Jump to content
springman

küsiks nõu...

Recommended Posts

Sooviks saada teie kommentaare selle kava kohta. Kas on vaja midagi muuta või on mõne harjutuse asemel mõni muu, effektiivsem harjutus. Enne trenni u. 10 minetit sooja jalgrattal.

1.päev Rind & triitseps

Lamades surumine kangiga

Kaldpinnal hantlitega surumine(kaldpinnal surumine kangiga)

Negatiivse kaldega surumine kangiga

pec – tec

Lamades hantlitega lendamine

Küünarvarte sirutamine, lamades kangiga

Surumine rööbaspuudel

Ploki surumine alla

Triitsepsitele toetades jalad pingile

Ühe käega hantliga sirutus taha ettekallutatult

2.päev Jalad & kõht

Jalapress

Jalatagaosale kõhuli trenazööril jalgade kõverdamine

Säärte sirutused ette istudes trenazööril

Säärtele istudes trenazööril pöialetõus

Kõht

3.päev Vaba

4.päev Selg & Biitseps

Ploki tõmbed ülevalt vastu rinda laia haaardega

Ploki tõmbed ülevalt vastu rinda kitsa haaardega

Ploki tõmbed eest vastu kõhtu istudes

Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu (spets pingil)

Seistes kangiga

Istudes hantlitega kaks kätt korraga

Scotti pingil kangiga kitsas haare

Scotti masina lai haare

Istudes ühe käega(käsi vastu reie sisekülge)

5.päev Õlg & Trapets & Kõht

Kangi surumine kukla tagant (üle kahe nädala teen hantlitega )

Hantlite tõstmine ette

Hantlitega tõstmine kõrvale

Käsikute tõstmine kõrvale, ettekallutatult pingil

Tõmbed plokil lõua alla

Õlakehitused kangiga

Kõht

6.päev Vaba

7.päev Vaba

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

minu soovitused oleks: jalgadele tee rohkem, võta paar harjutust triitsepsilt ja biitsepsilt vähemaks. Seljale võiksid teha lõuatõmbeid, ja kui treeningstaazi natuke on võid ka jõutõmmet proovida (ja kükke jala päeval).

Kui rind sul enam ei arene siis võta vähemaks rinna harjutusi.

Muudetud kasutaja bohemianrhapsody poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Unustasin mainida, et oli jalavigastus (reielihase rebend) ja ei taha eriti pingutada mõnikord veel valud tunda.

Selge pilt. Ja vaata et vigastus oleks ikka korralikult paranenud enne kui trenni hakkad tegema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei tea küll su taset aga oletan et oled trenni teinud nii aasta umbes ? soovitaksin sulle nii mõndagi asja oma kavas muuta. Esimene mis kohe silma paistis on triitseps, maha kohe kindlasti kaks harjutust, triitsale kolm harjutust on küll ja küll..pea meeles panna rõhku kvaliteedile mitte kvantiteedile! igat liigutust, sirutust ja kokkutõmmet pead tunnetama muidu paned puusse! triitsalt esimene prantsuse surumine ehk küünarvarte sirutamine lamades, teiseks rööbaspuud ning kolmandaks ploki alla surumine aga kindlasti althaardes!!! mõjutab külgmist pead, muidu sul on kõik järjutused pikale ja lühikesele peale!

rinnalt võta maha negatiivne kalle, kolm kangi või hantli surumist on palju! mina teeks järgmiselt (oleneb kuidas sul on arenenud rinna ülaosa? esimene kaldpink kang või hantel(kuna ülaosa kipub olema alati väga nõrk) teiseks horisontaal või negatiivne kalle(neid vahetad üle nädala!!!) kolmandaks kindlasti lendamine ja neljandaks võid teha pec-dec´i kuigi see pole minu arust suurem asi harjutus.

jalad on sul ka segamini natuke. kõige enne tee säärte sirutused (saad jalad ja põlved soojaks) siis teed jalapressi, siis tagaosale ning lõpuks säärele (soovitaksin kaks harjutus teha, muidu võid säärest unistama jääda) ma ei tea miks inimesed kõhtu nii palju vuhavad kuna see enne välja ei tule kui korralikult kuivaks keha läheb, ise teen kõhtu üle nädala ühe korra!!! soovitaksin sul kõhtu üks kord nädalas kaks harjutust ja hoopis säärt kaks harjutust kaks korda nädalas!!

selg, kui tõesti lõuga tõmmata ei jõua siis teed esimeseks ploki tõmbed laialt vastu rinda(soovitan siiski lõuatõmmet...baashajrutus!) teiseks kangi tõmbed vastu kõhtu, teiseks kuna on ka raske harjutus ja viimasena seda korralikult teha enam ei jõua, kolmandaks teed ploki vastu kõhtu ja alles neljandaks kitsas polokk vastu rinda

täielik ületrenn on sul kätele. mõtle nüüd natukene selg on keha suurim lihas ja sa teed biitsale ühe harjutuse rohkem kui seljale?? kus on loogika? MÕTLE KVALITEEDILE MITTE KVANTITEEDILE..enne kui seda pähe ei tao siis arenema ei hakka!! biitsale soovitaksin kaks harjutust. esimese kindlasti kaldpinnal hantlitega(saad suurema venituse aitab väga palju kaasa) teiseks scott pingil kangiga(biitsale mõjuvad harjutused kus käsi on fikseeritud, ei saa liikuma) võid teha oma viis harjutust ja lahmid peale raskust mida ei jõua korraliku tehnikaga teha ja ei näe aasta pärast ka kasvu käele! ja kui tõesti väheks jääb teed viimaseks ühe hantliga kas üle põlve või veel parem jälle scott pingil fikseerituna

õlg on enam vähem kuid siiski muudaks järjekorda. esimeseks alati surumine see on sul õige teiseks aga teeks lendamise kõrvale(puhkab esiosa)! kolmandaks lend ette (mitte üle kolme seeria!) ja kolmandaks ettekallutatult lend kõrvale(tagaosa!)

samuti vahetaksin ära lihasgruppide jagunemise omavahel. kuna omast kogemusest ei saa teha korralikku triitsa trenni peale rinda ning biitsa trenni peale selga siis võiksid proovida järgmist kava:

rind

biits

jalad

säär

kõht

selg

alaselg

õla tagaosa(kuna töötab väga palju kaasa seljaga)

õlg esi ja küljeosa

triits

trapets

säär

hoitan veelkord ette enne kui ei hakka tunnetama oma trenni ja mõistusega mitte silmadega raskuseid valima siis lihas arenema ei hakka!! kvaliteet mitte kvantiteet

jõudu

Rainer

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna teema pealkiri oli " küsiks nõu " siis ma küsiks ka midagi...ise olen muidu täielik võhik nende jõusaalide alal kuid nüüd olen hakanud käima 1 x nädalas kuna rohkem ei ole lihtsalt võimalik...aga tahaks nagu treenida rinnalihast ja ma tean mis harjutusi tuleb juba teha et seda arendada jne...aga kas keegi ütleks kui palju tema surus rinnalt lamades kangi..et mitu kg. ise surun millegipärast jube vähe..imelik on mõelda..maximumi ei ole proovinud aga täna panin kaks 5 kg. " rõngast " peale ja nu 15 korda surusin ilusti ära aga siis olin ka jube väsinud..ja olen kindel kui kümnesed paneksin siis ma ei jõuax yhtegi suruda....kas tundub et midagi on mäda ja et olengi nii nõrk ? ( olen 16 aastane kaalun 63 kilo ja lihast on küll natuke..biitseps on küll normaalne vähemalt )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma proovisin küll otsingut kasutada ja kõiki rinnalt surumise teemasid lugeda kuid ei saanud sealt targemaks...hetkel ka lugesin mingit kohta...keegi kirjutas et ta ei ole eriline jõujunn kuid surub 80 kg ära..ja ise on veel 14 aastane..mul on puhta häbi olla siis...aga võib-olla olen millegist valesti ka aru saanud...et ikka lamades surumist mõeldaxe..kus oled ikka täiesti sellili pingil ja surud ülesse kangi....aga keegi võiks midagi õelda kas või kritiseerida kui muud pähe ei tule :D et miks mina ni vähe surun :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ära põe et keegi surub rohkem kui sina, kõik on kuskilt alustand! Mine aga julgelt saali ja anna minna, küll see power ka tuleb, kus ta pääseb!

edu ja sihikindlust!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×