Jump to content
erkis

Tõstmise isiklikud.

Recommended Posts

Surumine 145kg

Jõutõmme 210kg

Kükk 170kg

Kehakaal 85kg

Vanust 15a

Vaatan, et eesti mingeid erilisi vägilasi täis. Me peaks küll selle alaga juba maailma tipus istuma kui kuningad siis :D

Njah ega võistlustel ma ei käigi lihtsalt enda jaoks treenin.

Miks siis võistlustel ei käi ,kui sul nii palju jõudu ?

Mina kasutaks küll sellist jõudu niipalju kui võimalik ....

Ma olen ju kogu aeg rääkinud, et mul vanaisa teeb keldris pidevalt trenni ja surub 225 aga ta lihtsalt ei viitsi võistlemas käia. Ta teeb ainult enda jaoks.

ok nali naljaks.

Neti kaudu rekordeid võrrelda on suht mõtetu. Olen ise kogenud, et tgeleikult mõeldaks tihti erinevaid asju. Kõige segasem on just see kükki asi. Mõni väidab 100%, et ta teeb nii sügavat kükki kui võimalik aga tihti on ühe maksimum sügavus teise jaoks poolkükk, nii et väga vaieldav. Sama surumisega mõni teeb põrke ja sillaga mõni teeb pausi ja ilma sillata(mõlemad siin tegelikud õiged oma valik). Tõmbes ka mõni teeb sumo mõni teeb kitsalt.

No tõmmet ikka saab võrrelda, see, kas keegi teeb sumo või klassikalisega, eriti tähtsust ei oma. Võistlustel on ju mõlemad tehnikad lubatud. Surumise puhul aga on selge, et põrkega võistlustel ei tohi ja ei saa tõesti võrrelda nii lihtsalt neid rekordeid.

No tõmmet ikka saab võrrelda, see, kas keegi teeb sumo või klassikalisega, eriti tähtsust ei oma. Võistlustel on ju mõlemad tehnikad lubatud. Surumise puhul aga on selge, et põrkega võistlustel ei tohi ja ei saa tõesti võrrelda nii lihtsalt neid rekordeid.

ikka on vahe kas sumo või kitslat.. võistlustel võib jah mõlemat.. aga sumo ju selgelt kergem, õppimine võtab kõvasti aega aga lõpuks vahe ikka väga suur. endal küll kogemus selline.

Sügis käes ...

ja nagu igal aastal voorum jälle täis 15-aastasi virtuaalseid imevägilasi, :D

Oleks ettepanek administratsioonile:

võiks teha mingi omaette teema pealkirjaga ntx Sügismuinasjutt.Ja kõik nood 15-aastaste ja 145kg suruvate imevägilaste postitused sinna kokku korjata.

Oleks tore lugeda virtuaaljõukeenjuste vägitegudest netiavarustel ..., :D

ikka on vahe kas sumo või kitslat.. võistlustel võib jah mõlemat.. aga sumo ju selgelt kergem, õppimine võtab kõvasti aega aga lõpuks vahe ikka väga suur. endal küll kogemus selline.

Ma ei tea, mulle tundub, et see on väga individuaalne, kuidas kellelegi kergem on. Klassikalise tehnikaga on ka piisavalt maailmarekordeid püstitatud. Ise teen sumot.

Ma ei tea, mulle tundub, et see on väga individuaalne, kuidas kellelegi kergem on. Klassikalise tehnikaga on ka piisavalt maailmarekordeid püstitatud. Ise teen sumot.

Arvan, et nede rekordid oleks veel võimsamad aga nad pole lihtsalt viitsind seda tehnikat õppida, sest see võtab tõesti kaua aega ja tundub alguses suhteliselt mõtetu. Endal mul oli ka nii ei viitsind jamad aga siis võtsin ikka tõsiselt käsile. Pool aastat läks aega ja siis viskas ikka maxile kohe 20kg juurde.

Sjoumehel on tõesti väga head näitajad ja ma ka usun neid, aga ma olen ka kuulnud selliseid jutte, et te ei tee seal saaremaal seda asja päris puhtalt, aga noh erilist vahet pole, kas teed või mitte, kui vahele pole jäänud siis pole ju midagi olnud ka B) Igatahes minupoolne toetus sulle. Aga noh kui te ka neid steroide või mis iganes asju kasutate, siis küll varsti tervis käest ära!!! See kõigest minu arvamus :o Ja need jutud ei pruugi ka õiged olla, aga igatahes edu teile sinna saaremaale.

Sjoumehel on tõesti väga head näitajad ja ma ka usun neid, aga ma olen ka kuulnud selliseid jutte, et te ei tee seal saaremaal seda asja päris puhtalt, aga noh erilist vahet pole, kas teed või mitte, kui vahele pole jäänud siis pole ju midagi olnud ka B) Igatahes minupoolne toetus sulle. Aga noh kui te ka neid steroide või mis iganes asju kasutate, siis küll varsti tervis käest ära!!! See kõigest minu arvamus :o Ja need jutud ei pruugi ka õiged olla, aga igatahes edu teile sinna saaremaale.

nii lolli juttu ple ammu kuulnud....andsin MM-il dopingu proovi...ju ss vaatab mis näitab...kas kuulujuttudel alust ka ss:D

Keegi neist Saare meestest võiks kunagi oma treeningutest pikemalt rääkida, kui see muidugi saladus ei ole.

skjoumees: ega sa ei taha oma treeningkavast rääkida rahvale?

Samas võiks teha ka "tegijate treeningu" kellegagi Saaremaa noortest jõutõstjatest. Seda oleks küll huvitav vaadata.

Ennastki huvitaks,aga võibolla on se ikkagi saladus,sest rääginud pole nad minumeelest sellest midagi....sry kui eksisin

oi oi noored TÕUKAMISEL ja SURUMISEL on suur vahe :(

Endal tulemused sellised et svungin aiult palgiga(60)kg :( , ja kükki teen 120 kg MAX ning jõutõmmet 150 kg MAX

Rinnalt surun 80 kg ise kaalun 78

Edited by H2rr2

Ise olen 13 aastane ja surun rinnalt 60kg, aga ma arvan, et ma suudan ka 65 ära suruda. Pikkus on 175cm ja kaal 65 kg. Enne 14 sünnipäeva tahaksin ikka vähemalt 70 ära suruda ja sünnipäev on mul kolme kuu pärast.

Kunagi, 4-5 aastat tagasi proovisin niisama, et mitu korda ma jõuan 20 kg kangi rinnalt suruda. Eksperimendi käigus tuli välja, et olin suuteline seda 250 korda suruma:D

vanus 16

rinnalt 90 (ilma särgita) (Käed on lihtsalt liiga pikad rinnalt surumise jaoks ja tänu sellele see mu kõige nõrgem ala)

kükk: 150(ilma trikoota,sidemetega) (rohkem pole proovinud,aga korralikult seotud sidemetega tuleb 5-7.5kg juurde tõenäoliselt)

jõutõmme: 180 (ilma trikoota) proovisin teha ja tegin ära ning hetkel polegi saanud rohkem proovida saanud,aga arvan,et mingi 190kg ja võibolla isegi 190kg+ tuleb ära)

Edited by mario20031