Jump to content
Military

Kas Sa oled endaga rahul?

Recommended Posts

Lugedes erinevaid kulturismi/fitnessi foorumeid jääb pidevalt silma, kuidas küsitakse aina uuesti ja uuesti - Mida ma teen valesti? Kuidas pean toituma ja treenima, et kasvaksin? Kuidas 6-pack´i saada? Millist toidu lisandit kasutada? Ja nii edasi ja edasi...

Minu soovitus TEILE kõigile, kes te pole oma toitumise/treeningu ja lõpptulemustega rahul - VÕTKE ENDALE PERSONAALTREENER!!!! See inimene on spetsialist ja teab kuidas treening ja toitumine tasakaalu viia, et ka tulemused oleks näha.

Ise kaalusin treeneri poole pöördumist ligi pool aastat, kuid nüüd kuu aega tagasi lõpuks tegin selle lükke ära ja olen selle otsusega väga rahul. Eelnevalt olin trenni teinud vahelduva eduga - pikemate ja lühemate pausidega 5 aastat, sellest viimased 2 aastat regulaarselt. Treeneriks, kelle poole pöördusin valisin enda suure lemmiku ja eeskuju MAREK KALMUS`e. Mareku koostatud treening programm ja toitumine on kõigest kuuga teinud tublit tööd - kehakaal on kukkund mul 96kg´lt 93kg peale, samas on jõudu juurde tulnud, rasvkude on hakanud vähenema ja lihas on kuivemaks muutunud. Iga kord ternni minnes on power taga ja enesetunne on super...

Seega kõik, kes Te tahate tulemusi näha ja olete tüdinenud tühjast jõusaalis rassimisest, tehke tark otsus ja pöörduga treeneri poole kes Teile personaalselt läheneks.

Jõudu, Sihikindlust ja Visadust!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui te endaga rahul olete siis miks te ei jää oma rahuoluolu sisse kymblema ja asja katki ei jäta? mina ei ole seni endaga rahul kui mind enam pole lihtsalt.. seni teen seda, mis mu rahuloluni viiks või seda suurendaks..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise olen küll endaga rahul.

To p6kk666

Sa ei saa seda asja nii võtta. Sama hästi olen ma oma õpitulemustega rahul, ega ma sellepärast õpinguid pooleli ei jäta, et see nii jääkski. Ja trennis käin ma selle pärast, et mulle meeldib seal käia, mitte selle pärast, et ma enda kehaga vms rahul pole. Tugev keha on ainult boonus sellele rahulolule, mis ma trennist saan.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

olen nüüd jõusaalis käinud peaaegu 7 kuud ja tulemusega väga rahul, aga ei lõpeta kuna meeldib see ala. Pole olnud mingit treenerit, ainult enda pea ja see foorum. Mina arvan, et pole vaja mingit personaaltreenerit, ainult võibolla toitumiskava jaoks, muidu saab kõige ise hakkama. Kõigil on lihtsalt eesmärk saada rasvast lahti ja väljapääsuna ongi selle spordiala juurde mindud. Selge see, et see enamasti viskab üle, sest tulemused tulevad alles pikema töö jooksul ja kui ei viitsita lugeda kuidas asju teha vaid kuidagi üle jala ka veel tehakse, siis loomulikult viskab kopa ette. Tekst võib tunduda liialt üldistav, aga suunan selle, isikutele, kes pöörduvad siia oma suurte probleemidega.

Teise külje alt, siis muidugi teeb treener asja lihtsamaks ja sul isegi on surve peal, et sa pead minema trenni ja pead nii tegema. Asja peab ikka meeldima teha, siis tulevad ka tulemused.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
:huh: Ma arvan ka,et kui sulle ikka sport ei meeldi ja sa selle tegemisest mõnu ei tunne ning loodad igasuhuste"imerohtude" peale siis ei aita sind ükski personaaltreener.Trenni peab minema heatujulisena ning sealt lahkuma rahulolevalt;P...üks päev on jälle kasulikult möödunudMidagi on tehtud enda jaoks;) :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei ole rahul. alati leiab asja, mille kallal nokkida. ehk siis ma arvan, et kui ma oleks colemani suurune, poleks siis ka rahul, ikka leiaks midagi, mida parandada tahaks. samas see on hea motivaator- sunnib tegutsema ja seab eesmärgid. inimene püüab alati millegi poole, tahab alati ennast paremaks muuta... püüdleb terve elu mingi ideaali poole.

aga kui küsimus ümber sõnastada, siis oma arenguga võib küll rahule jääda, treeningud muutuvad ka aina tõhusamateks, lihase tunnetus paraneb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

enamuse ajast olen endaga ikka rahul .... kuid nohh .... aegajalt tuleb enda kallal viriseda ka ... saab uut motivatsiooni enese muutmiseks ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen teinud jõusaali alates 2000, lugenud aj uurinud erinevaid teemasid selle ala kohta jne jne, kuid võin julgelt väita, et kuni möödunud suveni tegin ikkagi paljusid asju valesti. Suvest alates, kui hakkasin treenima esmalt Kaido Voogla ja nüüd Jokeri käe all, on asjad oluliselt paranenud. Eriti käib see toitumise kohta--see on kardinaalselt teine, kui oli enne.

Seega oli olemas küll baas millelt tõsisemaid treeninguid alustada, aga kindlasti ei oleks mul nö oma peaga treenides samasugust arengut kui koos treeneriga.

Rahul ma kindlasti endaga ei ole, sest kui oleks, poleks millegi poole enam püüelda! Mulle meeldib, et toimub areng, aga rahul--seda kindlasti mitte, sest alati saaks paremini!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

rahul olen sellega, et treening on andnud hea enesetunde, sh mõtlemine on ka positiivsem; ja tugevama tervise. Kuid mis puudutab välist arengut, siis sellega ei saagi päris rahule jääda, kuna lisaks eelpoolnimetatule on see samuti motivatsiooniks trenni teha. Sellepärast ei väida ka et see rahulolematus kuidagi negatiivse mõjuga on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×