Jump to content
Shamil

Whey 8100

Recommended Posts

Tervist! Mul üks küsimus ma tahan endale osta proteiini. Ise tegelen juba 9 aastat judoga. Trennid on 3 nädalas 2 tundi kestavad(maadlustrennid) ja nädalavahetustel käin jõusaalis. Olen uurinud neid proteiine, kurat neid on niipalju et ei tea isegi millist valida! Käisin Tartus Powermani poes ja seal soovitati mulle WHEY 8100! Kas see on hea toode või on midagi muud parem võtta! Olen 15 aastat vana, pikkus 175cm ja 76kg. :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tervist! Mul üks küsimus ma tahan endale osta proteiini. Ise tegelen juba 9 aastat judoga. Trennid on 3 nädalas 2 tundi kestavad(maadlustrennid) ja nädalavahetustel käin jõusaalis. Olen uurinud neid proteiine, kurat neid on niipalju et ei tea isegi millist valida! Käisin Tartus Powermani poes ja seal soovitati mulle WHEY 8100! Kas see on hea toode või on midagi muud parem võtta! Olen 15 aastat vana, pikkus 175cm ja 76kg. :ph34r:

Ise hakkasin 100% Whey Gold Standard'it just kasutama. Ja olen rohkem kui rahul! Lahustuvus ja maitse on lihtsalt super! :lol: Et kui rahakott kannatab siis võid seda proovida, aga on ka muid häid protekaid :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×