Jump to content
aries

kui vanalt hakkasite massi viskama?

Recommended Posts

Enne jõusaali oli kaal umbes 65kg (16-aastane) ning nüüd on 72kg ning pikkust on 176 cm. Kaalu väga palju juurde pole tulnud, küll aga on lihasmassi lisandunud kõvasti võrreldes varasemaga :ph34r: Ja jõudu ka :blink:

Muudetud kasutaja MuskulaarKobras poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

alustasin 18a kaal oli siis ca 100 ringis...sain mingi aeg 84 peale...

nüüd 23a kaal tuli vaikselt juurde nende aastatega.... kui poole aastaga sain 13 kg juurde ja nüüd olen 114-117 vahel... pikkus 195

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega polegi nagu eriti hakanudki oma arust. :P Aga muidu kusagil 14-15 aastasena olid oma vanuse kohta lihased üsna head, oma vanustest klassikaaslastest ikka üle. Massi hirmus palju polnud, aga lihased olid üsna kontuursed.

16. a vanuselt pikkus kusagil 181 cm, kaal vast 74

Praegu 183-184 ja kaalu u. 86-87 (päris täpselt pole saanud kaaluda, kaal, millega kaalusin, näitas 91, aga oli näha et ta valetas vähemalt 3 kg juurde, võibolla ka 4-5. Kahjuks aga pole praegune kõigi aegade suurim kaal lihaste massist tingitud, vaid "õllelihastest" B) Nüüd alles mõned nädalad tagasi otsustasin üle pika ja (umbes 10 a, kui sõjaväes oleku ajal tehtud kohustuslikku "pumpamist" mitte arvestada. ;) ) jälle hakata lihaseid treenima. Eks näis kuidas läheb, aga siinne foorum ja üldse sait on kindlasti motivaatoriks. ;)

Muudetud kasutaja Veikonegger poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×