Jump to content
Remus

?

Recommended Posts

Olete kindel, et ei vajuta nupule kaks korda või ei puutu muude nuppude vastu ? Kuna jututoas on ka lahkumise nupp, võib juhtuda et tühiku või mõnele muule klaviatuuri nupule vajutamisega väljub klient kohe jutukast.

Samas sooviksin teada ka saada, kui kaugele Te jõuate jutukasse sisenemisega ? Kas näete ainult serveriakent või jõuate juba ka kanalisse sisse? Või kuvatakse Teie ekraanil mingit tüüpi veadeadet ? Mida kirjutatakse ekraanile 'ühendatakse' ja 'ühendus on suletud' vahel ?

Kui kirjeldate protsessi, oleks hea kui võimalikult täpselt seda teha - see aitab kiiremini viga määrata ning Teid täpsemini abistada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, Rebane! Mul ka jutukasse sissesaamisega probleem:( Jutukas tuleb endale vajadusel arvutisse installeerida, sellest ma saan aru. Aga siis kui ta hakkab mingit faili alla laadima, siis nagu poole peal katkeb ära......ega Sul ei ole kuskil arvutis seda faili, et saaksid selle siis mulle saata. Tahaks ka teiega liituda ja natuke lobada....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alati on hea alternatiivi mõttes mingi teise arvuti taha istuda ja seal proovida.

Sageli, kui töölt proovida jutukatesse sisenemist jms, on targad arvutispetsialistid juba arvuteid näppimas käinud ja korralikult paika pannud, pordid kinni jms - kõik see turvalisuse mõttes ikkagi.

Sageli võib seegi mõjutada, miks arvvuti käitub just nii, nagu ta seda teeb.

Antud jututoa variandis oleme igaks juhuks ära keelanud ka sisenemise väljamaa aadressidelt (nagu näiteks *.com või *.ca) - see meie enda turvalisuse huvides.

Lisaks veel, et vahepeal pole mingeid muudatusi teinud ja see, et üleöö on nüüd midagi tuksis, on väheusutav.

Soovitan proovida ja proovida ja proovida uuesti ja uuesti, erinevate arvutite tagant ja jälle proovida. Kuna selliste kirjakest teel on suhteliselt raske midagi täpselt juhendada, ei suuda ma ka seda teha (üleloomulikke jõudusid kahjuks ei oma ja teiste arvuteid kah reeglina ei näpi) - nii et lõpetuseks proovuge veel !!!!

Ja kui oskate ise mingil määral viga analüüsida, oleks hea, kui kirja panete ja postitate selle foorumisse, siis saan ehk veidi täpsemalt kedagi juhendada.. =o)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui teb miski jama alla laadida,siis vajutan YES,siis tuleb kast kus on,et sisene jutukasse,klikin sinna ja siis kukub ühendama,vahepeal tuleb siis kiri ühendus loodud head jutustamist ja kohe sealt edasi :

NOTICE AUTH-LOOKING UP YOUR HOSTNAME

NOTICE AUTH-FOUND YOUR HOSTNAME,CACHED

NOTICE AUTH-CHECKING IDENT

NOTICE AUTH-GOT IDENT RISPONSE

No * com connections allowed

Closing Link: Remus by irc.uc.ee(K-lined)

Connection close

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu eelnevas kirjas juba mainisin, sai meil com lõpuga aadressid ära keelatud, mida näitab ka rida (No * com connections allowed).

Kui soovid siseneda, peaksid kasutama mingit eesti aadressi ... aadressi, mis lõpeb *.ee'ga.

COM aadressid saigi ära keelatud, kuna tekkis juhus, et ameerikamaa vennad ajasid jututoa pange - seega ka veidi negatiivne hoiak nende suhtes.

Tulevikus saavad kindlasti KÕIK aadressid lubatud olema, seniks aga kahjuks peab eesti aadressidega läbi ajama.

Tänud teavitamise eest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aadressi lõpp oleneb reeglina interneti teenust pakkuvast firmast. Ei soovita eriti neid minna tylitama sellise asja pärast.

Ise soovitaksin oodata - proovin seda jutuka värki hakata paremuse poole timmima nati peale jõule, et lubada ligi rohkem kasutajaid siis seekord igalt maalt.

Tõesti vabandan, aga aega pole olnud, et sellega tegeleda - iga päev tekib juurde uusi ja uusi väikeseid ülesandeid, mille pärast ei jõua ajalises mõttes kyllaltki mahukat jutukat konfigureerida ning testida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tahan ka jutukasse, aga viskab sellise kirja: Your current security settings prohibt running ActiveX controls on this page. As a result, the page may not display correctly.

Mida teha???

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×