Jump to content
kobras

ajakirjandus

Recommended Posts

Sattusin täna lugema Lääne Elu, mis on siis Läänemaa kohalik leht. Tsiteerin siis veidi:

Vaadake neid noormehi, kes vähem kui aastaga pumpavad end väga suureks. Kaldun arvama, et lapsevanemad tahavad uskuda, nagu oleks see usina harjutamise vili. Ei ole, selle nimi on hoopis doping (mitmesugused proteiinipreparaadid, anaboolsed steroidid jne.) ehk teisisõnu jäme seaduserikkumine.

Küsige pereasrstidelt, missugused on selle tagajärjed. Üldiselt puudub jõusaalides kontroll sealse tegevuse üle.

Vot sedasi kirjutavad võhikud ma ütleks. Proteiini tarbimine on küll "jäme seaduserikkumine" :P . Selline see ajakirjandus on, tohutu võimuga, olen kindel, et mõnel jõusaalikäijal jääb proteiinikuur pooleli kui vanemad loevad sellist teksti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

seda enam ... enam ei anta kõrge proteiini sisaldusega toitu ettegi ... ainult juurikaid ... :P see artikkel on ilmselt kirjutatud mitte sportliku indiviidi poolt ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kõlab nagu usuhullu jutt. arukamatel vanematel piisab selgitamisest, mis see valgupulber on

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Loll jutt suhu tagasi. Endal sellega veel kogemusi olnud, Käisin slovakkias suusareisil, kus oli kaasas sl lehe ajakirjanik. Kes tegi pärast artikli reisi kohta, sealt võis igast nalja lugeda, ma sain ise ka palju targemaks, sest ma jäin vist 90% asjadest ilma, mis seal toimus. Eks ajakirjanikud peavad ka raha teenima.

Pealegi aasta on ikka suht pikk aeg, selle ajaga saab ikka päris korraliku arengu, kui tead mida teha ja mis tähendab "väga suureks". Väga suur on minu arvates coleman'i biitseps :P

Muudetud kasutaja SHOXi poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Heade geenide eest ei ole keegi kaitstud. Mind huvitaks ka mida tähendab väga suureks, kas see tähendab seda , et "poiss", kes läheb esimest korda korralikku trenni ja aastaga paraneb tema füüsiline vorm 100% on automaatselt liiga suure arengu osaliseks saanud ja kindlasti dopingu kasutaja :wub: Sest kui nii võtta, siis oleme me kõik süüdi , kes kunagi on saali läinud ja treeninud vähemalt aasta. Ja kui veel kodus hästi süüa ka saab , no siis ongi hambad.

NB! Üheski jõusaalis ei saagi mingit kontrolli rakendada.. uriiniproov ukse peal ?

Ma tahtsin ühe nalja veel teha. Varsti võib kohata siis sellist nähtust nagu "UndergroundTraining mehed", kes salaja söövad proteiinipulbrit ja julgevad kõvasti trenni ka veel teha :P Mafia hakkab hoopis proteiini sisse tooma ... Robocop mafia.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×