tyson18 0 Report post Posted December 9, 2006 äkki keegi tark jagab nõu kuidas mass2 tarbida?käin 3 korda nädalas trennis kas võtta siis ennem trenni? Share this post Link to post Share on other sites
V8 0 Report post Posted December 9, 2006 Peale trenni ikka, muidu jääd trenni ajal tukkuma. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 9, 2006 Tere!Mina soovitan samuti MASS2-e kasutada pärast trenni, aga vahelduseks võib ka päevase lisandikoguse kaheks jagada ning esimese osa võtta 3-4 tundi enne trenni ja teise osa pärast trenni. Väikeseid muudatusi peaks kogu aeg sisse tooma, et keha ühtede ja samade koguste ja kellaaegadega ära ei harjuks.Edu! Share this post Link to post Share on other sites
tyson18 0 Report post Posted December 11, 2006 ja palju tuleb ainet panna?(mitu grammi)?ja kuipalju vett? Share this post Link to post Share on other sites
Angel-liis 0 Report post Posted December 11, 2006 ja palju tuleb ainet panna?(mitu grammi)?ja kuipalju vett?sorry, aga kas pakipeal oli hiinakeeles kirjutatud v? Share this post Link to post Share on other sites
tyson18 0 Report post Posted December 11, 2006 paki peale on kirjutatud jah aga natuke liiga heledalt ei saanud hästi aru:Skas 200grammi poole liitri vee kohta we?muud ma välja ei lugenud:S Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted December 11, 2006 vaata siit amazoni poest siis seal peaks ka olema õpetus kirjas..ise võtsin seda kaks korda päevas lisaks toidule....peale trenni aga võtsin teist proteiini Share this post Link to post Share on other sites
tyson18 0 Report post Posted December 11, 2006 seal ei olnud kirjutatud sellist värki et mittu grammi peab ühel korral võtma? suured tänud vastajale Share this post Link to post Share on other sites
isapoeg 0 Report post Posted December 11, 2006 100g ,300-500 ml veele. Share this post Link to post Share on other sites
tyson18 0 Report post Posted December 11, 2006 ühesõnaga mina nüüd sain nii aru et kui trenni lähen teen segu valmis:)100g 400ml veega ja siis põhimõtteliselt joon selle peale trenni ära sain ma õieti aru? Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted December 12, 2006 ühesõnaga mina nüüd sain nii aru et kui trenni lähen teen segu valmis:)100g 400ml veega ja siis põhimõtteliselt joon selle peale trenni ära sain ma õieti aru? võid ju peale trenn ka valmis teha,ja siis kohe juua Share this post Link to post Share on other sites