Jump to content
Shamil

Proteiini negatiivsed omadused?

Recommended Posts

kasuta foorumit.

kui teed trenni siis proteiini tarbimine on hea, ja ainult hea.Proteiini nähud on lihase kasvamine.

kuigi ka tal on mõningad kõrvalnähud.. kui oled proteiini pikema aja vältel juba tarbinud siis peegli ees võib näole esile kerkida võidukas irwe :) (rääkisin protiinist kui toidulisandist)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

proteiinil endal pole halbu kõrvalnähte ... sest proteiin on toidus mida sa sööd (liha näiteks).... ja keskmisel inimesel ei tohiks küll mingid jamasid sellest tekkida .... kui sa mõtled toidulisandeid ..... siis hmm .... räägitakse et kui järgida koguseid siis ei teki kõrvalnähte ..... vedelikku pead rohkem tarbima .... kui aga mõelda selle peale et proteiini "korjatakse" tööstuslikult normaalsest toiduse välja ja tehakse pulbriks siis see protsess kuidas seda tehakse jätab oma "märgi" ehk siis kui sööd puhast toitu saad oma proteiini ilusti kätte ... kui sööd pulbrit siis saad proteiini ja veel igasugu häid asju kuid samas ka kemikaale mis on jäänud tööstuslikust protsessist pulbri sisse .... samas jälle on need kogused ilmselt nii väikesed et massiliselt mehi ei murra ... olen kindel et enamus selle foorumi kasutajatest kasutavad toidulisaneid ja siiamaani pole minu teada keegi nendest veel ära surnud ... vott.... seega ise tead ... kui tahad kiiresti ja palju siis pead leppima et võid saada soovimatuid kemikale kaasa ... kui oled valmis ootama siis söö liha ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kõik oleneb inimesest ja protekast. Üldiselt ei ole kõrvalnähtuseid. Aga mõndadele võib ikkagi vistrikuid esile kutsuda ja mõne väga odavad proteka kasutamine võib põhja alt ära lüüa (N:Biolab)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×