Jump to content
Sign in to follow this  
fighter

Spordikuulsuste jõuluturniir

Recommended Posts

Härjal pole pooltki jõudu mis on pullil... kuna ta on ju lihtsalt viimase munadeta versioon.

Aga härg on ju suurem?

Täna päeva rammumeestega võrreldes oli tal jõudu ikka napivõitu.

No ei tea midagi, palju praegu, 100 aastat hiljem oleks Eestis selliseid mehi, kes need kõik "trikid" järgi teeks?

* surumine parema käega 96 kg 1 kord ja mõlema käega 85 kg 24 korda,

* rebimine parema käega 78 kg 1 kord ja 70 kg 12 korda;

* tõukamine parema käega 121 kg 1 kord, 100 kg 6 korda, 90 kg 10 korda ja 81,5 kg 15 korda;

* tõukamine vasaku käega 109 kg ja mõlema käega 165 kg.

* rebinud parema käega üles 50-kilose sangpommi ja hoides seda pea kohal, rebis vasakuga üles veel samasuguse raskuse;

* tõuganud parema käega üles 112-kilose kangi, lükkas selle siis pea kohal ühelt käelt teisele;

* tõmbas parema käe biitsepsi jõul maast aeglaselt rinnale 70-kilose sangpommi;

* tõukas kahe käega üles 140-kilose kangi ja võttis selle siis paremale käele;

* tõukas kahe käega üles 128 kg, võttis selle siis pea kohal paremale käele ja, küünitanud maast vasaku käega veel 37-kilose sangpommi, surus selle tõstekangi kõrvale, seega kokku 165 kg;

* selili surumine kahe käega 164 kg;

* selili tõukamine kahe käega (keskkehaga hoogu andes) 201 kg;

* tõukas selili kahe käega 150 kg, võttis selle siis paremale käele ja ja surus vasaku käega selle kõrvale veel 36-kilose sangpommi, kokku seega 186 kg;

* tõukas selili 187 kg ja võttis selle siis paremale käele;

* selili surus jalgadega 167 kg 25 korda, 164,5 kg 30 korda ja 115 kg 100 korda;

* hoides 50-kiloseid sangpomme pea kohal, tegi sügavküki ja tõusis püsti;

* laskus pikali ja tõusis taas, hoides kogu aeg ülessirutatud paremas käes 85-kilost kangi.

Mul on praegu hull selliste harjutuste vaimustus peal:) Kõik need ühelt käelt teisele ja nii... kang käes püstitõusmised, tõukamised, rebimised asjad. Loomulikult võtan enda jaoks väga chillilt ja tasa ja targu (sest otseselt oma spordi jaoks ei lähe niiväga vaja ka) ja pigem imetlen kui üritan ise kuskile jõuda, aga sellelaadsed harjutused koormavad väga hästi stabilisaatoreid ja sisemisi lihaseid ka ning kui väikeste raskustega ja mõistuse piires teha, siis ei ole vigastuseoht ka sugugi hull.

Aga härg on ju suurem?

Lahe ju... ;)

Lase kah endal munad ära lõigata - saad kah suuremaks.

No ei tea midagi, palju praegu, 100 aastat hiljem oleks Eestis selliseid mehi, kes need kõik "trikid" järgi teeks?

* surumine parema käega 96 kg 1 kord ja mõlema käega 85 kg 24 korda,

* rebimine parema käega 78 kg 1 kord ja 70 kg 12 korda;

* tõukamine parema käega 121 kg 1 kord, 100 kg 6 korda, 90 kg 10 korda ja 81,5 kg 15 korda;

* tõukamine vasaku käega 109 kg ja mõlema käega 165 kg.

* rebinud parema käega üles 50-kilose sangpommi ja hoides seda pea kohal, rebis vasakuga üles veel samasuguse raskuse;

* tõuganud parema käega üles 112-kilose kangi, lükkas selle siis pea kohal ühelt käelt teisele;

* tõmbas parema käe biitsepsi jõul maast aeglaselt rinnale 70-kilose sangpommi;

* tõukas kahe käega üles 140-kilose kangi ja võttis selle siis paremale käele;

* tõukas kahe käega üles 128 kg, võttis selle siis pea kohal paremale käele ja, küünitanud maast vasaku käega veel 37-kilose sangpommi, surus selle tõstekangi kõrvale, seega kokku 165 kg;

* selili surumine kahe käega 164 kg;

* selili tõukamine kahe käega (keskkehaga hoogu andes) 201 kg;

* tõukas selili kahe käega 150 kg, võttis selle siis paremale käele ja ja surus vasaku käega selle kõrvale veel 36-kilose sangpommi, kokku seega 186 kg;

* tõukas selili 187 kg ja võttis selle siis paremale käele;

* selili surus jalgadega 167 kg 25 korda, 164,5 kg 30 korda ja 115 kg 100 korda;

* hoides 50-kiloseid sangpomme pea kohal, tegi sügavküki ja tõusis püsti;

* laskus pikali ja tõusis taas, hoides kogu aeg ülessirutatud paremas käes 85-kilost kangi.

Nagu öeldud need on enamasti trikid... Ja trikke tehakse tsirkuses.

Ma olen mõelnud, mis pani vanasti jõumehi selliseid trikke tegema?

Kas polnud piisavalt kangikettaid, et pidi mitu asja endale peakohale venitama.

Aga jah.. nagu välja loen surus mees rinnalt 164kg.

Ma arvan et iga korralik rammumees surub nii palju. Ja isegi paljud "Lihtsad poisid" siin foorumis.

Lahe ju... ;)

Ma arvan et iga korralik rammumees surub nii palju. Ja isegi paljud "Lihtsad poisid" siin foorumis.

Kangid olid ühest tükist valatud. "Korralik rammumees" kaalub üldjuhul vähemalt 40kg rohkem kui Lurich.

Lahe ju... ;)

Olgu kuidas on ,aga kasvatada on härga lihtsam kui pulli.Härg on oluliselt rahulikum,kuigi ka pull ei ründa ilma põhjuseta,peab omajagu õrritama.Samuti on härga lihtsam nuumata.

Ma arvan et Kiivikas ei olnud väga hea raskuse hoidmises seepärast, et ta lühikest võitu. Pikemal mehel ju lihtsam hoida, sest siis ei pea ju kõrgel hoidma.

Sellel pole ju kindlat kõrgust, nt 2m, et üks mees hoiab endal pea kohal, aga teine rinna kõrgusel. Iga võistleja hoiab seda oma keha suhtes samal kõrgusel ja pikkusel ei saa mingit rolli olla? Väga ajuvabad põhjendused...

Sellel pole ju kindlat kõrgust, nt 2m, et üks mees hoiab endal pea kohal, aga teine rinna kõrgusel. Iga võistleja hoiab seda oma keha suhtes samal kõrgusel ja pikkusel ei saa mingit rolli olla? Väga ajuvabad põhjendused...

On ikka vahet küll kas hoiad rinna kohal või pea kohal.Pea kohaLhoides ei pea sa nii palju pingutama,kunaraskus püsib ise sinu liigeste peal.

Ei saa täpselt nendest terminitest täpselt aru, et mis see selili tõukamine on (mis vahe surmisega)? Aga kas "Lihtsad poisid" 78 kg ühe käega üles rebivad ka? Või siis ühe käega 121 kg üles tõukavad.;)

Ma ei taha siin kedagi maha teha. Vanasti olid teised ajad. Trenn ja toitumine ja kõik oli veidi teine...

Enam ei teha selliseid harjutusi - vähemalt mitte igapäev saalis.

Kes tahab nüüd talle ära teha siis hakaku tegema neid harjutusi - ma arvan, et keegi ei hakka.

Ikkagi tubli ja tegija poiss oli... respect.

Aga kuidas kinkekaart kätte saada? Olin esimese kolme hulgas :)

Arvatavasti võitjad tehaxe peagi ka amtelikult teatavax ning võitjatega võetaxe ühendust.

Tegu oli kõiksuguste erinevate võistlustega ja Ott võttis tugeva teise koha jäädes ainult 0,5p'ga maha esikohast.

Huvitav küll, kuid mina loen Fitness.ee uudistest välja, et Ott sai 3. koha..

"Viimase alavõiduga tõusis Kiivikas 8 kohalt kolmadaks. Teisena lõpetas üldkokkuvõttes sõudja Allar Raja ja võitis Ain - Alar Juhanson."

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=4182

Segaduses olen.

// ai kuramus, teema ju tehtud 2006. aastal...

Edited by sigaloom

HOLY CRAP

Vaadake 500m ergo aegu...kas eesti rekord ei olnud mitte midagi 1:17.2 vm(kuskilt raadisot eelmine aasta kuulsin)

väga hullud ajad esimestelt igatahes.Kiivikas näitas et lühike mees võib ka hästi sõuda...muidugi lühikest distantsi aga jah:D MA ise käin igalpool võistlemas koolieest, 500m tõmban 1:25.7 suvel tõmmatud:D

HOLY CRAP

Vaadake 500m ergo aegu...kas eesti rekord ei olnud mitte midagi 1:17.2 vm(kuskilt raadisot eelmine aasta kuulsin)

väga hullud ajad esimestelt igatahes.Kiivikas näitas et lühike mees võib ka hästi sõuda...muidugi lühikest distantsi aga jah:D MA ise käin igalpool võistlemas koolieest, 500m tõmban 1:25.7 suvel tõmmatud:D

- maailmarekord 1 min 15,9 sek

Ma tavaliselt eraldi ei treeni rippumist - teen kõhulihaste harjutusi ja muudel asjadel ei kasuta käerihmasid ka trapetsit treenin ilma rihmadeta, nüüd enne võistlusi proovisin nädalas korra paar seeriat aja peale hoida. Ma ausalt öeldes aega ei tea palju ma hoidsin (vist 2-3 min vahel oli), kuid arvan , et oleksin peale viimast meest veel kuni 1 -2 min võinud hoida, polnud tunnet ka et väsinud oleks.

Õhtujuht ütles, et Ott Kiivikas andis Juss Laansoole märku, et tuleme koos alla!

Seda ma küsisingi, kas oli nii või ta mõtles selle ise välja?