Jump to content
Meelis

Alkohol

Recommended Posts

Täiesti alahinnatud on neljas faktor, mis on puhtalt seks. Kui see on korrast ära või seda pole siis mõjutab ta oluliselt psüühikat ja sealt edasi kannatavad juba kõik teised tegurid ning lõpuks võib tulla üheks stressi maandamise väljundiks ka alkohol.

Ei saa sellist reeglit küll öelda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Seksi vastu pole vist kellegil midagi igasmõttes...seks kulutab kaloreid,loob parema enesetunde :P ,ilma kummita pidi ka veel naise õnnelikumaks tegema nagu uuringud väidavad :PSeks on tip-top värk!! :)

Alkohol on kyll täiesti out,et kui ikka õige trennimees oled siis reedeti ennast mõneks näriliseks ikka ei joo..see kehtib ka teiste nädalapäevade kohta..aga 1-2õlut peale sauna halb ei tee..õlmaris pidi süsivesikuid ka olema mis teadupärast peaksid kasulikud olema..kui keegi arvab vastupidist siis antku teada :)

Süsivesikuid on ikka igas alkohoolses joogis juba sellepärast, et alkohol moodustud otseselt suhkru hüdrolüüsi tulemusel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vastumeelne pole aga hoiatan...eriti suvel:jood oma lihase ära ;)

nii mõnigi on suvel rohkem pidutsend ja jõusaali tagasi minnes avastand,et ei jaksa enam teha nende raskustega mis ennem suve.

Kuigi jh ega kui jõusaalis käid siis siuksed huvid kaovad lihtsalt ära... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

siit järeldused, et tuleb sexida hoopis hommikuti, kiiresti ja seemnepurset ei tohi tekitada, vaid see testosteroon tuleb alles jätta ja kohe peale sexi trenni minna. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aktivist siin me naisesindajana võiks ka proovida oma massiga mängida. Kuigi tal praegu see massi periood käisl :unsure: Tal keha nagunii toodab testosterooni köömne võrra, aga õiks ära proovida.

mis? naistel ju puuduvad munandid mis testot toodaks :) testo on kyll naistel paha. neil on selle asemel östrogeen ikka

muidugi sex on tähtis. Sexuoloog Imre Rammul kirjutas ka eesti kulturismi ajakirjas "Atleet" et testo taset ja munandite tööd stimuleerida selleks on hea regulaarne suguelu.

ja Arnold Schwarzenegger suur kepimees ütles et "muskleid pumbata ja sexida-mõlemat vajan igapäev"

korra päevas peaks ikka ühe tonksu tegema et stimuleerida munandeid tööle!

Kusjuures see on väär, et seks tõstab testosterooni. Tegelikult ta hoopis soodustab lihaste lagunemist tänu suurema hulga kortisoli eritumisele. Seksiga kaasnev hea asi on aga vaimne rahulolu, mida tekita kellegi lähedasega koosolemine. See heaolutunne kompenseerib mingil määral kortisoli eritumist.

bullshit

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alkohol-eks tee proovi ja mine ükskord pohmas peaga trenni.Ma proovisin.Bodycombatisse läksin.Ja kindlasti oli see aasta raskeim treening.Õudne.Mis veel jõudu teha olla võib :) .No samas oleneb iniemsest ja sellest,kui kõva pohmell on.

Seks-mida halba saab see teha:DJa kui ka peaks,siis vaevalt keegi sellest loobuks,kui just eluaegne käsikiimleja pole.-no see kukkusnüüd veits kolemdasti välja,kuid ühesõnaga mina ten niipalju,et seks aitab kaalust maha hästi saada..kui trenni ka samal ajal veel teha,siis :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

häid jõule! igatahes, kui mingi uberpohmakas pole, siis väikse pohmakaga trenni minnes kaob pohmakas täitsa ära. Ja tavaliselt pole trennil ka häda midagi. Seks ei ole ka negatiivselt jõusaalile mõjunud. Ju siis individuaalne värk.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
mis? naistel ju puuduvad munandid mis testot toodaks ;) testo on kyll naistel paha. neil on selle asemel östrogeen ikka

muidugi sex on tähtis. Sexuoloog Imre Rammul kirjutas ka eesti kulturismi ajakirjas "Atleet" et testo taset ja munandite tööd stimuleerida selleks on hea regulaarne suguelu.

ja Arnold Schwarzenegger suur kepimees ütles et "muskleid pumbata ja sexida-mõlemat vajan igapäev"

korra päevas peaks ikka ühe tonksu tegema et stimuleerida munandeid tööle!

bullshit

Nii meeste kui naiste kehad toodavad nii östrogeeni kui ka testosterooni. Mis siis, et meestel toodetakse rohkem testosterooni ja naistel östrogeeni.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
siit järeldused, et tuleb sexida hoopis hommikuti, kiiresti ja seemnepurset ei tohi tekitada, vaid see testosteroon tuleb alles jätta ja kohe peale sexi trenni minna. ;)

jeps

edu proovimisel :ph34r:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paljude inimeste mõtlemine on ikka väga haige....

Tulge toime esialgu põhitõdedega, siis tegelege aga edasi nüansside otsimisega!

Neid otukesi, kes usuvad "iidolite" poolt väljaöeldud jaburusi, leidub alati, igal ajastul (nagu Arnie soolapiima-soovitus naljaga pooleks, kuid nii mõnedki võtsid sõnasabast kinni :D; bonsuna igaõhtune õlle positiivne mõju lihashüpertroofiale ;); Fitness.ee portaali aegadetagune "klassik" biic50 oma seahormoonidega..... :P). Kahjuks leidub vähe neid, kes võtaks kuulda Georg Lurichi või Jaan Taltsi-suguseid suurkujusid.

Meeldetuletuseks teemad "Viin" ja "Kas suitsetate?":

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10363

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10408

Raske uskuda, et siinsete foorumlaste seas on selliseid inimesi, kes tõesti arvavad, et näiteks vend vähk on saavutanud oma kõhulihased Teleturu Butterfly absiga, Saunabelti vm taolise bullshitiga?!?

Paraku jääb mulle selline mulje küll nii mõnegi inimese postitust siin lugedes. Võib-olla eeldan liiga palju. Jälle meenub see aforism seoses eeldamisega: inimene ei ole kunagi hämmastunud selle üle, et ta ei tea, kui teine teab; kuid ta peab suurimaks võhiklikkuseks seda, kui teine ei tea, mida tema teab.

Naljatlemine on muidugi tore ja tervislik tegevus, kuid kurb kui mõni sõnasabast kinni võtab ning võtab nõuks seda personaalselt ära proovida, iseenda peal, arvates naiivsena, et maailmas ei ole selle peale mittekeegi tulnud ning seda ise proovinud omal nahal. C'mon ;) Peagi on aasta 2007!

Kas ma jätan oma postitustega tänaval Vahitorni-jagajate mulje? Selge see.... :ph34r: Kuid kas minu sõnavõttudes ei ole kübetki iva? .... seks ja alkohol.... :o mis siis järgmine teemapüstitus on? suitsetamine ja seksuaalsus? selliseid leidub alati, kes tulevad jälle, mil teema on kaotanud oma aktuaalsuse, ja küsivad midagi taolist: kas alkohol mõjub sportlikule saavutusvõimele?...... sedasi eluring käib..... tulevad välja oma sõnavõttudega samasugused inimesed nagu seni siin on olnud.... lõppude lõpuks, kellel on õigus? Mis on õige? Kas keegi väidab vastu, et pole olemas selgesti eristatavat head ja halba, õiget ja valet? (loomulikult sõltub, kelle käest seda küsida, kelle suhtes on miski hea või halb.... jne jne). Maailm ei ole must-valge, selge see. Kuid on asju, milles tuleb olla konkreetne. Toon selle sama näite taaskord: kui sa vastad küsimusele, et kas sa oled otsustusvõimeline inimene, variantideks on "jah", "ei" või "ei oska öelda", selle viimase variandiga, siis on arusaadav, et inimene on otsustusvõimetu.

Seksi ja seksuaalsuse teemal, soovitan meenutada üht varasemat teemakäsitlust siin foorumis, Naisteka rubriigis:

http://forums.fitness.ee/index.php?act=ST&...f=19&t=7452

Tooksin meenutuseks ühe mõistliku postituse (kuid see ei tähenda, et kõik teised postitused oleks mittemõistlikud . ei maksa teha loogikaviga, nagu paljud õllesõbrad üritavad kohe hakata otsima siis kui vaja esitada vastu argumente karsklase suunas, sest on ju karsklane selline "stereotüüp" nagu harjutud ikka nägema filmides, nagu on ka nohiku-stereotüüp, "karmi mehe" stereotüüp jne :)):

Vaadake, me kõik oleme harjunud mingisuguseid nähtusi hindama ja maailmast aru saama ikka endale meelepäraselt, sest nii tunneme ennast väärtuslikuna, aga ei tohi unustada, et see pole ju tegelikult lõplik tõde. Insener hindab oluliseks tehnilist taipu, sportlane aktiivset/sportlikku eluviisi, pankur raha ja koduperenaine oma võsukesi. Nii tunnevad nad kõik ennast tähtsana. Samamoodi leiab tugevas ülekaalus inimene, et üks õige inimloom peabki kaalukas olema ja hoopis hing on see väärtuslik osa temast. Kulturist, kes endale märulikangelaste eeskujul üha massiivsemat keha ehitab, üritab aga luua selle seost seksikusega, sest enda positsiooni tuleb ju kaitsta. Meesmodell või mõni Hollywoodi südametemurdja leiab aga kõige seksikama olevat oma suhteliselt saleda ja trimmis keha. Palju inimesi (6,4 miljardit praeguseks juba), palju arvamusi. Loeb aga valdava enamiku arvamus. Kui liigute nii Eesti kui välismaiste saitide foorumites, siis võite veenduda, et enamiku naiste arvates on kõige hinnatum saledamapoolne ja hästi kergelt muskulatuurne keha. Sportlaste leerist võiks välja tuua võibolla mõned võitluskunstide harrastajad, ujujad, mõned kergejõustiklased ja ehk mõned jalgratturidki (jne). Väga peenikese puhul on liiga vähe maskuliinsust ja samas suured lihamäed on naistele veidi eemaletõukavad. Eks siin jõuame jälle nende iidsete stereotüüpsete arusaamade juurde, kus ühte keskmist jõusaali jõmmi kujutatakse ette primitiivse, rumala, ebaromantilise ja tahumatu koopamehena. See ei käi muidugi suurema osa selle portaali aktiivsemate külastajate kohta, kes soovivad ennast harida, tegelevad kulturismi kui spordiga ja paistavad igati asjalikud mehed, aga samas on jõusaalid pungil ka igasugustest steroide täis juurikatest, kes küll kuidagi ligitõmbavad ei ole, eriti naisterahvale. Ka Schwarzenegger pole kunagi figureernud maailma seksikamate meeste esirindel, kõrgeimad kohad on viimase paarikümne aasta jooksul hõivanud ikka Tom Cruise, Brad Pitt ja co. Püüdke nüüd ette kujutada (mehed), kumb on teile ahvatlevam, kas Lolo Ferrari või Catherine Zeta-Jones. Loomulikult viimane, aga suured rinnad peaks olema ju meeste jaoks kõige tähtsam. Või mis?

Samasuguse võrdluse näiteni võib jõuda, kui lasta naistel hinnata Ronnie Colemani ja David Beckhami. Kulturism on ikkagi sport ja väga tõsine sport ning sellel eesmärgi peabki mees saali tulema, aga kes tahab olla sarmikas/seksikas või mis iganes, see vaadaku üle oma garderoob, alandagu rasvaprotsenti ja trimmigu mõningaid lihasrühmi, käigu solaariumis, tehku moodne soeng pähe ja oletegi varsti ihaldatud moosinägu valmis, sest just sellised Johnny Deppi või kodumaise Priit Võigemasti sugused mehed on need kes naistele peale lähevad. Loomulikult on naisi, kes minuga nõus ei ole, aga nagu varem mainitud, räägime ikkagi enamikust. Tanel Tatter on muidugi igas mõttes mööda, ta on lihtsalt uus "staarike" keda tuleb kuidagi meedias müüa .

Mul on küsimus, et millal hakkavad inimesed seda sõnumit aduma, mis näiteks sellest ülaltoodud postitusest kajastub? Kahtlemata pole ükski loetelu, kirjatükk täielik. Täiuslikkust ei ole oleamas, see on ajas muutuv. Mis siin ikka pikalt filosofeerida, ega sedasi ei vormi oma keha kui siin foorumis trükkida pikki tekste... on ikkagi olemas konkreetsed teod ja nendel tegudel on tagajärjed. Niisiis lähen mina värske õhu kätte, naudin loodust ja seda rõõmu, mida saan liikumisest looduses. Hea, et on rahuaeg, mitte ei ole sõjaperiood ning ei ole autokraatiat, kuigi savipäts selleni niivõrd väga pürib. Kas mitte ei ole tema puhul tegu äärmiselt nartsissistliku inimesega? Eks siinne foorumlane, psühholoogia tudeeriv jrx teab seda kommenteerida. Millegipärast paistab, et ta on oma kommentaarid kustutanud.... kuid see ei tähenda, et keegi ei mäletaks konkreetseid sõnavõtte ja seisukohti. Inimeste mälu ei ole nii nigel... kuigi paraku jälle tuleb mängu siin enamuse-teooria rahvastikust... Tüüpiline on inimeste käitumine kui üritatakse eitada millegagi oma seotust ning hiljem öeldakse, et "tõesta!". :D Kuigi siin ja praegu on tegu kõigest diskussiooniga, dispuudiga, mitte mingi kuriteo arutlus, siis see ei oma tähtsust.... Inimloomus on niivõrd ettearvatav, kõik variandid saab läbi mängida... midagi üllatavat on väga raske leida, vähemasti minu jaoks.... ainult positiivsus on üllatav, seega on seda väga raske leida :D. Negatiivsusele rõhutakse alatasa, ei maksa imestada.... kui suure osa moodustavad uudistest igasugu õnnetuste kajastamine, erinevate (rahvusvaheliste) konfliktide kajastamine jmt.... Kui paljud teist sellele mõtlevad? Vabandan, et "teemast" kõrvale kaldusin. Kipun seda kahjuks alatasa tegema, sest ei ela "karbi" sees. Bohemianrhapsody'le ütleks, et elu ei ole mõttetu. Inimesed lihtsalt teevad niivõrd palju mõttetusi.

Enne veel kui lõpetan, siis mainin seda, et väga lihtne on välja käia mingi lühikene sõnavõtt ja kriitika näiteks minu suunas a la stiilis: "otsi omale elu" või et "see tüüp peksab ikka täiega segast" jne.... Seda on alati lihtne teha. See kui avalikkusele ütleb telekaamera ees näiteks mingi riäliti saate tegelane, et eestlased on lollid, siis minu arvates on tal oma iva sees, kuid sel juhul vaatan kohe ka kes on see ütleja ning koheselt on üldjuhl selge pilt. Kui seda, et inimesed on lollid, ütles kogu minu klassile mu füssaõps, siis kindlasti esimene reaktsioon oli kriitika selle õpetaja suunas.... seda kõike enese õigustuseks.... Lihtne on öelda ju, et "ta on kibestunud inimene, sellepärast ta niimoodi ütleb", süübimata sügavamale, mõistmaks, kuid see eeldab rohkema info saamises.... deem, peaksin ikka vist psühholoogiat tudeerima minema...:D ARääkides psühholoogia õppimisest ülikoolis, siis isiklikult on mul kokkupuuted põgusalt ühe TÜ-s tudeeriva psühholoogia bakalaureuse kraadi omandajaga. Kuna mulle meeldib avameelselt "musta pesu pesta", siis annan aga tuld täiega: antud TÜ psühholoogia, nüüdseks 2. kursuse tudeng, on enda arust on väga tark ja intelligentne (isegi ta võib seda olla, kuid nagu ikka - iga inimene on tark ja osav milleski), kuid tema elustiil on allapoole arvestust - regulaarne suitsetamine, alkoholi tarvitamine, vist isegi vähesel määral narkootikumid (nagu kanep). Kuidas aga võtta sellist inimest psühholoogina... jah, ta võib teada täpseid meetodeid ja erinevate tuntud psühholoogide teooriaid, kuid... inimesena... paistab, et ega oma pahede puhul ta ei muutu vist kunagi.... Siinkohal tõmbangi paralleele endaga (introspektsioon) ning mõtlen, et mida võiksin mina endas parandada.... mis on minu kogu selle pika arutelu point? Stop, noored lugejad, noored just tahavad kõike lihtsalt ja kergelt.... mis mul ikka soovida, kui et...

Meeldivat pühade jätku ning kainet mõistust! :lol:

Olgu kuidas on, kuid lõppude-lõpuks on elu üks paras olelusvõitlus. Samas aga: miks siis selline väike rahvus nagu eesltased peaksid üksteist välja sööma? Miks peaks olema eestlase lemmiktoiduks teine eestlane? Siit aga edasi... miks peaks olema eestlane sisimas rassist, natsionalist? Kuhu viib välja liigne tolerantsus?

Ise ma pean ennast selliseks, kes ei liigita inimesi tema etnilise kuuluvuse alusel, vaid pigem selle alusel, millised on inimese tõekspidamised. Olen tolerantne inimene, see, kas keegi suitsetab või alkoholi tarvitab või kuidas keegi oma seksuaalelu elab.... tehku seda iga inimene nii kuidas oskab, kuid see, millised hoiakud on üldiselt kandvaks ajakirjanduses, telemaastikul ning raadios - üleüldine tendents elanikkonnas, see on määrav. Arusaamad enamiku rahva seas. Niisiis mina ei ole mingi usukuulutaja, ma ei üritagi mingile liikumisele alust panna, sest igasugune liikumine on nonsenss. Meeldiv, et üks inimene vähemasti siinsetest foorumlastest on seda ka kirjutanud. Kas tõesti ainult üks inimene peale minu jagab seda arusaama, et igasugune iidolite kummardamine ja mingi saientoloogiaga kaasaminek on idiootia, siinsete foorumlaste seas avalikult? Hämmastav.... Ma ei imesta, miks Eestis on ajude äravool.... Ja need ajud, kes on siia jäänud, peavad maskeeruma..... Vastik on selline mitmepalgelisus. Tülgastav!

Siinkohal torkas pähe, et miks küll inimestel on niivõrd palju lemmikloomasid? Väga lihtne.... lemmikloom on ustav oma peremehele/-naisele. Loom järgib instinkte... ta ei mahhineeri.... tal ei ole tagamõtet, et saaks nuga selga lüüa... NB! Mul ei ole isiklikku kogemust, juhul kui mõni psühholoog seda kipuks arvama, lihtsalt olen liialt palju filme vaadanud.... :D

Kuid hüva, edu siis maailma avastamisel kõikidele noortele ja vanadele ja neile, kes ennast ei pea ei nooreks ega vanaks :P

PS. Kas antud kirjutis on demagoogia, mis ma siin äsja kirjutasin?

Seda nimetatakse demagoogiaks, kas smailidega või ilma - vahet pole.

Ja siin on kaks võimalust:

- oled piisavalt intelligentne, et kasutada demagoogiat teadlikult, järelikult oled ebaaus.

- kasutad demagoogiat ebateadlikult ja järelikult ei ole sa sobiv teiste intelligentsi hindama.

(viide)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Argonaut. See post oli küll hea. Sinu postitustes on iva sees! Ma võrdlesin sind tänaval Vahitorni-jagajatega kuna sa "pressisid" oma arvamust peale. Foorum ongi selleks, et avaldada oma arvamust ja jagada teadmisi. Siin postis sa astusid välja enda maailma vaadetega ja oli tõsiselt hea lugeda, ning ma olen sinuga päris paljuski päri.

PS. Argonaut sa võiksid tõesti psühholoogiat minna õpima, mitte et midagi halba oleks öelda, vaid et sinust saaks arvatavasti hea psühholoog!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

argonaut!

Inimene 6pib seda, mis talle muret valmistab. Toon sulle n2ite oma isiklikust elust:

Kui ma tundsin, et ma olen nii haige nii haige... L2ksin ma 6ppima ravi eriala.

Mingi moment olin ma t2ielik v6hik arvutikasutamises... Mis juhtus? Otse loomulikult l2ksin ma 6ppima infotehnoloogiat.

Hoolimata oma ponnistustest tundsin ennast mittesportlikuna :P Otse loomulikult hakkasin ma 6ppima sporditeadusi :P

Psyhholoogiani ei ole ma veel j6udnud ja loodan, et ei j6uagi :lol: Loodan, et ka sina mitte...

...et aga kummutada siinsete foorumlaste arusaamisi? Kust te kullakesed kyll selleni j6udsite, et testosteroon ainult meeste p2rusmaa on? ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma olen su arvamustega täiesti päri, aga paraku ei saaks see foorum ju üldse toimida, kui KÕIK ainult vanu teemasid loeks ja uusi ei tekitaks, ei arutaks, sest tihti just selle käigus tuleb mõnikord harva välja mõni uus fakt mida teised vbl veel ei tea.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
argonaut!

Inimene 6pib seda, mis talle muret valmistab. Toon sulle n2ite oma isiklikust elust:

Kui ma tundsin, et ma olen nii haige nii haige... L2ksin ma 6ppima ravi eriala.

Mingi moment olin ma t2ielik v6hik arvutikasutamises... Mis juhtus? Otse loomulikult l2ksin ma 6ppima infotehnoloogiat.

Hoolimata oma ponnistustest tundsin ennast mittesportlikuna :P Otse loomulikult hakkasin ma 6ppima sporditeadusi :)

Psyhholoogiani ei ole ma veel j6udnud ja loodan, et ei j6uagi :D Loodan, et ka sina mitte...

...et aga kummutada siinsete foorumlaste arusaamisi? Kust te kullakesed kyll selleni j6udsite, et testosteroon ainult meeste p2rusmaa on? :unsure:

ma ei ütle et toodud teooria on vale kuid on palju inimesi kes õpivad seda mis neid huvitab ... näiteks mina õpin IT'd sest see huvitab mind väga .... ja see ei valmista mulle eriti muret ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere selline küsimus, et pole veel sellest aru saanud, ega tegelt pole uurind kah, aga mille arvelt alkoholist need kalorid tulevad? kange alkohol kaloriarvutis ei näita üldse süsikate ega mingit muud sisaldust, et millest need kalorid seal tulevad?

Ning, et sportlased ja dieedipidajad ("korralikult toitujad") alkohol pole muidugi hea, aga kui tarvitate siis mida, paari nädala jooksul võib noor ikka lõdvaks lasta end ja ühe peo jalge alla võtta, mida üldse tasuks juua, okei jätame lahja alkoholi välja nagu siidrid ja õlled, aga kanged? rummi koks näiteks coca.cola lightiga? või viina või viski?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Puhas alkohol ei sisalda, ei lipiide, süsivesikuid ega proteiine... Aga siiski rohkesti kaloreid [ 1g alkoholi - 7kcal (sealjuures 1g lipiide 9kcal )]

Need Lihsalt On seal! :)

ja kangetest ei olegi eriti suurt vahet... kahjulikud nad kõik ;)

Aga otsusta ise:

100g:

viina - 229 kcal

rummi - 239 kcal

konjakit - 237 kcal

viskit - 252 kcal

punast veini - 70 kcal

šampanjat - 78 kcal

siidrit - 48 kcal

kesk. kangusega õllet - 34 kcal

Muudetud kasutaja 54321 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aga kui napsi siiski vahel võtta siis mida eelistada või mida ise eelsitate, kalorite mõttes? kanget lahjat?

Ikka maitse järgi, et kui juba siis juba... Mis need paar kalorit enam loevad ;)

lahjas on suhkuid, jne muud pahna.. aga samas ka vett... kanget jood jällegi tunduvalt vähem. Kuidas kunagi.

Aga üldiselt proovin võimalikult vältida, seda teemat :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aga kui napsi siiski vahel võtta siis mida eelistada või mida ise eelsitate, kalorite mõttes? kanget lahjat?

Kõva asi, mille pärast muret tunda alkoholi tarvitamise puhul ;)

Maailm on täis koomikuid, illustreerimaks seesugust idiootiat sobib järgnev pilt:

pregnant-woman-smoking-worried-about-noise.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×