Jump to content
bibigon

kõhulihaste treening peale keisrilõiget

Recommended Posts

niisiis, sünnitusest on kuu aega möödas. kõht on siiski liiga pekine ja tahaks juba mingit trenni teha, eriti just alumistele kõhulihastele. Ma tean küll, et peale keisrilõiget ei soovitata 3 kuud trenni teha, aga no midagi ju siiski võiks. Paar nädalat olen kasutanud nn. figuuriketast 25 min. päevas, aga see ei mõju alumistele kõhulihastele nagu üldse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Kuuaja möödudes on kindlasti veel liiga vara kõhulihaseid treenima hakata! Kuu lõpus toimub alles viimane kinni kasvamine. Anna aega taastumiseks, kolm kuud oleks ideaalne.

Et rasva väga palju ei tekiks peab tõesti sööki jälgima, aga tita peaks ju olema üks parimaid kalorikulutajaid:)

Jõudu ja tervist!

Kiisumiisu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei noh, seda et toitumist peab jälgima, selle peale tulin ma ise ka :huh: .tahtsin lihtsalt teada, kas ma saaksin midagi veel lisaks teha, et ihaldatud eesmärgini kiiremini jõuda. Teen lapsega iga päev ka kiiret "kärukõndi" umbes poolteist tundi. Mujalt kaob pekki küll, aga kõhult ja puusadelt ei taha asi nii eriti edeneda. Nujahh, kui kesriarm alles esimese kuu lõpus hakkab korralikumalt kinni kasvama.........aga kas hularõnga keerutamine oleks ka liiast? Kange tahtmine on ju jälle igatepidi sale ja vormis olla, aga teadmatusest i tahaks midagi ära ka rikkuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

endal oli tõsisem kõhu lõikus mai alguses (25cm arm nabast kuni peaaegu rinna alla) ja kasutasin korralikult peale seda bandaaži ikka terve suve... arm jäi ilusam ja kõhulihased said aega taastuda ka korralikult. järgi ikka arsti soovitusi ja ära stressa liiga palju selle kõhu pärast. varsti saad ju hakata beebiga ujumas ja võimlemas käia ja kui sööd korralikult ja mitmekesiselt (aga mitte liiga palju) kaob see kõhuke ka õige pea.

edu sulle! :huh:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×