Jump to content
Joutostja

väike vigastus ja lamades surumise asendamine

Recommended Posts

Hakkasin west side kava tegema, aga eelmise kava lõpus tekkinud väike lihaserebestus(maksimumi surumisel õla peale-etteossa tekkis rebend vist)tunda kui kangil üle 100kg juba on. Seega otsustasin, et lamades surumist ei tasu teha, et äkki läheb vigastus hullemaks. Proovisin üle pika pika aja positiivsel kaldpingil surumist ja täitsa sobis, valu ka ei tundnud. Negatiivse kaldega ei proovinud veel.

Mis muidu arvate, kas kaldpingil surumine on hea alternatiiv lamades surumisele kui ma lamades surumist teha ei saa ? Mõtlesin algul west side kava lamades surumise seeriaid teha - ehk 1 seeria 5x, teine ja kolmas 3x, neljas ja viies 2x ja maksimum. Aga küsin veel üle kas kaldpingil mingeid suuremaid ohte pole, et äkki õlg tuleb välja vms? Või tasuks natuke pikemaid seeriaid teha?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas arst on su õla üle vaadanud? Kas sa kiiret surumist saad teha? Kui saad , siis on hästi , sest suurte raskustega lamades surumist sul ei ole vajagi eriti teha. Kui sul särk on , siis kasuta seda trennis , saad teha klotsiga või näiteks põrandal ja ära tee seda tavalist laia haardega lamades surumist kogu aeg, enamik westsidereid ei tee seda üldse.Kaldpink on ok , kitsa haardega ja kaks nädalat. Kui sul särki pole , võin müüa ühe vana inzeri, 50 number vist , nii 90-100 kilosele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õlg mujal üldse tunda ei anna, see polegi päris õlavigastus, olen venitanud õlalihase esiosa natuke vist. Horisontaalpingil kiiret surumist teha ei saa, aga saan seda teha kaldpingil. Särki mul ka pole.

Mõtlesin et asendaks raskel rinnapäeval lamades surumise kaldpingil surumisega(positiivne ja kui saan siis ka negatiivne pink). Triitseps jääb samaks, raske õla asendaks üldse pulloveriga. Kiirel päeval mõtlesin teha kiiret surumist kaldpingil(vastavalt kas negatiivsel või positiivsel).

Kaalun kõigest 85kg ja särgi kohta ei oska öelda, tahaks niikaua kui saab ilma suruda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võiksid proovida põrandal surumist , see on ilma särgita surujale üks paremaid harjutusi. Mõned teevad kiiret surumist põrandal, teed nagu kastiga kükki , toetad küünarnukid maha , teed pausi ja siis täiega üles.Usu see on parem variant kiireks surumiseks ,kui positiivne kaldpink. Muideks , lisaks sellele , et särk annab tulemust juurde, võimaldab see trenni teha ja võistelda vigaste õlgadega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tahaks loota , et sa kastiga kükke väga laialt ei tee , kui üldse teed , sest ülilai kükk ilma kükitrikoota on puusaliigesele väga karm.Westside oma tavalisel kujul eeldab ikkagi särki ja kükitrikood , ilma varustuseta tehes tuleb kava üksjagu muuta.

Muudetud kasutaja BULDOOSER poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×