Jump to content
-TT-

Jõusaali Tallinnas Kristiine läheduses?

Recommended Posts

Et selline asi et tulin Tallinnasse õppima ja nüüd tahaks kuskil jõusaalis käima hakata, aga ei tunne eriti linna. Äki keegi oskab soovitada mõnda hinna ja võimaluste poolest normaalset jõusaali Kristiine läheduses.

Ette tänades:P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tean üht väga väga tagasihoidlikku jõusaali, mis asub Lilleküla Gümnaasiumis. 25.- kord ja 150.- 10 korda. Aga see on selline koht kus tuleb ise treenida- palju inimesi seal just ei käi. Mingit treenerit seal õpetamas ei ole. Kuskil kella neljani saab mõnelt kehalise õpetajalt nõu küsida(aga need pead maja pealt ise üles otsima).

Jõusaali varustus eriti kiita ei ole, ruumiga pole ka üleküllatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui mõned aastad tagasi seal käisin siis oli küll norm ... ja see ajastu värk ... vahet ju pole mis ajastust masin pärit on .... kui masinal trenni saab teha siis kõlbab ju küll ... minu jaoks pole küll vahet mis värvi masin on või kui palju tal veel seda värvi alles on ... huhh... mina käin jõukas küll trenni pärast mitte masinaid vaatamas :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sedand küll,et masinad minu/meie eest trenni ei tee,aga lihtsalt kui nad on pärit aastast 80,siis ei julge hästi teha kartuses,et laiali laguneb ehk mõni jupp võib ära kukkuda. Tean,et seda on seal ka juhtunud:( Ise käisin seal viimati ca 5 aastat tagasi ja siis oli küll veel vana varustus ja viimati mööda minnes /see suvi/ tundus,et ikka samad pingid on. See-eest oli ja vast on ka praegu seal lauatennist hea mängida:) Lilleküla gümnaasiumi kohta seda,et sai seal keskkooli ajal isegi jõudu tehtud ja vist pisik jäigi sealt külge:) Alustuseks sobivad ka kooli jõusaalid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×