Jump to content
Alex9

Kogu aeg nälg

Recommended Posts

No ei oskagi kuskilt alustada.Olin vanasti ikka selline pikk ja peenike poiss kes võis süüa mida iganes niipalju kui tahtis.Nüüd viimase aastage ,eriti aga suvega on ikka päris kole kõht ette tulnud ja kintsud on kah kuidagi paksud.Hakkasin sügisest jõusaalis käima ja olen juba endale sobiva treening kava leidnud.Siit foorumitest olen aru saanud et parim moodus on õhtuti mitte enam eriti süüa ja kõvasti aeroobset liigutusi teha.Selle viimasega saan isegi hakkama,aga õhtuti tuleb selline nälg peale et lausa viimasel minuti lippan poodi ja ostan kõik pirukad ja muu maitsva toidu ära ja pugin kõhu täis ja kaon magama.Tegelt on kogu päev selline tunne et süüa tahaks.Hommikuti ei lähe kahjuks midagi alla peale kohvi.Punnitan ka paar võileiba.

Ehk kogu seda jama kokku võttes,mida ma peaks tegema et jälle vormi saada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
trenni

Ma kardan, et trenn pole põhiline millega saadakse vormi, see vaid üks (väiksem)pool sellest, kõige pealt peaks toitumise korda saama. Soovitaks muretseda toitumis kava ja mõttetutest saiakestest ja muust kiirtoidust eemale hoidma.

Kaalust allavõtmine ei peaks tähendama, et sa peaks nälgima, lihtsalt sööd tihedamini, väiksemates kogustes ja õigeid asju.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No see, et sul kõht tyhi on pidevalt, pole küll takistuseks vormi hoidmise juures. Vastupidi, kui teed ka regulaarselt trenni, siis hea söögiisu aitab tulemustele kaasa. Lihtsalt pead sööma õigeid (loe: vajalikke) toiduaineid õigel ajal.

Kui teed trenni päeva teises pooles/õhtupoole, siis õigustab õhtune söömine ennast täielikult, pead ju kulutatud energia jälle taastama. Ainult et pirukate ning muu tühja-tähja söömise asemel, pead sööma seda, mida su keha vajab, mitte seda, mis sulle kõige rohkem maitseb. Hetkel ei hakka ma rohkem rääkima sellest, millised on vajalikud/kasulikud toiduained. Selle oled sa suuteline ka ise sellelt leheküljelt, otsingu abil, välja uurima või võid lasta endale toitumiskava koostada. Aga põhiline on see, et pead paika panema süsivesikute, valkude ja rasvade vahekorra oma menyys.

Kui sa seda oled teinud, siis pööra tähelepanu ka söögikordadele päeva jooksul. Fakt on see, et kui alustad juba hommikut toeka söögikorraga, siis tasakaalustab see ka sinu ülejäänud päevaseid toidukordi ning varsti leiad, et õhtune kontrollimatu söögiisu kaob iseenesest. Lihtsalt jaga oma päevased toidukorrad ajalises lõikes nii, et saad iga 2,5-3(max 4) tunni järel kätte vajaliku süsivesikute, valkude ja rasvade koguse.

Okei.... jutt tuli nyyd üsna pikk, kuid loodetavasti on sul sellest abi ning suudad ennast kätte võtta. edu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×