub, et see on väga individuaalne, kuidas kellelegi kergem on. Klassikalise tehnikaga on ka piisavalt maailmarekordeid püstitatud. Ise teen sumot.Arvan, et nede rekordid oleks veel võimsamad aga nad pole lihtsalt viitsind seda tehnikat õppida, sest see võtab tõesti kaua aega ja tundub alguses suhteliselt mõtetu. Endal mul oli ka nii ei viitsind jamad aga siis võtsin ikka tõsiselt käsile. Pool aastat läks aega ja siis viskas ikka maxile kohe 20kg juurde. Share this post Link to post Share on other sites
antz 0 Report post Posted November 28, 2007 Kükk 145kg, surumine 130kg, tõmme 180kg. Vanus 20 ja kaal 87kg. Share this post Link to post Share on other sites
ken113 0 Report post Posted November 28, 2007 kaalun 92kg surun rinnaltlamades 170 Share this post Link to post Share on other sites
HEIKI67 2 Report post Posted November 28, 2007 olen jõutõstmist teinud paar aastat ja parimad tulemused on kükkimine 180kg surumine 170kg ja tõmme 232,5kg. Share this post Link to post Share on other sites
rohula 0 Report post Posted November 29, 2007 olen 14 ja surun 81kaal on 76. Share this post Link to post Share on other sites
mel323 0 Report post Posted December 13, 2007 Sjoumehel on tõesti väga head näitajad ja ma ka usun neid, aga ma olen ka kuulnud selliseid jutte, et te ei tee seal saaremaal seda asja päris puhtalt, aga noh erilist vahet pole, kas teed või mitte, kui vahele pole jäänud siis pole ju midagi olnud ka Igatahes minupoolne toetus sulle. Aga noh kui te ka neid steroide või mis iganes asju kasutate, siis küll varsti tervis käest ära!!! See kõigest minu arvamus Ja need jutud ei pruugi ka õiged olla, aga igatahes edu teile sinna saaremaale. Share this post Link to post Share on other sites
HEIKI67 2 Report post Posted December 13, 2007 rinnalt surun 170kg kükk 180kg ja jõutõmme 232,5 kaal on 95-98kg ja vanust on 40a Share this post Link to post Share on other sites
skjoumees 0 Report post Posted December 13, 2007 Sjoumehel on tõesti väga head näitajad ja ma ka usun neid, aga ma olen ka kuulnud selliseid jutte, et te ei tee seal saaremaal seda asja päris puhtalt, aga noh erilist vahet pole, kas teed või mitte, kui vahele pole jäänud siis pole ju midagi olnud ka Igatahes minupoolne toetus sulle. Aga noh kui te ka neid steroide või mis iganes asju kasutate, siis küll varsti tervis käest ära!!! See kõigest minu arvamus Ja need jutud ei pruugi ka õiged olla, aga igatahes edu teile sinna saaremaale.nii lolli juttu ple ammu kuulnud....andsin MM-il dopingu proovi...ju ss vaatab mis näitab...kas kuulujuttudel alust ka ss:D Share this post Link to post Share on other sites
cvtec 0 Report post Posted December 14, 2007 Keegi neist Saare meestest võiks kunagi oma treeningutest pikemalt rääkida, kui see muidugi saladus ei ole. skjoumees: ega sa ei taha oma treeningkavast rääkida rahvale?Samas võiks teha ka "tegijate treeningu" kellegagi Saaremaa noortest jõutõstjatest. Seda oleks küll huvitav vaadata.Ennastki huvitaks,aga võibolla on se ikkagi saladus,sest rääginud pole nad minumeelest sellest midagi....sry kui eksisin Share this post Link to post Share on other sites
H2rr2 0 Report post Posted January 4, 2008 (edited) oi oi noored TÕUKAMISEL ja SURUMISEL on suur vahe Endal tulemused sellised et svungin aiult palgiga(60)kg , ja kükki teen 120 kg MAX ning jõutõmmet 150 kg MAXRinnalt surun 80 kg ise kaalun 78 Edited January 4, 2008 by H2rr2 Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted January 4, 2008 maast kangi peakohale 85kg kehakaal 76 Share this post Link to post Share on other sites
Max313 1 Report post Posted February 1, 2008 Ise olen 13 aastane ja surun rinnalt 60kg, aga ma arvan, et ma suudan ka 65 ära suruda. Pikkus on 175cm ja kaal 65 kg. Enne 14 sünnipäeva tahaksin ikka vähemalt 70 ära suruda ja sünnipäev on mul kolme kuu pärast. Share this post Link to post Share on other sites
arrow 0 Report post Posted March 6, 2008 Kunagi, 4-5 aastat tagasi proovisin niisama, et mitu korda ma jõuan 20 kg kangi rinnalt suruda. Eksperimendi käigus tuli välja, et olin suuteline seda 250 korda suruma:D Share this post Link to post Share on other sites
mario20031 0 Report post Posted March 23, 2008 (edited) vanus 16rinnalt 90 (ilma särgita) (Käed on lihtsalt liiga pikad rinnalt surumise jaoks ja tänu sellele see mu kõige nõrgem ala)kükk: 150(ilma trikoota,sidemetega) (rohkem pole proovinud,aga korralikult seotud sidemetega tuleb 5-7.5kg juurde tõenäoliselt)jõutõmme: 180 (ilma trikoota) proovisin teha ja tegin ära ning hetkel polegi saanud rohkem proovida saanud,aga arvan,et mingi 190kg ja võibolla isegi 190kg+ tuleb ära) Edited March 23, 2008 by mario20031 Share this post Link to post Share on other sites