paprica 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2005 millega te neid hiiglama suuri munakoguseid valmistate? sooviksin ka lisada muna oma igahommikusse menüüsse, kui aega napib isegi selle jaoks. kas sellest nõ elektrilisest munakeetiast võiks mulle seejuures kasu olla? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
M.M. 52 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2005 See munakeetja on täielik porno, niipalju mõtetut sahmimist on sellega. Ise viskasin kohe minema. Ise keedan tavaliselt 30 muna korraga, ehk 3 päevaks. Külmkapis seisab väga hästi ja kilekoti sees, et muna liigselt ära ei kuivaks. Muidu ei saa munakoort enam hästi lahti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2005 Sama siin, kes see viitsib iga päev munakeetmisega jamada - ports valmis ja paar päeva hooletu! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
zfs 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2005 Kui muna koorest kätte ei saa, siis muna noaga pooleks ja lusikaga saab ilusti kätte. Söö nagu kiivit! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
paprica 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2005 tnx, ma mõtlesin, et see munakeetja on asja lihtsustav. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bonsuna 3 Teavita postitusest Postitas Oktoober 29, 2006 Kui kanadel 10 päeva kruusa nokkida ei lase siis hakkavad munema ilma kooreta mune. Paned panni alla ja laseb otse pannile. Kui ei viitsi panniga kanale järgi joosta siis seo ta panni külge, ise vaatad kui küllalt saab siis lased kana minema ja pann kohe tulele. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
alz1 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 30, 2006 Aga mina ei keedagi mune, vaid teen neid mikrokas. Eraldan toorel munal munakollase munavalgetest ja vajalik kogus kuskile mikrokakindlasse kaussi ning asi ahju. 4 munavalge jaoks kulub u. 2 minutit kuumusel 750. Ei ole vaja mingisuguste 9-minutliste keetmistega vaeva näha Ainuke asi on see, et tuleb vaadata, et asi seal mikrokas "ei lõhkeks", kuna õhk jääb sinna munahüübe alla ja võib juhtuda, et terve mikroka täis lärtsatab. Seega vahepeal korraks segada ja voilla 7 minutit kokku hoitud Ma ei ole nüüd kindel aga, kas mikrolained valgu kvaliteeti ei mõjuta?? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides