Jump to content
V.K

valu

Recommended Posts

Tere.. oskab keegi nõu anda kuida õlga ravida nimelt eile trenni tehes venitasin või rebestasin natuke õlalihast ;) ja nüüd käsi suht valus ei saa eriti liigutada. :(:(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tykk aega olin eemal siit foorumist ja tagasitulles n2en et oldmanil pole ikka suupeale kukkunud ja jagab hea n6u. sama geeli oleksin minagi soovitand, kuigi olen ise siiani siiralt fastum geli s6ber niiet see ei teeks kah paha. kui lihast rebestasid siis kuuaega pole sul v2hemalt trenni asja. r6hutan s6na V2HEMALT. oh jah selle kylmaga on nyyd nii et see ei aita midagi! löön jala 2ra-lase kylma, väänan liigese v2lja-lase kylma jnejnejne. jah kui kylma on lasta siis paha see ei ole kuid eluseeski pole m6tet loota et p2rast kylma laskmist v6ib t2ies hoos edasi treenida. vigastuson vigastus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

omal oli paar aastat tagasi sama jama, 2 kuud ei olnud jõusaali asja, ning peale seda sai küll teha, kuid oli ikkagi valus. Mingi kuu soovitan kindlasti eemal olla, ning siis VAIKSELT uuesti tegema hakata, muidu võib jama korduda.

Ning soojendus on väga tähtis.

Ise läksin ilma soojenduseta rinnalt suruma, 65 kg oli, toona ma kaalusin ise kuskil 60 ja sellest raskusest piisas, et 2 kuuks treening täielikult rikkuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×