Jump to content
marikas

sustanol

Recommended Posts

Üks tugevamid steroide. Kõrvalmõljud on kõikke muud, kui tervislikud. Kiiresti võimalik saavutada; akne , "märjad unenäod" jne.

Tõsisemad häired ilmnevad mõningase kasutamis järgi nt, vähkkasvajad jms.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sustanon on testosteroonipreparaat. Ravimina kasutatakse kindlate näidustuste puhul (asendusteraapia). Tugev androgeen, samas üks vähem toksilisemaid. Tema "ohtlikus" seisneb põhiliselt selles, et sekkub(eriti suuremates kogustes)aktiivsemalt inimese endokriinsüsteemi ja ka kesknärvisüsteemi. Kantserogeensus on üks madalamaid. Välja arvatud teatud juhtumid (eelsoodumus prostata või rinnanäärme vähile).

Läänes võtab järjest suuremaid pöördeid üles vanemaealiste asendusteraapia (kus Sustanon leiab laialdast kasutamist), kuna väidetavalt on testosterooni madal tase paljude tõvede soosijaks (kaasaarvatud vähkkasvajad). Aga siin see põhiline iva just peitubki: seda preparaati tuleb kasutada alles siis kui inimese organism on hädas ja ei ole i s e v õ i m e l i n e test. normaalses koguses tootma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Loll jutt,et hirmasalt tervist rikub! Selleks peaks päevas 20 tabletti sööma,et kõrvalnähud tekiksid. Väikestes kogustes ja lühikese aja jooksul (1,5 kuud) on iseenesest hea steroid, ei teki eriti vesist massi. Näit. rinnalt surumises on võimalik kuuga juurde panna kuni 20kg. Tarvitaja peaks muidugi selgitama, mis eesmärgil ta seda teeb-lihtsalt proovida pole mõtet, mingi lihasbaas peaks all olema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

puhas sport.

inimesed olge mõistlikud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×