Jump to content
Razard

Vene tudengist rammumees

Recommended Posts

võtke aga õppust.

riskida mingi hullu traumaga et mingit jama tõmmata.

minu arust kyll Mõtetu

Kuid see minu arvamus kõigest :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Lisaks raskuste nihutamisele tegeleb Ruslan ka muu põnevaga: taob omale naelu pähe, puurib drelliga ninna auke juurde, kõnnib paljajalu klaasipurul, neelab tuld.

Täie mõistuse juures selline mees ei ole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii,et eestlasi närib kadeduseuss. Mulle tundub, et kohati ületab Fitness.ee juba Delfit!

Ma ei saa aru,miks te teda segaseks nimetate.Teda on õnnistatud taoliste võimetega ja ta lihtsalt eksponeerib neid.Ja eks ta teebki neid põhiliselt selleks,et tähelepanu saada.Kindlasti teenid ta ka korralikus koguses raha.Aga raha on Venemaal eriti terav probleem. Vaadake,inimesed on loomult ju naiivsed.Peaaegu sama joont ajades võiksin tippkulturiste samuti segasteks nimetada.No on vaja nii meeletutes kogustes lihaseid?Vahel viskab nende "pruunide kappide" vaatamine kopa ette.Eriti koledad on minu jaoks naiskulturistid.Räägivad küll naiselikkusest ja harmooniast,kuid minu jaoks on sellised naised lihtsalt koledad.Vägisi tulevad meelde Ida-Saksamaa mehelikud naissportlased.Igatahes vaataksin mina parem juustega auto tõmbamist,kui koledaid naisi...

Parem võrdlus oleks ehk "Jackass".Kummaline,et need tolad nii populaarsed on?Aga inimestele meeldib teist inimeste äpardusi ja rumalusi vaadata.Minu meelst ei erine need sugugi sellest 20aastasest noorukist.Ja Jackassi mehed siplevad rahas.Selge paralleel mõlema äärmuse vahel.

Aga jah,igal lollil oma lõbu...

Muudetud kasutaja Vahue poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×