marguzz22 0 Report post Posted November 20, 2006 Ma ei saa aru kui palju valku ma siis ikkagi sööma pean , kaalun ise 68 kg , ühed ütlevad et 1,2-1,7g/kg teised üldse ,et 2grammi/kg .Vahe on suur , öelge siis keegi konkreetselt ära palun ! Share this post Link to post Share on other sites
lili 0 Report post Posted November 20, 2006 2-3 g kehakaalu kg kohta Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted November 20, 2006 2 peaks küll olema hea on , kui 1,5 ära tuleb ... Share this post Link to post Share on other sites
rapur 0 Report post Posted November 20, 2006 oleneb kuidas sul ainevahetusega lood on..üld juhul kasuta ikka 2 g iga keha kilogrammi kohta,kuid kui kiirem ainevahetus ja kõhnat tüüpi,siis üldjuhul tõsta valgu tase kõrgemale;) Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted November 20, 2006 Kõvasti trenni teha, siis võiks jah rohkem olla, aga mina soovitan, et vaata üle oma toitumine ka laiemas laastus... valk on tore asi, aga üksi sellest ei piisa. Share this post Link to post Share on other sites
salver 0 Report post Posted November 21, 2006 (edited) Ma ei saa aru kui palju valku ma siis ikkagi sööma pean , kaalun ise 68 kg , ühed ütlevad et 1,2-1,7g/kg teised üldse ,et 2grammi/kg .Vahe on suur , öelge siis keegi konkreetselt ära palun !konkreetselt ei saa öelda, võib ju öelda, aga see ei anna midagi, kui see sulle ei sobi. Mina teen nii, et kalkuleerin umb välja päevase valgu hulga, mida söön ja talitan nii mõnda aega, nt 2-3 nädalat, teen hirmsalt trenni ja kui tulemusega rahul pole, siis vastavalt muudan toidu koguseid. Nii lihtne see ongi. Lisaks valgule muidugi on olulised ka teised energiaallikad (süsikad, rasvad). Edited November 21, 2006 by salver Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted November 21, 2006 1-2 g per kehakaalu kg. Üle selle kasu on tõestamata, alla selle kahju on tõestatud. Vahepealne on individuaalne. Share this post Link to post Share on other sites
marguzz22 0 Report post Posted November 22, 2006 ma sellepärast küsin rasvaprotsent on kehas hakkanud tõusma kõht hakkab ette tekkima kuigi tegin kava juhendi järgi "kuidas kasvatada kvaliteetset lihast vol 1 ja vol 2" Share this post Link to post Share on other sites
starter 0 Report post Posted November 22, 2006 tahtsin teada et oletame kui ma trenni ei tee ja söön ühe keha kg kohta 2g valku mis see teeb?hoiab lihaseid paremas vormis? või on lihtsalt mõttetu valgu raiskamine? Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted November 22, 2006 tahtsin teada et oletame kui ma trenni ei tee ja söön ühe keha kg kohta 2g valku mis see teeb?hoiab lihaseid paremas vormis? või on lihtsalt mõttetu valgu raiskamine? Raiskamine.Liigne valgu söömine ei anna sulle midagi. Kõht läheb lahti ja organism viskab üleliigse valgu lihtsalt minema. Inimene, kes trenni ei tee peaks saama kõik ilusasti tavatoidust kätte. Ja isegi need kes teevad saavad tihti kõik oma päevastest toitudest kätte ilma toidulisandeid proovimata. Share this post Link to post Share on other sites
Heikki21 0 Report post Posted November 23, 2006 2-3 g kehakaalu kg kohtaet siis nagu kui kaalun 80 kg, et siis peaksin võtma päeva jooksul 160g valku? Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted November 23, 2006 tahtsin teada et oletame kui ma trenni ei tee ja söön ühe keha kg kohta 2g valku mis see teeb?hoiab lihaseid paremas vormis? või on lihtsalt mõttetu valgu raiskamine?Esiteks lähed sa paksuks ja teiseks kui üle tarbid võib see esile kutsuda toksilisi protsesse! Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted November 24, 2006 1-2 g per kehakaalu kg. Üle selle kasu on tõestamata, alla selle kahju on tõestatud. Vahepealne on individuaalne.http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke...mp;top=top.lime. Share this post Link to post Share on other sites
FitMan 11 Report post Posted November 24, 2006 mul läheb pigem liigsest valgust kõht kinni kui lahti, kuigi eks siis tuleb rasvale rohkem rõhku panna Share this post Link to post Share on other sites
triplekix 0 Report post Posted November 24, 2006 mul ka kõht pigem kinni kui lahti läheb valgust:)Aga punnitada on niiiii mõnna juu:) Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted November 27, 2006 Üleliigset valku hakkab organism energiaks kasutama, aga see protsess on neerudele väga kurnav. Share this post Link to post Share on other sites
karateka 0 Report post Posted November 29, 2006 kas puhkepäevadel peakv vähem valku tarbima? Share this post Link to post Share on other sites
Ikkreh 0 Report post Posted November 29, 2006 kas puhkepäevadel peakv vähem valku tarbima?Minu arvamus on et pole mõtet. Ise saan ka tavatoidust oma päeva koguse kätte mis vaja, aga trennipäeval peale trenni siis küll jah võib kui soovi on! Share this post Link to post Share on other sites