Jump to content
Saabastega Kass

treeningkava naisele

Recommended Posts

Tere Fred!

Olen aktiivselt jõusaalis treeninud 3 aastat. Viimasel ajal igasugu erinevaid arvamusi kuulnud kava jaotamise kohta, osad ütlevad et parem treeni terve keha mitu korda nädalas läbi, teised jälle jaotavad laiali... Tekkis selline küsimus et kuidas sina soovitaksid kava jaotada, kas pigem ühel päeval terve keha läbi ja mitu korda nädalas või siis kava jaotatud kaheks-kolmeks? Kumb oleks efektiivsem? Ja kui palju soovitaksid üldse naisterahval jalga treenida, mitu korda nädalas ja palju harjutusi? ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere Fred!

Olen aktiivselt jõusaalis treeninud 3 aastat. Viimasel ajal igasugu erinevaid arvamusi kuulnud kava jaotamise kohta, osad ütlevad et parem treeni terve keha mitu korda nädalas läbi, teised jälle jaotavad laiali... Tekkis selline küsimus et kuidas sina soovitaksid kava jaotada, kas pigem ühel päeval terve keha läbi ja mitu korda nädalas või siis kava jaotatud kaheks-kolmeks? Kumb oleks efektiivsem? Ja kui palju soovitaksid üldse naisterahval jalga treenida, mitu korda nädalas ja palju harjutusi? :blink:

Kava jaotamine lihasgruppide järgi on kulturismi metoodika! Tavaharjutajale soovitan kava jaotamist kõige rohkem kaheks: ülakeha ja alakeha treeninguteks.Samuti soovitan terve keha treeningut,kuid vaheldumisi mitme erineva kavaga.

Naistele soovitan 2 korda nädalas jõusaaliharjutusi jalgadele; harjutuste arv oleneb raskusastmest.Samas - kui tehakse ainult kergeid harjutusi,siis saab sagedus olla ka suurem,kuid tulemus on viletsam.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×