Jump to content
Capricorn

Õllekasti hoidmine

Recommended Posts

Kindlasti olete mõnel (vabaõhu)üritusel näinud võistlust, mis koosneb õllekasti hoidmisest. Võibolla keegi siinsetest inimestest on isegi osalenud? Hoitakse siis otse ees (käed u. 90 kraadi nurga all kehaga). Põhilised lihased, mis siin rolli mängivad, on vist õlalihased? Aga kui raske see kast on? Niimoodi umbes arvutades: 10 l õlut on 10 kg, kast ise võibolla paar kilo, aga siis veel 20 pudelit ka, ei teagi palju tühi pudel kaaluda võiks. KAs tuleb 20 kg kokku ära või jääb pigem 15 kg kanti? Kunagi olen ise ka proovinud seda ühel laadal, aga eriti hästi välja ei tulnud, kõvemad mehed hoidsid ikka üle minuti.

Auhinnaks siis harilikult ongi see kast õlut, kõvadele spordimeestele vist mitte väga motiveeriv auhind. ;)

Muudetud kasutaja Capricorn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

minu arust on ikkagi väga motiveeriv ;) ma trennis teen sama asja hantliga pmst...õlad on jah peamiselt töös ...aga eks ära väsi nii käed kui selg ka natuke. Ma usun, et kast on umbes 2kg ja õlled 20x750g, sest klaas kaalub ka kobedalt. kokku siis umbes 17-18kg on vast kast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

16 kg sangpommiga peaks siis enam-vähem paras olema harjutada, sest kasti mõnes mõttes on natuke lihtsam hoida kui sama kaaluga pommi. Kui hoiad kasti otsast kätega kinni, siis käsivartega saab ka natuke kasti küljepealt toetada ja see toob raskuskeskme kehale lähemale ning jõuab kauem hoida. Mõni kast (eriti vist vanemat sorti) on selline, et päris hästi saab käsivartega küljepealt toetada, on selline mõnus serv seal. ;)

Huvitav kui kaua siin tegijamad mehed 16 kg sangpommi ees hoida jõuavad? Kunagi ammu proovisin, midagi 40 sek (võibolla ka 30-40 vahel, ei mäleta ja pole pommi praegu võtta ka kusagilt:) kanti vist oli.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×